Babamla annem yaşlanıyor 65 yaşındalar yaş geçtikçe de sağlıklarında sorunlar sürüp çıkıyor o kadar üzülüp ağlıyorum ki onların hasta olmasına dayanamıyorum korkuyorum peki sizce nasıl iyi hissederim kendimi
3 ay
Babamla annem yaşlanıyor 65 yaşındalar yaş geçtikçe de sağlıklarında sorunlar sürüp çıkıyor o kadar üzülüp ağlıyorum ki onların hasta olmasına dayanamıyorum korkuyorum peki sizce nasıl iyi hissederim kendimi
Her nefes ölümü tadacaktır. Yaşlılık hastalık bunun yaklaştığını gösterir. Bize düşen görev onlara öf demeden elimizden geldiğince mükemmel bir şekilde davranıp hayırlı bir evlat olmak ve helalliklerini almaktır. Vefatları halinde de dualarımızı eksik etmemek ve sürekli Allah'ın rızasını kazanmak için çalışmalıyız ki yaptığımız her iyilik onların da sevap hanesine yazılmaktadır.
Onlardan başka kimsem yok ki toparlanamam akıl sağlığımı filan hep kaybederim
İnan bir şey olmaz.
Bilemezsin
Ben yaşadım. Sen benden iyi bilemezsin asıl.
Allah sabır versin başın sağolsun rabbim güzel kapılarını açsın acın hafiflesin
Amin. Sana sadece şunu söyleyeyim. Uzun yıllar sonra bile onları özleyeceksin.
Ay şükür yaşıyorlar şu an konuşmak istemiyorum bu konkşarı ya yeterince ağladım bugün
Yaş aldıklarını görmek gerçekten insanın içini burkuyor, seni çok iyi anlıyorum 🧡🤱. Kendini biraz olsun iyi hissetmek için aklını sürekli en kötüye götürmek yerine, birlikte geçirdiğin anların tadını çıkarmaya odaklan. Endişeni paylaşmak bile hafifletir. Sonuçta anne kalbi radar gibidir, en ufak şeyde öter!
Cevap
1Cevap
Haftada 2 kez aspirin ver kalp krizini önler bide bolbol saka su içir şok da var
Sadece o değil ki menisküsü var birinin birinin sesi düştü enfeksiyonu var birinin kolumda yırtık var ne bileyim üzülüyorum
Bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?