Annem ile Babam arasındaki ağır Kavga?

Merhaba hemen konuya gireceğim. Annem ile babam tam olarak nedenini bilmediğim Bir sebepten dolayı bu aralar küsler ve konuşmuyorlar. Bir keresinde olay boşanmaya kadar geldi ve boşandılar mı yoksa dini nikahla mı duruyorlar bilmiyorum. Ama babam annemin ne yaptığını falan hep öğrenmek bilmek istiyor ve doğrumu bilmiyorum ama annem hep bana kesin beni internette ben takılırken takip ediyor falan diyor ve bana bazen hesabımı nasıl hislerim falan diye sorular soruyor ve ben 13 14 yaşındayım ve benim de bir yere kadar dayanma noktamız var. Ablam benim kadar umursamıyor ama ben etkileniyorum. Annem ve babam bunun farkındalar mı bilmiyorum ama benim birçok şeyden farkında olmadığımı sanıyorlar ve annem bazı erkeklerle babam yokken telefondan görüşüyor ama yanlış anlamayın arkadaş olarak görülüyor ama bazen konuştukları konular gerçekten konuşulmaması gereken şeyler. Günahını almak istemiyorum ama "ayaktayken durma hızlı akar' "t**ak kılları" falan. Birde annem sinirli birisidir ve kavga ettikleri zaman fena sinirlenir ama sanki kendisi haklıymış gibi babamın arkasından argo laf eder ama sizce başkalarıyla bu kadar derin konular konuşması yanlış değil mi? Az önce ise babam WhatsAppdan halimi hatrımı sordu ve bende normal cevap verdim ve daha sonra ablamla annemi sordu bende normal cevap verdim ve görüşürüz dedi. Bende görüşürüz dedikten sonra babam bana annen ne yapıyor dedi. Bende telefonda dedim. Sonra bana telefonla mı konuşuyor yoksa takılıyor mu dedi. Bende yalan söyleyerek takılıyor demek zorunda kaldım. Sizce babama içimi dökmek için miyim? Babamın annemin herşeyimi bilmeye çalışması annemin hiç hoşuna gitmiyor sizce babamın yaptığı yanlış mı? Şunu da ekleyeyim babam annemden kat kat yumuşaktır ve ben baktığım zaman hiç öyle şüpheli bir davranışını görmüyorum ama annem takip ediyor kesin arkadaşlarımdam benim face grubundan ajanları vardır falan diyor. Sorduğum soruları cevaplarsanız sevinirim.
Babama içimi dökmeli miyim?
Annem mi haklı?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Annem ile Babam arasındaki ağır Kavga?