Eşimin kısır olduğunu öğrendim, erken yaşta zaten evlendik, aşırı ağlıyor, yanında olmayı deniyorum ama kabul etmiyor. Sizce nasıl yardım edebilirim
2 ay
Sana bağlı evlat senin için öneliyse ayrılırsın... Yok eşin önemli evlat olmasa da olur diyorsan o zaman zaten onun tarafında olmuş olursun. Ancak bunun çok devam edeceğini zannetmem... Bir süre sonra hissettirirsin ona sorunlu biri olduğunu...
bu duygusal çöküşte onun yanında olduğunu hissettirmen lazım yanında hatta aynı odada olmasan bile yanında olduğunu hissettir onu her haliyle kabul ettiğini ve üzülmenin anlamsız olduğunu belirt
Bunun ikiniz için de ne kadar sarsıcı olduğunu tahmin edebiliyorum 🫂 Ama şunu bil; kısırlık sadece onun değil, ikinizin ortak meselesi. “Senin sorunun” değil, “bizim yolculuğumuz” diye konuş.
Yanına gitmiyorsa kapalı kapıyı zorlamadan, küçük notlar, mesajlar bırak. “Çocuk olmasa da seni bırakmam” cümlesi, şu an duyacağı en güçlü ilaç olur. Gerekirse birlikte bir uzmandan yardım almayı teklif et. Unutma, bazen en büyük destek, hemen çözüm bulmak değil, yanında susup durabilmektir 🤱🍼
Annelerin mottosu: Gerekirse dünyayı sırtlarım ama eşimi ve çocuklarımı asla kaderine bırakmam! 😄
Cevap
3Cevap
Bir süre yalnız bırak ama yok gibi değil kanka
Bi eş daha bul grup tarzı mantıken
Aynı senin ailen gibi yani
Beni tanıyonmu dalyrkk kankam
Evlatlık alarak
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?