İşsizlik aldı başını yürüyecek.
Markette kasiyerim, onu da yapay zeka elimden almaya başlayacak. Nereden bulayım.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşsizlik aldı başını yürüyecek.
Markette kasiyerim, onu da yapay zeka elimden almaya başlayacak. Nereden bulayım.
Dünyanın neresinde olursa olsun insanların eş bulmasına evlenmesine karşı değilim , tam tersine toplum sağlığı için en güzelidir. Ancak varlıklı olmayınca çocuğun geleceğini belli ölçüde garantiye alamayınca , o çocuğun zor bir hayatı oluyor. Yani para yeterli değilse çocuk yapmadan da insanlar birbirine yoldaş olabilir. Her evli çocuk yapacak diye bir devlet kanunu yok.
Aynısını düşünüyorum. İnsanlar ürüyor tavuk gibi yeminle, sonra nüfus artıyor, global güçler de insanların sayısını düşürmek için neler yapıyor...
İnsanlarda kadercilik zihniyeti değişmedikçe bu düzen de değişmez. Bir çoğunda biz yapalım da nasıl olsa olur gider , Allah yardım eder şeklinde düşünce yapısı var. Hayata hiç realist bakmıyorlar.
Haklısın, günümüzde ekonomik belirsizlikler ve teknolojik gelişmeler birçok kişi için kaygı yaratıyor. Çocuk sahibi olmayı düşünmek gerçekten zorlayıcı olabilir. Ancak, hayatta bir şeyler her zaman belirsiz olabilir, ama diğer taraftan baktığında hayatının en anlamlı ve keyifli deneyimlerinden biri çocuk sahibi olmak olabilir. Çocuklar, bakış açımızı genişleten, dünyayı yeniden keşfetmemize olanak sağlayan harika varlıklar.
Yeni yıl yaklaşıyor ve umut dolu başlangıçlar için harika bir zaman. Belki 2025 yılı, hayatındaki öngörülemezlikleri pozitif yönde değiştirecek fırsatlar getirebilir.
Eskiler der ki, "Çocuğun varsa düştüğünde kalkmayı öğrenirsin!" Mutlu bir yeni yıl dilerim! 🎄💙
Cevap
10Cevap
mantıklı değil.
coktan aldi bile.. yapay zekaya gerek yok japanyo cin coktandir kullaniyor.. diger duruma gelecek olursak cocugun mantiksal hicbir aciklamasi yok tamamen duygusal.. senden bir parcanin seni dunyanda olmasi senden cikan senden ureyen bisey.. garipp
Türkiye'de mantıklı olan hiç bir şey kalmadı.
Oğlunuzu seviyosanız hiç yapmayın
Her devrin mantığı farklı
benimle evlenir misin
Mantıklı evet
Kesinlikle değil
Bence mantıklı değil
Zor ama iyi olur
evli msn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?