Özellikle güçlü kadınlar için soruyorum. Kendi parasını kazanamayan kadınlar bir erkeğe muhtaç yaşamak için. Ama erkeğe muhtaç olmayan kadınlar neden tek başına çocuğunu istediği gibi büyütmek varken bir erkeğin her şeye burnunu sokmasına izin verecek olan evliliği istiyor ki? Görevi ikiye bölmek için derseniz erkekler tüm işi zaten kadına yıkıyor. Zorla yaptırmakla uğraşırken zaten tüm enerjiniz biter. İstediğimiz erkekle yatmak ve gezmek varken bir sorunluya neden mahkûm olmak istiyorlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayErkeklerle yatmak ve gezmek istemen normal ve güzel bir istek. Ben de senin gibi becermekten hoşlanıyorum. Ama “güçlü kadın” daki güçlü kısmı çok yanlış ve feminist bir tabir. Bu tarz ifadeleri kullanan kızlar genelde çok sorunlu toksik erkek düşmanı ve erkekleri uzaklaştıran hal ve hareketleri olan kişiler. Yani senin neyi istediğinden çok nasıl biri olduğun da çok önemli. Şahsen ben maskülen erkeksi dominant tavırları olan kadınları aşırı itici ve çekici olmayan kişiler olarak buluyorum. Hiç çekim hissetmiyorum. Cinsel hislerim de olmuyor onlara karşı. Çok denk geldim biliyorum. Yani istediğin tarzda bir erkek bulursun umarım ama bence çok zor. Dominant bir kız asla gerçek dominant bir erkeği kendine çekemez kavga ederler tartışırlar olmaz yürümez. Hep betalarla takılırsın böyle yaparsan. Öncelikle erkek düşmanı (feminist) kafa yapısından kurtul derim. Hem erkeklerle yatmak istiyorsun hem de erkek düşmanı fikirlerin var. Bu pratikte mümkün değil.
Şimdi bazı canımsın vardır. Biz erkeklerden nefret etmiyoruz senin gibi erkeklerden nefret ediyoruz falan der. Bu tamamen kendini kandıran @pt@l insanın bakış açısıdır. Çünkü erkekler temelde zaten benzerdir. Erkeğin doğası bellidir. Ev işleri, yemek vs bunlar kadının ana görevidir. Çalışan kadınlar isterse çalışsın ama ana görevini yapmak zorunda yine. Ev işleri ve temizlik yemek vs erkeklerin ana görevi değildir. Feminizm saçmalıkları doğanın kanunlarını bozduğunu zannediyor ama günümüz ilişkileri çalışmıyor işte bu yüzden. Erkekler feminen kadın bulamamaktan şikayetçi kadınlar ise maskülen erkek bulamamaktan şikayetçi. Bu sorunları feministler oluşturuyor işte. Bu söylediklerim o kadar açık ve net ki anlamıyorsanız artık yapacak bir şey yok. Nokta
05 Yorumla
Soran5 ayGenelevde seks için para veren cinsiyetin bu kadar seçici olduğunu söylemen saçmalığın daniskası
Soran5 ayKadınlar vajinası olduğu müddet hep kadındır. Erkekleşme diye bir şey olmuyor. Cinsiyet fikirler ve karakterde değildir. Yaptığın çok iğrenç ve saldırgan duran bir manipülasyon. Yakında güçlü kadınlarda penis çıkmaya başlıyor da dersin.
- 5 ay
“Genelevde seks için para veren cinsiyetin” Cinsiyetçilikten bahsedip, Cinsiyetçi olan tek grupta sizlersiniz sanırım. Hayır, erkekler de gayet seçici olabilir. Sen erkek dğşmanlığından gerçekleri göremiyorsun. Bakış açın inanılmaz sorunlu. Demekki fazla seçici olmayan erkeklerle takılmışsın hep ya da çevrende böyle erkekler var
Manipülasyonun kralını sen yapıyorsun şu anda. Kadınsı ve erkeksi denilen davranışlar vardır. Bilimi, biyolojiyi reddetmekde üstünüze yok. Erkekleşme ve kadınsılaşma yoksa neden kızlar “Günümüzde neden erkekler feminenleşti”, Erkekler de “günümüzde neden kadınlar maskülenleşti” Diye sürekli konu açıyor sence sosyal medyada? Şu basit çıkarımı bile yapamıyorsan ben sana ne diyim ki.
