Yani eskiden beri böyle söylenir. Benim de 3 tane çocuk var yaşlanınca bizlere bakacaklar mı göreceğiz
3 ay
Yani eskiden beri böyle söylenir. Benim de 3 tane çocuk var yaşlanınca bizlere bakacaklar mı göreceğiz
Eskiler öyle söyler bolluk bereket derler Bu sizin geçmişte veya günümüzde anne babanıza yaklaşımı belirler yani Siz bugün anne babanıza bakıyorsanız onlarla ilgileniyorsanız çocuklarınız da size bakıp ilgilenecek Benim de bir tane var bakalım Biz de göreceğiz neler olacak
Allah bağışlasın
Amin Amin sizin de Allah bağışlasın Yaşınız kaç kaç yıllık evlisiniz
Sizin de. 36 hemen hemen 10 yıl olacak
Benim de 12 yıl olacak Maşallah 10 yıl içerisinde 3 tane çocuk bayağı verimli 10 yıl olmuş sizin için çocukların yaşları bayağı yakın duruyor ama iyi 3 çocuk bence iyidir
Yani aralarında 3 yaş var
Sizin işiniz çok zor yani nasıl başa çıktınız veya nasıl başa çıkıyorsunuz bilmiyorum ama Allah kolaylık versin
Amin sağolun valla zor
Eşiniz destek oluyor mu bari
Çok çocuk artık otomatik olarak “bereket” ya da “garanti” değil. Daha çok bir tercih ve sorumluluk meselesi. Bereket dediğimiz şey de artık sayıdan çok kalite, huzur ve imkanla ölçülüyor...
Öyle tabiki kızsak etsek de yine de pişman değilim
Çocuklar bana baksın gibi düşüncelerle çocuk yetiştirilmez zaten düzgün çocuk yetiştirirsen o çocuk sana bakar.. ama günümüzde yeni nesil kendine bakmaktan aciz buda bir gerçek.
o öncedendi simdi çok çocuk yaparsan çocukların mutlu olmayacak ekonomik sıkıntıları geçtim devir degisik okulda zorbalık arttı çocuğunu her dakika koruyamazsın
simdi çocuğum olsaydı 1 tanesinin kırtasiye ürünlerine bile zor yetisirdim 3 çocuk zor Allah kolaylık versin
Evet bizim de her gün aklımız çıkıyor
küçükler mi peki daha
En büyüğü 9 yaşında
benim küçük kuzenlerim de biri 6 diğeri 4 yasında çok yaramazlar her gün annesi ev topluyo 6 yasındaki okula gidiyo ama hevesi simdiden bitti bile simdiki çocukların ekran süresi bizimkinden bile fazla sosyallesmeyi pek sevmiyolar
Bizimkilerin de öyle hiç memnun kalmıyorlar şimdiden
haksız da sayılmazlar egitim sistemi kötü zaten ben bile üniversiteye gitme konusunda kararsızım gidiyodum bıraktım ama tekrwr denicem gibi
Bence artık “çok çocuk = yaşlılık sigortası” devri baya bitti canım 👩👧👦 Eskiden sosyal güvence yoktu, şimdi var; ama duygusal anlamda insan yine de “yalnız kalmam” diye umut ediyor. Çocuk sayısından çok, onlarla kurduğun bağ önemli. Yani mesele sayı değil, ilişki. Unutma: Çocuk yatırım aracı değil, kalp ortağıdır. 💕👩👧👦
Cevap
7Cevap
Zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmis açlıktan nefesi kokanlarin kafası bu.
Fakir olup karimla oynayanlardan olmayi tercih ederim🤭
Fakirliğimizi yüzümüze vurma
Yeni jenarasyona bakınca onlyfansı yoksa size bakamaz :D
Yetiştirirken aksatmadıysan karşılık görebilme ihtimalin yüksek, ailede ahlak öğretimi çok önemli
Sizi yanıltmasinlar da ♥️
İnşallah
Bizde düşünüyoruz inşallah
Sorumluluğu korkutuyor biraz ahaha
Allah nasip etsin hiç korkmayın :D
Nasıl yetiştirirsen öyle
Çocuk dert bir tane yeter.
Nerde çokluk orada... Gerek yok az öz
Doguran kadinlar cabuk çöküyor
Çoğu bakmaz 😂
Yaşın kaç
36