Ailesinden nefret eden var mı benim gibi?

Okumadan anlayamazsın yıllardır sevgi felan görmedim sürekli dedi kodu yapan insanlar babam kendi vururum kırarım diyen bir bokta yapamayan korkagın teki annem herkesi birbirine düşüren dedikoducu onun bunun evliligini bozan namazında niyazında köpek bir kadın 4 kardeşiz hepimizin yuvasını yıktı bir abim var canım o 25 yılda Almanya'da bir araba aldı nasıl seviniyor canımsın ablam patapatsız bankada çay temizlik yapar kendini banka müdürü sanıyor küçük olan kız evin itiydi erkek gibi bişey namussuz şerfsiz üçüncü evliligini yapıyor bildigim 3 yani onuda tanımıyorum düşünüyorum da bunlar benim ailem olamaz ben merhametliyim evimdeyim cevremde sevilen biriyim sözümün eriyim hesabımı bilirim dedi kodu sevmem acık giyinene onla bunla konuşana hep karşıyım yani benim sevmediğim her şey ailemde var bunların hatalarını namussuz luklarını görmezlikten gelmekten duymazlıktan gelmekten bıktım bide hepsi bir olup beni sucluyırlar bu deli sinirli ayrıldıgı eşini kullanmış aynı anda biriyle sözlenmiş adam bunu fark etmiş benden de gizliyorlar bende bunu duydum duymazdan geliyorum bizimde çocuklarımız var napım gecen ben duyarım diye ötleri kopuyor bakıyorum millete beni önceden karamaya çalışıyorlar beni dinlemediler diye önceden tetbir alıyorlar tepem attı eski kocasının arabasına bindim gözünün önünde turladım sizin düşmanınız artık benim dostum dedim resti cektim hepsine beni askerde hastane köşesinde bırakıp giden aile bunlar işleri düşünce evlerinin tamir işleri taşıma işleri kavgaya gelince gel diyorlar nerde benim sevmediğim biri var onla konuşuyorlar
Ailesinden nefret eden var mı benim gibi?