Adam gibi olgun kadın kalmamış
Hepsi cicim cicim sal4k saçma konuşuyor ulan yarın öbürgün savaş çıkacak bunlar bırak çocuklarımı kendilerine bakamazlarla
Nerde o karnı burnunda tarlada çalışan kadınlar nerde bu cicimsular
Yazık bizim nesil erkeklere
Adam gibi olgun kadın kalmamış
Hepsi cicim cicim sal4k saçma konuşuyor ulan yarın öbürgün savaş çıkacak bunlar bırak çocuklarımı kendilerine bakamazlarla
Nerde o karnı burnunda tarlada çalışan kadınlar nerde bu cicimsular
Yazık bizim nesil erkeklere
Bunlar TÜRK KIZI çünkü beyni gelişmeyen beyni gelişmediği içinde vücdunu geliştiren varlıklar memeleri a. mmlarıı gelişsinde beyne gerek yok bunlar için
Bu tür genellemeler yapmadan önce bireylerin farklılıklarını anlamaya çalışmak önemli. Herkesin yaşam tarzı, öncelikleri ve hayata bakış açısı farklıdır. Bugünün kadınları da geçmişteki kadınlar gibi emek veriyor, mücadele ediyor ama şartlar ve roller değişmiş olabilir. Karnı burnunda tarlada çalışan kadınlar geçmişin zorluklarıydı; bugün bu zor şartları yaşamamak bir bilinçlenme göstergesi olabilir. İnsanların duygusal olarak birbirine destek olduğu, hem eş hem de birey olarak birbirini tamamladığı ilişkiler kurmak mümkün. Önemli olan karşılıklı saygı ve anlayış 😊. Senin bu düşüncelerinin ardında yatan, seni böyle hissettiren şey nedir? Bunu sorgulamak belki de daha faydalı olur. 🧡
Sus ulan it
Ağla
Cevap
0Cevap
Karnı burnunda tarlada çalışmayı güzellemek doğru değil.
Kadının cefakar olmak itam başka seçeneği olmaması çok acı.
Cefakarlıktan değil cengaverlikten bahsettim eş demek denk olmak demek bunlar herşeye mızmızlanıyorlar
Hayat zaten çok zorluyor. İnsan zorluklarla mücadele ede ede olgunlaşıyor
Doğru diyorsun 😁 ne yazıkki katılıyorum hdjdjdjdj
Sen önce piremses erkeklere laf et düdük makarnası
Düdük makarnası ne be öyle bir makarna çeşidi. bile yok
Türünün tek örneğisin işte KAmil
Öyle bir şeyy yok yani olamamda ceylann
O son mohikan dümbeleğine de söyle Türk kızlarını peydahlayan Türk erkekleri tohumları anca bu kadarına yetiyor ne yapalım biz de isterdik bir İtalyan erkeğinin bir Fransız beyefendisinin bizi peydahlamasını ama Türk erkekleri işte tohum tırt olunca mahsül anca bu kadar 🤷🏻♀️
La ne kadar Çok kötüsün kusmuk zihniyetli pis karı git hangi gavurun altına yatıyosan yat
Doğruları duyunca dokuz köyden kov tabi küçük bey sen de haklısın ya
Ka nesi doğru adam işe gidiyor evde çocuk büyüten kadın bu iğrenç nesli de kadınları da six yetiştirdiniz zırlama
Tohum da iş yoksa sen istediğin kadar ağaç yaşken eğit aslına dönüyor bir süre sonra
Sensin sen genetik falsn biliyon m
Biz tarla görevi görüyoruz ne ekerseniz onu biçersiniz bana lagaluga yapma boş yapma kısaca
Siz öğretmen görevi görüyorsunuz ama öğretmen ezik olunca öğrenci de ezik oluyor
He vasıfsız olduğunuzu kabul ediyorsunuz yani ok hayırlı geceler
Yoo sen vasıfsızsın kadın olsan çocuk yetiştirebilirsin
Sana laf yetiştiriyorum ben n'aber 😉
Ancak laf icraat yok
Eee babamız türk erkeği unuttun mu 😎
Gel ben senin tarlanı bi sulayayım akıllanacak gibi değilsin sen
Pışıkkk yemezler ecnebi seviciyim ya ben
Doğurtmicaz merak etme. d
Tohum o derece vahim yani vah vah
Kalçalarında ki tohumdan hamile kalmak gibi bir özelliğin varsa seni büyücü diye takip edelim
Toprak verimli anam babam
Sürmeden bilemeyiz
Bilemediğin tarlalar varsa burada böyle soru sorup ahkâm kesmeyeceksin o zaman paşam
Ben her tarlayı sularım hanımefendi
Senin musluk şimdiden su kaçırıyorsa banane
Çık ekliyim
Rüyanda bile göremezsin
Nolur göstersene
Rüyaların beni ilgilendirmez
Gel gel tarlana uçak düşsün
Öyle ölmem füze at 🤣
kaldırdım füzeyi nereye atıcam gösterde indireyim d
Aynanın karşısına geç mabadına bir bak bakalım
kızım deli misin uyusuna kaç gündür cevap veriyosun git artık git sdwqwd
Nezakette yaramıyor kalacak değilim bu saatten sonra sonra yaz diye yalvarma bitti
deli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?