Hamileyim ve bebeğimin babası yabancı ve kim olduğunu bilmiyorum? Ne yapmalıyım? Yardım edin?

Merhaba ben zor durumdayım fikirlerinize ihtiyacım var bilgili biri varsa aydınlatabilir mi? İşte doktor vs. Ne bileyim bu işten anlayan hastanede çalışan. Olay şöyle ki ben uygulama indirip ingiliz erkeklerle konuştum tanıştım sohbet ettim. 2-3 ay öncede ingiltereye gittim. Burada uygulamadan tanıştığım bazı çocuklarla buluştum. Ve uygulama harici rastgele gittiğim barlarda vs. Erkeklerle tanıştım ve birlikte oldum birden fazlasıyla. Bazısında korunduk bazısında korunmadık. Çoğunda korunduk ama şu an türkiyedeyim. Ve hamilelikle alakalı şüphelerim vardı. Bulantım vardı, günlerce midem hiçbir şey kabul etmedi kaç gündür yemek kahvaltı hiçbir şey yiyemiyorum midem almıyor. Her şeyin kokusu midemi bulandırıyor. Koku falan durumu olmasa da yiyemiyorum midem resmen kabul etmiyor iştahım 0. Her neyse birlikte olduğum aklıma geldi her ihtimale karşı test yaptım ve pozitif çıktı. Hamileyim fakat babası belli değil. Üstelik türkiyede dna yaptırsam burdaki insanları kapsar yani elin ingilizini türkiyedeki dna nasıl çıkarsın. Ama araştırdığımda yurtdışında da dna yapmak yasalara dayanıyormuş yasalar sıkıymış gizlilik falan kurallar baba onayı bilmem ne durumları var. Çok pişmanım bir anlık heveslere kandım. Çok zor bi yükün altındayım. Kürtaj yasaklandı ama nasıl bi yasaklanma bebek kaç aylık o da tam anlamadım da kürtaj olabilir miyim türkiyede? Para versem parayla yapan bi hastane vs. Olmaz mı? Napıcam ben ya her birlikte olduğumun numarası adı vs. Yok ki barda tanıştık ama numara falan almadım uygulamadakiler duruyor onlara ulaşabilirim ama burada esas sorun babayı bulmak. Napıcam kürtaj hakkında bilgisi olan?
Hamileyim ve bebeğimin babası yabancı ve kim olduğunu bilmiyorum? Ne yapmalıyım? Yardım edin?