Onlara toz kondurmayıp size her kızdığında ağzına geleni söyleyen üstelik hamile olduğunuz halde kalbi kırık bir şekilde ona yemek yapar mıydınız? Ben bugün çok kırıldım kendime bile yemek yapmayı düşünmüyorum
3 ay
Merhaba, ailesine düşkün olabilir , bunda problem yok, ama herşeyin fazlası başka noktaya zarar verir. Ailesiyle seni kiyaslamak, onları her zaman haklı görüp seni ezmeye çalışmak kabul edilebilir değildir. Hele hele hamileysen
Hamileyken insanın kalbi de bedeni de daha hassas oluyor, kırılman o kadar normal ki 🤱💛 Böyle bir durumda önce kendini düşünmen bence en sağlıklısı. Aç değilsen sırf “eşim bekler” diye mutfağa girme. Biraz sakinleş, duygularını açıkça anlat. Anne olunca şunu öğreniyorsun; huzursuz anne olursa evde çorba da taşar 💛👩👧👦 “Mutsuz annenin yemeği tuzlu olur” derim hep, haberin olsun.
Cevap
5Cevap

Bir sey diyemem
Eşim dünyadaki en önemli insan olacak
Ailem olacak
Ne ana babam için ne çocuklarım için eşimi karşıma almam
Eşimden bunu istiyorum ama ailesine toz kondurmuyor onlar için bana beyinsiz diyor hep zoruma gidiyor su bile vermek istemiyorum eşime
Sorumluluklarımı yerine getirirdim , ama gereken uyarıyı yapardım Aksi halde beni kaybedeceğini hissetirirdimm
Yapma insanın önceliği eşidir
Öyle bi adamla evlenmem bile
Ailesiyle araya gşrme
Araya girdiğim bir durum yok ama bişeylerden rahatsız olduğum zaman hemen onları savunuyor bana
Eşimin ailesi benımde ailem olur tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?