“ Yaptığın çok iğrenç ve saldırgan duran bir manipülasyon” Bence sen burada bana cevap vermek yerine karşı tarafı suçlu hissettirme cümlesini kullanarak esas manipülasyonu sen yapıyorsun. Ayrıca kadınlarda erkek düşmanlığı ve feministlik arttıkça Twitter gibi mecralarda narsist bireylere dönüşüp femdom ve finansal kölelik adı altında erkekleri nasıl köle yapmaya çalıştığını da görmüyoruz sanma.
Bence günümüzde kadınlar çıldırmış durumda. Feminizm sadece Türkiye’nin değil genel olarak dünyanın global bir sorunu şu anda. İslamcılar nasıl ki onlar gerçek Müslüman değil diyerek konunun içinden çıkıyorsa feministler de onlar gerçek feministler değil feminizmin tanımına bak diyerek işin içinden çıkmaya çalışıyorlar.
Soran5 ayHiç bir kadın para verip seks yapmıyor. Erkekler için hep vardı. Cinsiyetçi olan o zaman kurumlar mı? Demek erkeklerin talebi var. Beni suçlayan sensin.
- 5 ay
bi yaz bakayım internete jigolo diye :D onuda geçtim kadınlar bu işe ne paralar harcıyor bi bilsen.. kadınlar kadınları satıyor diyorum sana ona lafın yok.
En İyi Cevaplar
5 ayLan ne erkek düşmani var şu ulkede dogurgan olduğun için kendini ne saniyorsun sen ya gercekten eziksin duşüncen de beş para etmez ulan evlenmeden çocuk sahibi olanlari goruyoruz cocuk * gibi geziyor anasiz babasiz ne kafa yasiyon sen guclu kadin felan ne hikaye anlatiyorsun hangi erkek kadini eziyormus bir soylesene eğitimsiz ve cahil bir insansin gercekten bu kadar saçma bir düşünceyle yaşaman bile eziklik bence git kendini falezlerden asagi at cocuk dunyaya getirmek kolay madem git yap seni tutan yok güçlü kadin diye bir şey yoktur erkek güçlüdür öyle olmak zorunda adam eşine çocuklarina bakmazsa erkek olmayi nasil başaricak öyle olsa tüm ülkeyi kadin yönetirdi kadin eve para getirir erkek yerdi var mı oyle bir dünya ama kadini da köle yapan onu kullanan aptallar var tabi kadinlarda kullaniyor haberlerde görüyoruz o yüzden onlarla git konuş genellemeni başka yerde yap kadin erkeğe muhtaç olmuyor erkekte kadina muhtaç değil Allah'ın verdiği bir ödülü mükafatı kötüye kullanmak birde aşağılamak senin haddin değil erkek içinde kadin içinde yalniz kalmayin diye bir yaratmamış bu ölümlü dünyada zihni bozuk insan daha bunu bilmeden konuşuyorsun
017 Yorumla
Soran5 ayİyyy klasik kadın düşmanı erkek yorumu
Soran5 ayHaklılığımı kanıtladın
- 5 ay
Gtüme konuş
Soran5 ayKadınlar seni ne yapsın? Çocuklar seni ne yapsın
- 5 ay
Erkekler seni ne yapsin seni kim ne yapsin hayvan bile sana yaklaşmaz dengesiz karı
Soran5 ayErkeği ben istemiyorum zaten farkındaysan. Sorumdan bunu anlayamayacak kadar yetersizsin
- 5 ay
Yok istesen bile isteyemezsin hhahahaha gereksiz mahlukat defol git çöplügünde yaşa sen kendi bkunda boğul erkek duşmani ezik seni 😂😂😂 tam bir döll israfısınız
Soran5 ayKudur, oh olsun
- 5 ay
Sen kudur çatla hahahahah tek basina geberip gideceksin
