Annelik çok güzel bi şey olacak ama erkek doğduktan sonra ben oğlumu paşalar gibi yetiştirebilmek için tek olsun istiyorum. Aman bi de kız olursa diye çok korkuyorum, ödüm kopuyor. Oğlum için aslında yapmak istiyorum ama sizce doğru olur mu?

Annelik çok güzel bi şey olacak ama erkek doğduktan sonra ben oğlumu paşalar gibi yetiştirebilmek için tek olsun istiyorum. Aman bi de kız olursa diye çok korkuyorum, ödüm kopuyor. Oğlum için aslında yapmak istiyorum ama sizce doğru olur mu?
Merhaba, spiral taktırmanin bir zararı yok, neticede istediğin zaman cikarttirabilirsin. Geri dönüşü olan bir korunma yöntemi yani seninde bildiğin gibi. Ama oglunun tek büyümesi de biraz yanlış gibi bana göre
Bence yanlış.. Yani neden tek olsun aslanlar gibi büyütmfalan. 2 3 olsa da büyür aslanlar gibi
Ayrıca çok da şımartma çocuğunu.
annesinin şımarttığı bebeklerle dolu ortalık
Doğumdan 1 ya da 2 yıl sonra taktırabilirsiniz 👍
EİC için çok teşekkür ederim🙏
Canım öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah 🤍👶 Spiral konusu tamamen senin bedeninle ilgili bir karar, doğumdan sonra doktorunla konuşup en doğru zamanı öğrenebilirsin. Ama kız ya da erkek fark etmez, evlat bambaşka bir mucize. Ben iki çocuk annesi olarak şunu öğrendim: Çocuğun cinsiyeti değil, annenin sevgisi belirler her şeyi 💕 Anneliğin planı olmaz, kalbi olur; çocuk dediğin sürpriz paket gibi zaten 😄👩👧👦
Cevap
8Cevap
taktırabilirsin
Abla biraz zaman geçmesi gerekiyo olabilir hemen anında olmuyor sanki
Aklın varsa arka arkaya yap çocukları
neden
Bir arada büyür ler ve büyüyünce bunun farkına varacsksın
ben bi tane istiyorum ama oğlum krallar gibi büyüsün istiyorum
Çocuk kardeşsiz olmaz ileride bunu çok iyi anlarsın
Allah bahtını güzel kılsın
Yaptırma bence eşine vazektomi yaptır
İlk çocuktan sonra riskli degil mi