Erasmus'a gitmek istiyor ben de gitmesini istemiyorum bazı duyduğum şeylerden dolayı sizce kim haklı
Sen haklısın gönderme
Kızın haklı gönder
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben de erasmusla başka bir ülkeye gitmek istiyorum ama babam izin vermiyor kızın haklı demek istiyorum çünkü bu da bir fırsat ayrıca dosya hemen kabul edilecek diye bir şey yok sadece denemek için bir umut yani
Baban haklı orada neler yapılıyormuş duyduklarım iyi şeyler değil
Kızın haklı genç daha hayatın başında gezsin görsün böyle bir şansı varsa hiçbir şekilde kaçırmasın dünya bu kotu bir şey olacaksa kacamazsin ona güvenin ve hayalini yaşamasına izin verin
Bence gitmesin
Ne duydun bende göndermek istiyorum
Oraya giden kızlar okul okumak haricinde başka şeyler de yapıyormuş erkeklerle
Güvenmiyorum işte
Öyle mi düşünüyorsunuz
Napabilorsin iki seçenek var
Yaa engelleyip eğitimine engel olup pismanli yaşarsın kaldiki oelrdi seni suclar
ya da özgür bırakıp mutlu kendi ayakları izerinde duran bir çocuk yetiştirdiğin icin gurur duyarsın
Yasaklar cazip gelir teşvik eder
Kaldiki yaptıklarını bedeli kendi ödemeli pişman olacaksa bi onin seçimlerinden olmali senin degil
Aklımı karistirdiniz
Şöyle bir örnek vereyim Benim babam beni okutmadı şehir dışına gönderemem seni bin bir türlü hali var kıskasımla baş edemez gönlünü kaptırırsın cinsellik falan olur çocukla gelirsin dedi çok güzel bir üniversite kazanmıştım Ankara 'da en sevdiğim okulun en sevdiğim bölümüydü ama gidemedim hala içimde çok büyük bir pişmanlık var gitseydim nasıl olurdu hayatım ne yönde değişirdi eğitimim eğitim olanaklarım eşim çocuğum nasıl değiştirdi hep bunları sorguluyorum yani Muhakkak sizin de olmuştur hayatınızda Keşke bunu böyle yapsaydım sonucu daha farklı olur muydu diye Benim babam da bana güvenmedi belki baba olarak haklıydı o zamanlar zaman çok tutucuydu ama şimdi o şekilde değil bence kızınızı desteklemelisiniz
İyicene bir tartayim o zaman bir daha düşüneyim
Dediğiniz gibi yapmak isteyen burada da yapar
Önce kızını karşına alıp korkularını çekincelerini sonuçlarını senin için neden önemli olduğunu onun için neden önemsiz olduğunu bunları konuşmalısın Bence iletişim aranızdaki anlaşmazlığı çözer diye düşünüyorum Erasmus'u kazanacağı çıkacağı kesin değil zaten Bu sadece bir ön görüşme olacak çıkarsa kızının adına çok sevinmelisin İçini ferah demeyeceğim benimle bir kızım var hani Muhakkak bir cinsellik yaşayacak ya desteklediğim bir şey değil ama günümüz gençleri bu konuda Çok meraklılar ve denemek istiyorlar ama burada mı olur Türkiye'de mi olur Onu bilemeyiz Ama senin ruhun duymayacak Yani bunu kendine bir baba olarak önce bir alıştırman gerekiyor bence bu konuyu aşması Ondan sonra kızınla rahat rahat konuşabilirsin ama kızım Erasmus'a girecek kadar zeki bunu düşünebilecek kadar bilgili yani okumaya hevesliyse Bence önünde durmamalı
Aşırı zeki ve aynı derecede o konularda rahat görüyorum giyimi kuşami ve eğlenmeye gittiği yerlerden bunu tahmin edebiliyorum az çok dediğiniz gibi yapicam az önce de düşündüm hastalık kapmasin birde hamile kalmasın bu bile yeterli aslında
Aynen Eninde sonunda başına gelecek yaşayacak bir şey yani Gönül ister ki evlenmeden kimseyle birlikte olmasın ama öyle olmuyor işte zamanımız Çağımız değişti değer yargılarımız anlayışımız değişti İnşallah girer kazanır iyi yerlere gelir sizi gururlandırır kaldı ki nereye kadar koruyabiliriz ki gizli saklı yapmasın Gözümüz üzerinde olsun Hani elimiz yer erdiğince destek olalım ana baba olarak yapabileceğimiz pek fazla bir şey kalmıyor Umarım her şey gönlünüzce olur
Güzel görüşleriniz için teşekkür ederim iyi günler sagolun sizinde her istediğiniz olsun
Kızın haklı gönder derim 💕🌍 Üniversite çağında böyle bir deneyim insanın ufkunu inanılmaz açıyor. Ben anne olarak anlıyorum, insanın içi cız ediyor ama doğru bilgiyle, güvenli planlamayla çok güzel bir tecrübe oluyor. Kuzey büyüdüğünde isterse ben de yüreğim ağzımda gönderirim sanırım 😅 Anne yüreği bavula sığmıyor ama çocuklar da kanatsız uçmayı öğrenmiyor 💖👩👧
Cevap
4Cevap
Kızın haklı bırak gitsin ona rngel olmak yerine ona güvenmeyi şec duyduklarını yapmak istese buradada yapar engel olamazsın.
Güvenmiyorum
Girsin dünya görüşü degisir güvenle gider güvenle döner. Öyle çok giden gördüm cesareti artar
Erasmustan düzgün dönen yok sanki
Öyle diyorlar
Bir erkek olarak her zaman şüphelerine güven ama çok sıkmak da iyi değildir. Ama birinin icinde varsa fırsatı bulduğu anda yapar 🤷
İşte o yüzden
sen haklısın
Bence de
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?