Soran5 ayBenim çocuk yapmak için tek gecelik ilişkim yeter. Sen düşün
- 5 ay
Ama senin o igrenc suratina kim bakar ondan emin defilim abaza erkeklerin yumurtasi sana yetecekmi ahahha gerci onlar da sana bakarmi ondan emin degilim en kotu hastanede satilan hazir spermler yeter sana karakterin bk gibi inş çocuguna geçmez ezik karı ahahah
Soran5 ayKudur kudur rezil et iyice kendini
- 5 ay
Rezil etmiyorum seninle dşk geciyorum ahmak senin gibi biri nasil dunyaya geldi ya ceske baban haliya boşaldsymiş
- 5 ay
Bu kadar sert olmaya gerek yok. Fazla üstüne gitmişsin kızın. Birbirinize karşı ne kadar acımasızsınız. Medenice konuşmak neden bu kadar zor
Soran5 ayBir erkeği ciddiye alacak değilim. O korkusundan böyle kudurdu. @Alpha_Rules
- 5 ay
Her cümlenden cinsiyetçilik akıyor soran. Bu zamana kadar ne yaşadın acaba. Lgbt trans vs olduğun için ayrımcılık mı gördün acaba. Yoksa feminist fikirler mi bu hale getirdi acaba seni. Yaşın da genç duruyor. Üzülüyorum senin gibilere. Hayat sevince, paylaşınca güzel. Erkekleri ciddiye almadığını söylüyorsun ama içinde oturduğun evi bile erkek işçiler yaptı. Neyse laf anlatamam sana ve değerli zamanımı harcayamam. Bildirimleri kapatıp çıkıyorum. Size tartışmanızda iyi şanslar kolay gelsin
Soran5 ay@Alpha_Rules manipüle edemeyince kişisel saldırı yapmaya başlayan erkek görüyorum sadece
5 ayÇünkü seni mal görüyorlar saygısızlık yapıyorlar anladın mı ya senin için düşün benim gibi abaza birinin hamile kaldı tamam mı yaşadım bir şeyler sana ne diyecekler biliyor musun bu babası kim Pis mi yani konu ne biliyor musun Senin yaşantı tarzın maalesef ülkemizde bu hala devam ediyor. Hani bir kadın da bir kadın erkek ilişkiye girmeyi çok korkuyor adı çıkacak yolu olacak yani çok saçma şeyler çok ya ama ben şunu da bu sana vurgulayayım kaşar kızlar o kadar saygı duyuyorum ki En azından var ya kaşar yani bizimkiler gibi kapalı ne olduğu belli olmayan kadın değil
07 Yorumla
Soran5 ayDesinler. Yapmasakta her şeyi diyorlar zaten kıskançlıktan.
- 5 ay
Işte bunu çürütmemiz lazım diyorum başka bir şey değil yani
Soran5 ayKadınlar yapmaya devam ettikçe bir kadına kendini kakalamak için kendilerine çeki düzen verecekler. Şimdi böyle konuşma sebepleri şu an da çok yaygın bir şey olmaması.
- 5 ay
Özür dilerim Ben seni anlamadım ama ya da ben kendimi anlatamadım Hangisi bir ifade etmem mümkün mü yoksa Kadınların haklarını Saygı duyulmaması Mı tercihlerine
- 5 ay
Ben şunu söylüyorum Onu da ifade edeyim Bir Kadın istediği gibi istedi erkeğin altına yatar istediği o beden ona aittir kimseye ait değil Ben bunu söylüyorum yani
Soran5 ayDemek istediğim evlilik dışı çocuk yapıp tüm sorumluluğu almak isteyen kadınlara hakaret etme cüreti şu an da çok az kadının buna cesaret etmesinden kaynaklanıyor. Ama bu artınca erkekler aile sistemine dahil olmak için bu üsluplarına çeki düzen vermek zorunda kalacaklar.
