Kızımmı haklı ben mi?

Kızım liseye gidiyor okul harçlığı vermiyorum genelde aç kalıyor 70000 gibi bı aylık gelirimiz var ve geçen sene gezilerden Ankara gezisine söz verdim hatta izmirede verdim ama kendine burs buldu sonrasında olan Ankara ve doğu gezisine gidemedi birisinde fiyatı fazla dedim 8 bin civarındaydı harçlıkla Ankara 2. Gezi olunca 3. Geziye giderim dedi ama pahalıydı sonra seneye giderim madem dedi birinci gezi geçen sene gitmiş olduğu burslu gittiği 1. Geziydi şimdi 2. Gezi oluyor ve bu son Ankara gezisi ama bu seferde fiyatı 8.500 ve cidden çok pahalı banada aylar öncesinde para biriktir anne demişti kendisi biriktiremiyor çünkü parası olsa yemek alırdı zaten kendine bilmiyorum şimdide benim param yok para biriktirme din daha doğrusu kurban bayramı için şimdiden Kurban parasını verdim aslında bu aylarda olacağı belliydi gezinin ama bilmiyorum ne yapacağım daha dün bana ona vermediğim parayla anneler günü için çiçek verdi şimdi geziye gidemeyeceğini söylemem çok üzer beni ve şimdi haklı yanlarıda var aylardır beni bekledi belki yıllardır okulda bir şey yemedi fenalık geçirdiği oldu şimdi lise 2 ne yapsam bilmiyorum tavsiye verir misiniz nasıl bı dille söyleyebilirim haklı mı sizce

Kızımmı haklı ben mi?