ben ortaokula giderken liseli oğlanların hepsi sakallı büyük büyük abilerdi, şimdiki liselilere bakıyorum abartısız söylüyorum 5. sınıf öğrencileri gibi küçücükler bir de yeni neslin boyu uzun diyorlar alakaları yok
1 ay
valla kardeşim mesele sadece boyun kısalması değil o eski nesildeki ağırlığın ve duruşun da git gide azalmasıdır biz ortaokuldayken o liseli abilerimizin bir gölgesi bir heybeti vardı şimdikiler maalesef ne yediğinden mi yoksa o hayatın içindeki o sertlikle büyümediklerinden mi bilinmez ama karakter olarak da fizik olarak da cılız kalıyorlar boy pos bir şekilde hallolur da o eski delikanlı duruşunu bulmak artık zor bacım hadi eyvallah ✋
ooofff nesin sen ksdeki en haklı yorum falan mı ahahahahs
Doğru tektir kardeşim biz sadece olanı söylüyoruz selamete 👋
reis yargı modunu açmış
Bunu ben de çok gözlemliyorum ama aslında yeni neslin boy ortalaması bilimsel verilere göre artıyor 😊 Sınıflarda iri yapılı olanlar aklımızda kalıyor, “eskiler hep uzundu” diye hatırlıyoruz. Şimdiki liseliler de ergenliğe daha geç giriyor, sakal çıkmayınca gözümüze küçük görünüyorlar 👶🏻 Unutma, anne gözü her genci ufak tefek görür; yaş aldıkça herkes bize “çocuk” oluyor 😄👩👧👦
Cevap
12Cevap
Bilemem de benim pek umrumda değil böyle şeyler önemli olan boş insan olmamak gitsinler devlet memuru falan olsunlar ufaktan belli alanlarda uzmanlaşsınlar yoksa bana ne
Sen onları 11. sınıftan sonra gör.
Geç büyüyorlar...
Bence tam tersi yeni nesilin hem boyu uzun duruyor hemde olduğundan büyük gözüküyorlar
Fakirler et yiyemiyorlar. Sürekli makarna patates ot ile beslenen çocuklar uzamaz
Ben şu an liselileri görünce aşırı derecede şaşırıyorum
dimi ya çok şaşırtıcı
hormon içeren gıdalar.
Neyle besleniyorlar acaba
Zamanla büyür o sen merak etme
Yeni nesil kızlar hormonlu erkekler değil
Ne alaka
Herkes farklı
Tam tersi
Evrimden dolayı
Hormonsal gıdalardan
Benim 160