- 5 ay
Ya zaten bak şöyle düşün olayı şimdi sen bir kadınsın bak iyi algıl olayı şimdi sen hani erkeğin yönlendirirsin her şekilde ister ben olayım ister başkası olsun erkeğin yönlendirirsin nasıl biliyor musun erkek mesela yemek yaparsın atıyorum veya işte ona cinsellik verirsin atıyorum veya ona duygularını ifade edersin sen kadınsın Çünkü sen erken bir üst modelisin hani bu gerçekten söylüyorum erkekler hiçbir zaman evde ne denir yönetmez Kadın yönetir ama erkek yönetiyor gözükür. Kesinlikle kadınlar Hani üslupların olsun Bilmem nesin olsun erkeklerin bu konuda düzenlemesini sağlar
5 ayGüçlü ve özgür olmak, her şeyi tek başına yapma zorunluluğu değil; hayatı kiminle paylaşacağını seçme özgürlüğüdür. Evlilik bu noktada sadece bir 'şart' değil; çocuğa sağlanan hukuki bir güvence, duygusal bir ortaklık ve sorumlulukların paylaşıldığı bir düzen arayışı olarak görülebilir. Maddi güç olsa bile, ebeveynlik yolculuğunda güvenilir bir omuz istemek güçsüzlük değil, insani bir tercihtir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence mesele “evlilik şart” demeleri değil, “yalnız olmak istemiyorum” hissi 💁♀️ Güçlü kadın da duygusal, güvenli bir “yuva” isteyebiliyor. Çocuk büyütürken destek, tanımlı bir düzen, hukuki güvence, aile hissi istiyor. Güçlü olmak, kimseye ihtiyaç duymamak değil; kimi yanına alacağını seçebilmek 😉 Anneler güçlüdür ama süper kahraman değil.
03 Yorumla
Soran5 ayÇocuğu var yalnız olmuyor ki.
Soran5 ayYine gezer tozar başkalarıyla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
14Cevap
5 ayÇok anlıyorum, evliliğin sadece "sorunlu erkeklere mahkûm olmak" olmadığını biliyorum aslında. Bazen kadınlar çocuğunu iki sevgiyle ve daha güçlü bir destekle büyütmek istediği için evliliği tercih ediyor, ama tabii bu herkes için geçerli değil. Güçlüsek, doğru ortakla birlikte bile bu mümküm zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayLan mal
Sen babasız çocuk tanıdın mı?
Sen babadan ayrı büyümüş çocuk tanıdın mı?
Olay sadece para mı?
Babanın çocuğun duygu düşünce dünyasındaki önemini biliyor musun sen?
Bunları anla sonra gel sor yeniden sorabilir misin bakalım
020 Yorumla
Soran5 ayAraştırmalara göre sevildiği ve ihtiyacı karşılandığı müddet çocuk sağlıklı büyüyor
Cevap sahibi5 ayBak manevî kardeşim boşanmış 3 çocuk annesi 2 kızı var bunlar ikiz 11 yaşında ve babada. Baba sorunlu. Çocuklar arada mundar oluyor. 4 yaşında oğlu var tam konuşma döneminde boşanma olunca çocukta iletiism sorunları oluşmuş bana ya da annesinin sık görüştüğü erkeklere baba diyor. Babasını biliyor ama o bağı kuramıyor.
