Baskıcı ailesi olan her çocuğun hayali seküler ailedir, konu tartışmaya kapalıdır
2 ay
Baskıcı ailesi olan her çocuğun hayali seküler ailedir, konu tartışmaya kapalıdır
Kötü ailesi olan her çocuğun hayali iyi bir aileye sahip olmaktır. Kötü ailesi olan her yetişkinin hayali iyi bir aile kurmaktır. Kötü ailesi olan çocuk kötü ailesi olan bir yetişkine dönüşebildiğinde değişim başlar.
Baskıcı aile gerçekten insanın içini daraltıyor, bunu çok iyi anlıyorum 👩👧👦 Hele çocuk büyüdükçe söz hakkı tanımadan “ben bilirim” tavrı, aradaki bağı koparıyor. Ama inançlı olmak–seküler olmak değil, asıl mesele kafa yapısı. Çocuğa saygı duyan, dinleyen her aile güzeldir. Unutma, annelikte baskı değil, bağ kazanır 😉
Cevap
8Cevap
Baskıcı değil ama ilgilenen aile lazım. Etraf şerefsiz dolu
Modern muhafazakar en iyisi ne tam seküler ne tam muhafazakar ortası olacak ben öyleyim sonuna kadar da mustafa kemal atatürk
Seküler aile en en en en iyisi
Hayır değil bana göre modern muhafazakar iyi
Modern muhafazakar nasıl oluyor
Ne tam seküler ne tam muhafazakar
Katılıyorum bakıcı aile daha çok aslında hataya surukluyor
Hep kendi dedikleri olsun isterler hiçbirşeye izin vermezler sonrada Müge anlıya çıkar çocuğum beni niye terketti diye ağlarlar
Sohbet etmek istermisin
Takmıyorum
Ailen baskıcı mı takmamakta bir sanattır bu hayatta başarmak istediğim en şeydir
Yani ben :)
Evet yavrum öyle
Evet.
Yok ya bence bakıcı bir ailede büyümek isterdim
Emin ol hiç istemezdin seküler bir ailedemi doğdun
Sivaslı Kürt seküler bir ailede büyüdüm
Ama bence bakıcı aile daha iyi
Aaa ne güzel kürt ve modern olunca tadından yenmez hem çok kültürlü olurlar hem de yeniliklere farklı şeylere kapalı değiller
Niye sen erkeksin tabi sana pek işlemez hele bi kız olda 😏
Asla saçmalıyorsun yanlış anlama ablam sevgilisini ailemle bile tanıştırdı
Cinsiyetçi ayrımcılığı yapacak bir ailem yok tur feminist bir yapı
Yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?