Sürekli Kavga Eden Anne ve Baba?

Arkadaşlar ben tek çocuğum kardeşim yok yaşım şu an 33 evliyim 4.5 senedir. Anne ve babamdan evlendiğim zamandan beri uzağım sadece yani rahat bir nefes alabiliyorum. Küçüklükten beri şiddetin kavganın küfürlerin havada uçuştuğu bir evde yaşadım. Ki o zamanlar nasıl sabretmişim ben de bilmiyorum. Yaşamayan bilemez çok zor çok. Hem kısıtlayıcı hem de kaçacak yerin olmaması. Sürekli böyleler ve hâlâ böyleler yaşları kaç olmuş değişen hiçbir şey yok. Şu an eşim şehir dışında burada kalıyorum evimde değilim ve hamileyim şu an bu stresi çekiyorum ve artık kafam ve bünyem kaldırmıyor. İki tarafta da var ve eşim de biliyor nasıl olduklarını. Ona da diyorum insan ailesini seçemiyor diye. Özendiğim tek şey sanırım mutlu bir aile ve şu yaşımda bile hâlâ. Bu durumu yaşayan kişiler anlar ancak beni.
Güncellemeler
3 ay
Sabahtan beri ağlıyorum hiç mi değişmez bir insan diye yok değişen bir şey yok aynı beni de kendilerine benzettiler. Konuşsam ayrı dert konuşmasam ayrı dert. Merhametliyim ama yıpranıyorum. Evime gitmek istiyorum kadın diyor ki benim evim o verdi evi ya sahiplenme o evi diyor bana. Hala anlamıyor beni benim açımdan bakamıyor