Cevap sahibi5 ayGit gel ile çocuk mu büyür
Soran5 ayErkekler zaten hep sorunlu olduğu gibi sorun çıkarıyor. Benim dediğime geldin işte
Cevap sahibi5 ayLan mal
Sizin beyniniz yok mu? Seçin doğru adamı
Ha bu arada her erkeği de büyüten annesi bir kadın
Toplumdan çok da şey beklemeyin
Soran5 ayErkekler doğası gereği aile ortamına uygun değil
Cevap sahibi5 aySanki siz uygunsunuz mnk
Soran5 ayKadın doğası gereği 9 ay karnında taşıyacak kadar fedakâr. Erkekler ise zevk düşkünü olduğu an yetiyor. O yüzden evliliğe uygun değil
Soran5 ayEvlilik saçma zaten
Cevap sahibi5 ayEvleniyorum demek erkek için ne kadar biliyor musun? Kabaca 2 milyon +
Evlilik öncesi bu borç yani eş ile paylaşılmaz boşanma anında
O borç bitmeden bosanmaz garantisi yok kadının
Nafaka vs kıl tüy
Evlenmek mantıksız
Bana eş cocuguma anne olacak kalitede biri olmadığı için evlenmedim ben
Bir de karımı satın almayacağım
Soran5 ayİyi işte. Ben de erkeklerle evlenmek saçma diyorum. Kendi çocuğumuza bakabiliriz diyorum.
Cevap sahibi5 ayÇocuk tek taraflı büyümez diyorum ama beynin basmıyor
Soran5 ayTek taraflı büyür eğer annesi kendi parasını kazanıyorsa. Bu ülkede asgari ücret ile bir kaç çocuk bakan ve karısına bakan erkek var. Mesleği olan kadın kendi çocuğuna herkesten iyi bakar.
Cevap sahibi5 ayBaba kavramı o kadar önemli ki
Sen kaç yaşındasın bu u arada
Soran5 ayBen 20 yaşındayım üniversite okuyorum. Yüksek lisansımı da burada yapar ve dilimi öğrendikten sonra kuzey Avrupaya gideceğim. Yani maddi özgürlüğüm ve bağımsızlığım için elimden geleni yapacağım. Baba kavramına önemli demen sebebin kendi yalnızlık korkun ama evlilik kurumu zaten kadını kontrol etmek yani özgürlüğünü almak için kuruldu. Özgürlükten daha güzel hiç bir şey yok.
Soran5 ayKuzey Avrupa'da bu yaygınmış bu arada. Gayet normal. Yani siz hakaret edince kendinizi düşürüyorsunuz
Cevap sahibi5 ayAbim ben 41 yaşındayım. Çocuklar benim için özel. Ben kızım olur diye mektup yazmaya 25 sene önce başladım. 10 sene kadar devam ettim sonra ülkenin durumu vs vazgeçtim. Evlenme teklifi de aldım önemli kişilerden. Babası sorunlu çok cocuk ve genç tanıdım. Boşanmış aile çocukları, zenginler de üstelik ama babanın yerini kimse tutmaz. Sen bunu anlayacaksın inşallah bir gün
Cevap sahibi5 ayBak baksa kültürlere göre çocuk büyümez. Bu ize uygun olmak zorunda. Sana bunu yorumda anlatmak zor
Soran5 ayKesinlikle çıkar odaklı konuşuyorsun. Ataerkil sistemde bir erkeğin sözüne kimse güvenmez. Genelevine koş sen
Cevap sahibi5 ayÇıkar odaklı değilim de sen beni anlayacak kapasitede değilsin çocuk
Gizli Üye(25-29)5 ay"Güçlü ve özgür kadınlar" böyle kadın yok. hepsi deli gibi evi arabası olan maaşı 70 bin+ olan adam yok mu lan bana babalık yapıcak diye aranıyor. İşlerine gelince güçlü gelmiyince değiller. canım erkekler güvenip kadınlara para pul mal mülk altın hibe etmese topunuz feminist düşmanı olursunuz ama erkekler çok canım işte. Tüm şansınız bu.
00 Yorumla
5 ayToplum baskısı ve bazı psikolojik yaklaşımlar. Babasız büyüyen ve büyümeyen çocukların Batı toplumunda farkları falan. Çocuk büyütmek aşamasında bence de erkekler yapmaları gerekeni pek sağlamıyor genel manada.
014 Yorumla
Soran5 ayAraştırmalara göre sevildiği ve ihtiyacı karşılandığı müddet çocuk sağlıklı büyüyor.
