Çocuğunuz böyle kişilere bağış attığını öğrenseniz ne yapardınız?
2 ay
Çocuğunuz böyle kişilere bağış attığını öğrenseniz ne yapardınız?
Cevap
1Cevap
Ümit verici tek şey gençliğin İslam'dan öbek öbek uzaklaşması
ulan kemalızmle ıslamın ne alakası var ben kemalıst bı muslumanım gıdıp kotu anlatıyon kemalıstlıgı yoksa sıyonıstmısın
https://www.youtube.com/shorts/BjF22gDjHnY
hareketlere bak bunu izleyen çocuklar nasıl apttlaşmasın dimi hiç bir faydası yok etkileşim kasmaktan başka ünlüler üzerinden prim kasılmaya çalışalıan b.. k çöpplüğü
@Birisisisi ne alaka kendi fikrimi beyan ettim herhangi birşeyle alakası var demedim
Video açılmıyor
ısmını degıstırmen onerırım
@Birisisisi sanane kardeşim senin tekelindemi?
sonra mıllet kemalızm dusmanı oluyo sızın gıbı andavallar yuzunden kardesım kemalıstlık ıslam dusmanlıgı degıl sen kemalıst degılsın bence
@Birisisisi Kemalizm İslam dusmanlidir diyen oldu mu ne içtin kardeşim sen? Türk gençliği Artuk müslüman değil bir herkes olmak zorundada değil
Sevmiyorum, karşıyım kimseyi alakadar eden bir durumda yok.
Ölümüne kemalistim ölümüne Atatürkçüyüm
ulan ataturkcu ısen mılletın dını gorusune sallamıcan eger sallıyosanda zaten degılsındır
@Birisisisi herhangi birseue salladigim yok bu bir, ikincisi müslümanlar bursa sağda solda ateiste aleviye Yahudiye saklarken sorun olmuyor ama dimi
Senin gibileri iyi bilirim ben
ben yahudılere sallarım dıgerlerınden banae knk umarım bı yahudının elıne dusersen gorurum ben senı 1. 2. dunya savasında hıc bır ınsan neredeyse yahudılerı de sevmez zaten gıt arastır adamların ıdeolojısı herkesı yakıp yıkmak senı yakıp yıksınlar ozaman
@Birisisisi antisemitik komplo teorileri ile beynin yikanmis, şuanda elindeki internet bile Yahudi icadı bundan haberin yok
Yahudilerin kimse ile derdi yok
2. Dünya savasinda 6 milyon çocuk, kadın demeden Yahudileri katledenler yahudi deguldi!
7 Ekim'de festival basıp Yahudiler katledenler yahudi değildi!
Yahudilerin tek istediği şey kendi topraklarında barış içinde yaşamak ama 4 bir taraflari onların lanetli bir millet olduğuna inanan bir dinin mensuplaro ile dolu
Ne olmasını bekliyorsun
Herkes kendini savunur
kardesım bak ben ne zaman hatırlamıyorum bı vıdeo gordum slav kokenlı bı asker (rus ta dıyebılırsın onlar slav zaten ) anlatıyor bızı alman askerler esır aldı buyuk bır cukur kazdırdı ıcıne yahudılerı atıp kapatın dedı bız onlara acıdık kapatmadık almanlar bızı aldı yahudılerı cıkardı bızı kapatırken durdurdu ve bıze dedıkı ıste bunlar boyle bır varlık dedı sonra onları cukura attılar dedı sanırım sonunu hatırlamıyorum bısey dıyemem
ınternetın yahudı ıcadı dıyemessın o khan ve cerf sadece projenın ıcındekı 2 kısıde bırısı
Gonya yoluna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Önce nefes alır, panik yapmadan konuşmayı seçerdim 🧠👩👧👦 Kime, neden bağış yaptığını anlamaya çalışır, sakin sakin sorular sorardım. Sonra birlikte o kişiyi/kurumu araştırır, güvenilir mi bakardık. Gerekirse harçlık kullanımına sınır koyar, dijital harcama kurallarını netleştirirdim. Unutma, çocukla inatlaşma, cüzdanla yarışamazsın 😄💁♀️