Lohusalık döneminde eşimin ve kayınvalidemin tavırları yüzünden boşanmayı düşünmekte haksız mıyım?

Merhaba ben 10 gün önce erken doğum yaptım ikiz çocuklarım oldu. 5 gün küvezde kaldılar ve bu süreçte hem çok üzüldüm hem çok yıprandım son iki gün emzirme eğitimi vs için sabahtan geceye kadar hastanede kaldım ve bebeklerini eve getirdik.

Lohusalık sürecinde hiç dinlenemedim. Annem yanında 2 gece yatılı kaldı 3. Gece ise geceye kadar durup gitti.

Buradaki sıkıntı şu eşim bana aylar önceden annem memleketten yardıma gelecek kırkınız çıkana kadar kalacak diyordu ( annesi 70 yaşında ve her şeye karışan biri) . Annesi ben istemediğim halde geldi ve kadının aklı dengesi bile bozulmuş suyunu bile eşimden istiyor , ben çocuklara bakarken her şeye karışıyor gazını çıkarmama izin vermiyor, yatan çocuğu uyandırıp süt vermeme izin vermiyor hep psikolojik baskı yapıyor ama doktor bana en geç 3 saatte bir yedir demişti.

Ayrıca kayınbabam taa memleketten arayıp sütüm geliyor mu diye defalarca eşime ve kaynanama sordu.

Her neyse ben lohusalık sürecinde hiç dinlenemedim kimseye şımaramadım kimse bana nasılsın demedi. Annemin az kalma sebebi de kaynanama hizmet etmeye gelmiş oluyor kadın. Eşim kendi kalkıp çocuklarına bakmak istemiyor benimle kavga ediyor annem gelmediği için.

Eve 2 bebeği yeni getirdik onlara alışıp bakmaya çalışırken annesi de gelip yük oldu eşim sahurunu bile hazırlıyor kadının saçını bile kurutuyor suyunu bile eşim veriyor bu defa eşim yorulup bana patlıyor.

Geçen gün öfke patlamasıyla resmen evden kovdum ama hala gitmek istemiyor kalmanın bir yolunu bulmaya çalışıyor kadın.

Dün gece diyor ki oğlumun ne işi vardı İstanbul'larda. Ya ben yeni doğum yaptım oğlunun çocuklarını doğurdum bana bunları söylüyor. 5 dakika sonra koltuğunuzun markası ne diyor çünkü aklı dengesi bozuk.

Eşim bana tam bir düşman zaten annesini kovmuş ne varmış kadın torunlarını görmeye gelmiş. Bi de ben lohusayım bunları yaşamak zorunda değilim diyorum, dün bana en son şunu bile söyledi " bir tek sen doğurmuyorsun".

İnanın ellerim uyuşuyor titriyorum nefes alamıyorum stresten. Doğumdan önce kan değerlerim çok düşüktü doğum kanama ile başladı ve doğum sonrası bile doktor kanamamı zor durdurmuş.

Şimdi böyle bir durumda bu adamı boşamak istiyorum ama maalesef ona bağlıyım da üstelik iki çocuğum var sizce ne yapmalıyım? Keşke düzgün bir insan olsaydı keşke anlayışlı olsaydı.

Bu arada annesi bugün gitti memleketine ama eşim anneme ve bana karşı çok terbiyesizce davranıyor ben şu an ve yanlışlıkla bilgisayarda wp mesajları açıldı arkadaşına lohusalık dönemi bitsin boşayacağım bunu, çocuk yaptığıma pişmanım falan demiş. Ben şu an annemlerdeyim bunca şeyden sonra duramadım

Güncellemeler
3 ay
Eşim hala pişman değil utanmadan adet böyledir 40 gün annende kalıp sonra eve gelirsiniz diyor. Ben ona babalık yapmiyosun dediğimde " ne yapmamı bekliyorsun işe gidiyorum " diyor.
Annemi kovmak için annenlere gittin şimdi kal diyor.
Pişman olmasını çok istiyorum ama pişman olsa da boşanmayı kafaya koydum
Lohusalık döneminde eşimin ve kayınvalidemin tavırları yüzünden boşanmayı düşünmekte haksız mıyım?