- 5 ay
hangi araştırmaymış o? bütün pedagoglar bas bas bağırıyor, çocuk büyütürken babanın da anneinde etkisi büyük birinin eksik olması çocuğun başta güven duygusunda ciddi sıkıntılar yaratabiliyor diye
- 5 ay
@cheekystaff Doğru söylüyorsun yüzde 100 katılıyorum. Babasız çocuğun psikolojisi bozulabilir
Soran5 aySiz boşanmayıda yasaklarsınız kadının okumasını da. Hatta Taliban gibi zorla burkaya sokacak potansiyeliniz var. Komiksiniz. Demiyorsunuz "o zaman biz kadınları nasıl sindireceğiz? Bu kadar güçlü olurlarsa bizim gibi zorbalar yalnız kalır" sadece küçümseyici yorumlar ve hakaretler yazıyorsunuz. @cheekystaff @Alpha_Rules Genelevdeki kadınların psikolojisini düşünmeden seks için para veren erkekler ve namus baskısı gören çocukların psikolojisini düşünmeyen erkekler iyilik meleği kesilmiş şimdi.
- 5 ay
öncelikte önüne gelenle bedavaya yatan sırf hoşuna gidiyor diye erkekleri parmağında oynatmak için kadınlığını kullanan bir çok kadın tanıyorum. ben gelipte bütün kadınlar or.. diyormuyum? belliki daha çok küçüksün hayat hakkında bişey bilmiyorsun. Benim eşim mühendis bir kızım var. aksine cahil biri olsa anlaşamazdım. gider istediği gibi gezer içer eder takılır arkadaşları ile. ki zaten Türkiye de bile yaşamıyoruz :) millete yazdığın cevapları okudumda. erkeklerden çok sen zorbalayıcı cevaplar yazıyorsun. küçük görmeye çalışıyorsun.. sadece komiklik bu yaptığın :)
Soran5 ayGenelev adı altında erkeklerin kadın bedenini yani seks satarken bir nevi insan kaçakçılığı yapmasını kadınların cilveli olması ve kendi cinsel arzularını sahiplenmesini bir görecek biriyle daha fazla konuşmayacağım. @cheekystaff
- 5 ay
konuşamazsın zaten. çünkü saçmalıyorsun.. avrupanın tamamını ve balganları gezmiş bir insan olarak, bir çok yerde legal ve illagel genel evler var. hatta direk kadınlar birleşip kendileride kuruyor. kadınların yönettiği bir çok striptiz mekanı vs. var.. ayrıca erkekler kadınların başına silah dayayıp da bu işi yaptırmıyor. genelev çalışanı kadınlar sgk üzerinden kaydı alınıp emeklilik hakkı kazanmışlardı en son :))
o değilde seni ne böyle yıprattı ne bu öfke. feministlik oynadığını filanmı sanıyorsun?
Soran5 ayHangi ülkeden bahsediyorsun? Nordik modelde evet kadının yapması serbest ama erkeğin seks satın alması SUÇ. yani satmak serbest çünkü kişinin kendi bedeni ama satın almak suç. Çünkü insanlık onuruna aykırı. Sen de nereye gitsen yer altına inmişsin 🤨 yine Kuzey Avrupa'da çoğu aile tek ebeveynli. @cheekystaff
- 5 ay
Dediğim gibi tüm avrupayı kuzey ülkelerini gezdim. balkanlarda uzun süre bulundum. ve tabiki italya ama oranın kuzeyle alakası yok. dediğim gibi okdar hayal dünyasında yaşıyorsun ki.. insanlar internetten uyuşturucu satıyor.. sen para ile seks yasak diyorsun.. tabiki yasak. peki dünyanın neresinde kim takar? kadın istediğiyle yapınca sıkıntı yok. erkek buunun için para teklif edince ve kadın zevkle kabul edince suç onur kırıcı oluyor öylemi :D lütfen muhattap olmayalım. sana hiç bir şey yazmadım farzet..
Soran5 ayEvet erkek teklif edince suç oluyor. Erkeğin ne haddine kadının bedenini satın alma teklifinde bulunma? Bu erkeklerin babalık yapması da yasaklanmalı. Kendi küçük kızına bile kim bilir ne yapar bu parası var diye kadınlara saldıranlar @cheekystaff
- 5 ay
Babasız çocuğun psikolojisi bozulur dedim diye bana zorba, talibancı gibi saçma etiketler yapıştırmışsın. Ya ağır erkek düşmanlığın var ya da birinin yorumu ile karıştırdın. Yazdıkların saçma. Genelde erkek düşmanı kronik feministler böyle ezbere ve etiketli konuşuyor. Sen ve senin gibilerle sağlıklı iletişim kurulmaz, kurulamaz
- 5 ay
@cheekystaff Bence bu kıza cevap verip onun onayını kovalama. Kadınlara köle olmanı, onurunu gururunu ayakların altına alıp tamamen kadınları üstün görmeni istiyor bu. Yazdığı yorumlar saçma ve ciddiye alınacak hiçbir tarafı yok. Ben bu kıza daha cevap yazmayacağım
- 5 ay
@cheekystaff Erkek düşmanı bir feminist bu kız
- 5 ay
@Alpha_Rules yok zaten bıraktım. beyni olanla muhabbet edilir
5 ayBaba motifi olmadan bir çocupun büyümesi doğal mı iyi mi. Çocupa da fikrini sordun mu? Sonuçta babasız büyüyecek olan o ya hani. Belki bi babam olsaydı diyecek. Saçma erkek düşmanlığınız yüzünden doğayı dengeyi her şeyi bozmaya çalışıyorsunuz.
05 Yorumla
Soran5 ayAraştırmalara göre sevildiği ve ihtiyacı karşılandığı müddet çocuk sağlıklı büyüyor
- 5 ay
Hangi araştırma. Öyle bile olsa yazık değil mi? Aman bana ne ki. Nasıl istersen öyle takıl.
Soran5 ayNamus diyip kız çocuğuna baskı yapan babaları görünce çocuğa yazık diyen yoktu ama
- 5 ay
Kızlara bakıyorum da pekte baskılanmış gibi görünmüyorlar. Keşke biraz baskılansalardı. Belki böyle zehirli düşünceleri olmazdı. Her türlü umrumda değil. İyi günler.
Soran5 ayZehir dediğin senin egona bir zehir
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 457 cevap paylaştı.
5 ayBakış açın yanlış
Kadında erkekte maddi güce sahip olsa bile illa bir eşe ihtiyaç duyuyor
Çocuğun ise anne babaya ihtiyacı vardır tek başına büyütmek kolay değil06 Yorumla
- 5 ay
Araştırmalarla tecrübeler örtüşmüyor maalesef
Soran5 ayYukarıda çocuğa p.. diye küfür eden erkek ya da bana hakaret eden erkek var. Ne kadar kudurdukları bile haklı olduğumu kanıtlıyor.
- 5 ay
haklı olduğunu kanıtlamıyor. senin konuşma şeklinden ötürü tavırlarının bu olduğunu gösteriyor.
Soran5 ay@xheekystaff sen karını dövüp "o hak etti, yanlış yaptı" diyenlerdensin herhalde?
Soran5 ay@cheekystaff
5 ayİlk cümleden sonra okuma geregi duymadım sizler gibi zinayı meslek edinmiş varlıklara eminim ki ne edep ne ahlak dersi vermek vakit kaybıdır.
03 Yorumla
Soran5 ayİslam'a hala inanan kaldı mı? Bir buçuk bin yıl öncede kaldı o
- 5 ay
Taşlara kışlara tapmak sizin gibiler için çok zor bir şey değil elbette bir dine bir olguya bağlı kalanlar sizin açınızdan eskide kalmış olur.
Soran5 ayAteistim ben
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 555 cevap paylaştı.
5 ayDinsel açıdan da baksan, evrimsel ve materyalist açıdan da baksan insan buna programlı bir canlı. Boş muhabbetler bunlar.
00 Yorumla Öyle olması gerekiyor doğrusu olan bu nikahsız mi çocuk yapsın ne istiyorsun
01 Yorumla
Soran5 aySana mı soracak genelev düşkünü
Okulda arkadaşları senin baban yokmu demesinler diye.
02 Yorumla
Soran5 ay"elalem ne der" kafası bir Afganistanta kaldı. Orada internet yasak değil miydi nasıl yazdın
5 ayÇocuğun psikolojisi için olabilir babaya da ihtiyacı varr maalesef 😅
01 Yorumla
Soran5 ayHiç sanmıyorum. Bu bana tamamen uydurma geliyor. Zaten gerçek hayatta babalar hep işteyken ya da kızının özgürlüğünü namus adı altında kısıtlarken kimse çocuk psikolojisi demiyordu. Araştırmalara göre sevildiği ve ihtiyacı karşılandığı müddet çocuk sağlıklı büyüyor.
5 ayKültürel bir durum.. Toplumda hoş karşılanmıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayWTF çocuk babasız mı büyüsün kardeş ben bunu çocuğuma yapmak istemem sende yapma kötü bir durum çocuğun psikolojisi için
03 Yorumla
Cevap sahibi5 ayBüyümez knk emin ol iyi bir aile ortamına ihtiyacı var
Cevap sahibi5 ayNerden bildiğimi sorma 😃
Gizli Üye(25-29)5 ayErillik koktun bacım. Senin bir erkeği tatmin edebileceğini düşünmüyorum
00 YorumlaZarabiaj codziennie na akcjach TraderZer0 i BTCminers, użyj mojego kuponu BF6294FA i otrzymaj 15% bonusu od depozytu. Link znajduje się na moim profilu.
00 Yorumla
5 ayAnlamak zor, çok iyi bir noktaya değindin
10 YorumlaAhlak edep ve hayadan dolayı.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 395 cevap paylaştı. Öyle olması bağlılığın göstergesi çünkü
05 Yorumla
Soran5 ayBağlılığa ihtiyacı yok ki. Erkekler kadınları kandırmak için aşkı uydurmuş. Özellikle fakir erkekler daha eğitimli kadınlara "ben sana aşığım senin için her şeyi yapardım" diyip kendini kakalamaya ve kadını hamile bırakıp parasını yemeye çalışıyor
Soran5 ayKadının yok. Kendisi her şeyi yapar ya
Soran5 ayBilmiyordur. Hatırlamıyorum der
Çocuk anne babasız mı büyüsün
00 Yorumla
5 ayAletle çocuk yaparsan tekrar kendine sor
00 Yorumlatoplum baskısı
00 Yorumla
5 aysaçma düşünceymiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayDediklerin normal bir şey değil çok aykırı
012 Yorumla
Soran5 ayDedi genelevden yeni gelmiş erkek
Cevap sahibi5 ayHiç bir zaman gitmedim gitmem de inşallah
Soran5 ayAynen kanka boşuna açtılar oraları. Kimse gitmiyor diye açtılar
Cevap sahibi5 aySen nerelisin
Soran5 ayDoğu Anadoludan
Soran5 ayBölgesi yani
Cevap sahibi5 ayOralar biraz daha tutucudur bu tarz olaylar olmaz fazla
Soran5 ayElalem ne der diye hareket etmiyor kimse artık. Paran varsa tamamdır
Soran5 ayEskiden de öyleydi sadece erkeklerin parası vardı o yüzden kadınlar başkasına göre yaşıyordu
Cevap sahibi5 ayHadiya gizli kapaklı işler diyorsun
Cevap sahibi5 ayPeki sen yalnız mi çocuk büyütmek istiyorsun
Soran5 ayUmarım kariyerimi oturttuktan sonra ve istediğim ülkenin vatandaşlığını aldıktan sonra evet tek ebeveynlilik tercih edeceğim. Gizli kapaklı değil. İleride daha da normalleşir zaten.
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Güçlü ve özgür kadınlar neden çocuk sahibi olmak için hâlâ evliliği şart görüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne