Arkadaşlar cidden şaka falan değil hamileyim ama çoçuk kimden bilmiyorum yardım edin ):
Cevabın nedir?
birde şu anki durumunla yorumlarda bile kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun yaa helal olsun sana valla
seni o hale getiren çakal tamam da
sen kendini bu hale getirerek onlardan daha beter bir hal aldığının da farkına var artıkk
çocuk kimden bilmiyorum derken 3 ten fazla kişi ile birlikte olduğun anlamına geliyor
bu da demektir ki onlar seni vücudun için istemiş lakin sende zevk için onlarla birlikte olmuş ve korunmamışsınnn
şimdi günahı olmayan bir bebek var ortada ve sen onu gençliğin için öldürmeyi planlıyorsunn
burdan da şunu anlayabiliriz daha birlikte olmak istediğin bir çok erkek var anlaşılannn
tek kelime ile haline YAZIK49 Yorumla
Soran+1 yılYaa artık normal kabul edin bunu Batıda bissürü böyle şeyler yapan var. Hem ben gençliğime yazık edip çoçuğuma tüm hayatımı verecek kadar aptal değilim. bugün aldıracağım zaten hem bunu yapan erkekler düşünsün onlar vurub kaçıyorlar sonra ömrümüzü çoçuğa bakmakla geçiriyoruz biz kızlar Yok Öyle Bir Dünya !
- +1 yıl
valla zaten bence sen islamda değil ancak batıda yaşayabilecek genişliğe sahip olmuşsun
birde erkekler vurup kaçıyor bilmem ne diyorsun ya kusura bakmada sen vurdurursan erkekler zaten gelir her gün vurur vurur gider yeterki sen iste bunun içinde onları suçlama onların altına yatan sensin sonuçta
ve bir kişi olsa neyse de çocuğun kime ait olduğunu bişlemiyecek kadar çok kişinin altına yatarsan ne yapmaya çalıştığın belli zaten
dediğim gibi sen artık buralara değil batıya ayak uydurabilecek kadar geniş bir kapasiteye sahipsin ALLAH ıslah etsin ne diyim
Soran+1 yılHay Allahınıda dininide ya Banan islamdan mislamdan zaten şu Üniversiteyi bitirib bu çomaristandan gideceğim se*ks bile yapamıyoruz şayet Batıda herkes herkes rahat rahat oluyor geziyor tozuyor kimse kimseye karışmıyor
Soran+1 yılÇomar defol..
Soran+1 yılZaten siz çomarla Batı diyince aklınıza direk s*ks geliyor. Süphesiz ki, Siz sapık bir kavimsiniz :D
En İyi Cevaplar
bu işte erkeklerin suçu yok sonuçta kendin isteyerek yatıyorsun ve öyle olacagıda normal , kimbilir kaç kişiyle yattınki hangisi olabilecegini hatırlamıyorsun bile , burdakilerin yorumları çok normal , sakın üzülme senin gibi çok var bazıları uyanık kimden olabileceklerini hatırlıyorlar seninde safa yatman manidar, hadi anne olacaksın ya da katil anne seçim senin ama vicdanın olmadığı kesin
010 Yorumla
Soran+1 yılZaten tüm suç Kadınlarda öyle mi? Hem çoçuğum böyle bir dünyaya gelmemesi en mantıklısı !
- +1 yıl
suç kadınlarda degil , bunda suç sende kime sorsan aynısı söyliyecek isteyerek o işi yaptıgına göre suç burdakilerde olacak degilya, bunu düşünemediğine göre henüz daha gelişmemişsin ve ergenlikten çıkamamışsın, senin gibi kaç kişiyle konuştuysam hepside aynı şeyi söylüyor , kaç günlük hamilesin
Soran+1 yıl2 haftalık hamileyim, Hem diyelim suçun yarısı ben de biraz terbiyesiz ce olacak ama benim le cinsel ilişkiye giren erkek ilk önce neden iş güvenliğini almıyor? sonra olanlar bizim gibi kızlara oluyor yok kürtaj günahda yok katil anne oluyorsun da Çoçuğu büyük ihtimal aldıracağım
Soran+1 yılEvet baya içkiliydim hem de o üzüntüyle baya içmişim ):
Soran+1 yılPek mutlu değildim açıkcası ve 5-6 gün sonra kusmalar falan başladığından içime bir süphe düşdü ve doğum kontrol testi yaptım sonuç pek iç açıcı değil malesef
Soran+1 yıl20 yaşındayım ve artık bunun bir önemi kalmadı çoçuğu aldırıyorum ):
- +1 yıl
senin yaşında olanların ve öyle bir hayatı yaşıyanların kaçınılmaz gerçekleri ve olan o bebeklere oluyor sırf zevk ugruna yapılanın sonucunda , zaten bu yaşta bu saatten sonra yapacak bir şey yok hak etmediğin bir şeyi istemiyerek taşımanın anlamı yok , aldırmalısın hemde hiç vakit kaybetmeden
+1 yılO gunahsizin ne sucu var sen bir b. k yapmissin karsindakiler seni kullanmis ve snde buna izin vermissin kardesm aldirma o cocuga yazik ya gunaha girme birdahada yapma bole kimle en son ne yptysan bl ya da dna testi yptir cikar ortaya yazik be kardeşim hem sana hem o bebege neden bu hale dustunuz demicm cnku artik erkeklerde bu hale gelmis sanada kizamiom o karsina cikan adamlar serefsiz artik ne diyimki o bebegi aldirirsan cok buyuk gunah islersin yazik ona kendinede bndan snra dikkat et yeni bir sayfa ac bebegnle kendine tamammi
00 Yorumla
+1 yılAldırma yazık çocuğa doğsun evlatlık isteyen bir aileye verirsin. De merak ettiģim sey günde kac kisiyle yatıyon? Meslek ne?
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten dünyada yeterince insan var gerek yok yenisine hem mesleğim yok benim hem ben yollu değilim ki, günde biriyle yatayım son günler de başıma baya kötü şeyler geldi ):
- +1 yıl
Yuh dünyada yeterince insan var diyerek cocuk aldırmak ne ya? Nasil kıyabilirsin sen cocuğuna? Aldırırken çok canı acıyacak onun biliyorsun değil mi? Millet cocuk sahibi olabilmek icin neler yapıyor siz de öldürüyorsunuz minicik bebekleri. Doğur cocuğunu yazık be. Cocugu olmayan bir aileye veririsin.
Soran+1 yılÇoçuk tam olarak yetişmediği için pek acı çekmeyecek acıyı çekecek olan benim ): canım baya fazla yanacak lakin buna değer gençliğimi falan çürütemem kimse kusura bakmasın
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
61Cevap
+1 yılYattığın tüm erkeklerin ismini kağıt parçalarına yazıp alüminyum bir tasın içine koy (alüminyum önemli) daha sonra ya dna ya sperm diyerek kağıtları karıştır ve bir tanesini seç.
O çıkan muhtemelen çocuğun dayısı olacak. babasını bende bilemeyeceğim.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçocuğu kimse sahiplenmiyorsa bak ciddiyim baba hanesine beni yazdır kimliğini çıkartalım annemede torunlazım zaten derim anne bir kıza tutuldum eşşeklik ettim kızda ayrıldı benden ama torunun var derim kızar filan ama anneler şefkatlidir kıyamaz torununa sahiplenir sen gder hayatına bakarsın annesiz bebek zor büyür ama söyleriz bir yalan çocuğa napalım
09 Yorumla
Soran+1 yılSiz ciddimisiniz?
Cevap sahibi+1 yılvallahi yemin ederim zaten bakirim bile halen neden bu konuda size yavşar ya da dalga gecer gibi bir cevap vereyimki anneme anlatmam biraz zor ama bişey olmazdı kim kıyar el kadar çocuğa ya neden dalga geceyim olurda birgün geri gelrisende annemi üzme yeter gerceği bilmesin
Cevap sahibi+1 yılannen öldü diyemem ama senide kötüleyemem bunu çocuğada anlatmak zor olucak büyüdüğünde :(
Cevap sahibi+1 yıl@wuwuwuw söylediğim hiç bir kelimede kıza yavşamak yok birileri ondan faydalanmış ya da oda zevkine takılmış bu onun hayatı veya hatası ben çocuğu sahiplenmek istiyrum sadece onun ne günahı var
Cevap sahibi+1 yıl@wuwuwuw peki teşekür ederim haklısınız bu zor bir durum ve karar kaldıki çocuğu babasıyız diyede sahiplenmek öyle kolay değil sosyal hizmeti var filan incelemeler sonucu vs devlet bakılamıyor diyede alabilirler benden ben bir çözüm nerisinde bulundum karar kıza ait ancak neolur bilemem umarım çocuk için iyi olur herşey
Soran+1 yılBu konuyla en çok siz ilgilendiniz herneyse çoçuğu doğurmakla falan uğraşmayacağım hem bakamam da aldırmaya karar verdim ): Umarım bundan sonra daha dikkatli olurum erkeklere pek güvenmeyeceğim artık.
Cevap sahibi+1 yılkarar sizin üzülerek saygı duyuyorum asla sizi aşağılamam yaptıkalrınızla size atılan onca olumsuz yorum aşırı sert elbette hakılıkları var kızmakta ama bu kadarda sert olunmaması lazım bu tip ön yargılara karşı bildiğim ve böyle hassas bir konu olduğu için gizlendim bende zaten hata yapana bir tekmede herkesin vurması anlamsız bu hayat sizin hata ya da değil yaptığınız her türlü saygı duyarım hayatta başarılar dilerim
+1 yılBabalık mı yapalım nasıl bir yardım bekliyorsun ki ahaha
40 Yorumla
+1 yılen son içine kim boşaldıysa ondandır, kaç aylık, ve en son kim ne zaman boşaldı içine? bunlara bakmak lazım
22 Yorumla- +1 yıl
Detaya bak belediye çöp boşaltıyo sanki 😅😅
+1 yılHaydi hayırlı olsun site eski haline geri dönüyor bu ne ya yönetim ne iş yapar anlamadım ki bu kadar iğrenç soru sorulur mu ya bir defolun ya bitmediniz ya
00 Yorumla
+1 yılgeriye dönük tarama yap verdiklerini aldıklarını hesap et girdilere çıktılara bakarsan zaten az çok belli olur kime nezaman ne verdim ne kadar aldım hesap etmen lazım çocuğun kaç aylık olduğuna göre tabi o ay içini tara
00 YorumlaSaçmalama be? Olurmu öyle şey. Her saat başı biriyle mi yatıyorsun da bilmiyorsun?
11 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapan erkeklerle neden kızmıyorsunuz? cidden anlayamıyorum onun kisi de zevk eğlence benim kiside ):
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı troll soruyu bende sormuştum zamanında güzel seçim zevklisin
30 YorumlaÇocuk umrumda değil yazmış seni yakaladığım yere saçını başını yolar öldürürüm senin gibi o*rspuyu p*ç oğlu p*ç
02 Yorumla- +1 yıl
Boyle kasarlara allah cocuk verir şerefsizler
- +1 yıl
@ehLikeyF787878 evet:(
+1 yılSana söyleyecek bir cümle var ama ben onu kullanmayacağım
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyle ağzın daki cümleyi zaten yeterince rezil ettiler beni sanki tüm suç bendeymiş gibi ):
Meslek ne bacım? kimden olduğunu bilmiyorsun ama çocuğu ne yapman gerektiğini bil bir zahmet.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTroll amaçlı soru inandınız mı bu soruya?
Modernmiş felanmış filanmış, modernlere bok atılmak adına yapılmış provakatif soru!30 Yorumlane derler bilirsiniz anası 1 babası 1000 sonuç olarak pic oluyor normal :D
10 Yorumla
+1 yılNeyine yardim edicez biz babasimiyiz doğum için ucretmi topluyosun
00 Yorumla
+1 yılDogurduktan sonra ögrenirsin artik test yaparak... Bakalim cocugun babasi Kabul edecekmi cocugu?
06 Yorumla
Soran+1 yılNe doğurması artık aldırma kararı aldım hayatımı maf edemem kimliği belirsiz bir çoçuk için ):
- +1 yıl
Peki... nasil ve neden oldu böyle bilmedigimiz icin senide yargilayip suclayamayiz bizim haddimize degil. Sen dogru olan neyse sana göre onu yap...
- +1 yıl
Kimsesiz belirsiz bir cocugu sen yaptın mal mal konusma girerken zevkli doğurmaya engellerine gelince aldırma cabaları ne kadar zihniyeti genişsiniz siz lan
Soran+1 yıl@benimbuderdimm Erkekler s*kince ve kaçıb gidince bişey olmuyor ama bana patlıyorsunuz -_-
- +1 yıl
Tecavüzse tecavüz dersin ki karnındaki nn hiç bir suçu yokken ailenden ötürü aldırmak istersn anlarım. Ama bilerek istyerek oseni bırakıp giden serefsiz köpekle birlikte olupta böyle bir hata ysptıysan korunmayıp kusura bakmada bu lafların hepsni yutacaksn
+1 yıldna ya da liste yap tarihleriyle beraber birini seç
00 Yorumla
+1 yılDogunca belli olur huyu kime benziyorsa babasi odur
06 Yorumla
Soran+1 yılNeyse gerek kalmadı zaten aldıracağım bugün...
- +1 yıl
Delirdinmi ya
Soran+1 yılDevir değişdi artık Biz kadınlarda hayatın zevkini varıyoruz evet yaptığım hataydıda erkeğin de büyük bir suçu var burada ! vurub kaçmak nedir ya sonrada bütün sorumluluklar Kadınlara kalsın Yok öyle bir dünya artık herkes eşit.
- +1 yıl
Oyle diyosun ama o cocugun gunahi ne o ölmek istemiyor.. ona sordunmu. sizin hataniz icin cocugu ölduruyorsun. dogru degil yapma bunu.
Soran+1 yılÇoçuk umrumda değil zaten çoçuğu aldırmamamın sebebi erkek arkadaşımdan olabileceği ihtimalini düşünmem onun da artık bir önemi kalmadı Batıda herkes bunu yapıyor zaten sıkıntı yok.
- +1 yıl
Ben bati dogu bahsetmiyorum. o cocugun sucu ne diyorum. neyse sen kararini vermissin.
+1 yılAdına üzüldüm 🙁Aldırmalısın kac kişi ile birlikte oldunki son zamanda
03 Yorumla
Soran+1 yılSon zamanlar benim için çok zor geçti 2 veya 3 kişi ile birlik de oldum hatırladığım kadarıyla erkek arkadaşımdan ayrılınca olduda bilemiyorum çoçuk eğer erkek arkadaşımdan ise aldıramam doğarsada büyütemem ):
- +1 yıl
Sacmalama ya git aldır sevdiğindendiyse yine yaparsın cocuk ama şu an aldırılmalı.. nerelisin sen yardımcı olayım tanıdığım doktorlar var
- +1 yıl
erkek arkadaşındansa neden aldıramazsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bilmiyosan biz nerden bilelim :D milletle yatarken başındamıydık sanki. Hakandan mı acaba :o
22 Yorumla- +1 yıl
Ciğerimi söktün hakandan gelenler 😅😅
Cevap sahibi+1 yıl@sorbananasöylimsana 😂😆
Gizli Üye(25-29)+1 yılyatıp kalktığın belli olmayınca malum babası da belli olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkez bana suçlu gözüyle bakmış yaa Erkekler de yok mu hiç suç?
Cevap sahibi+1 yılsavunman bu mu şimdi kimden olduğunu bilsen hani erkek arkadaşım vs seni savunurum ortada kimin olduğunu bilmiyorsun ne düşünelim hakkında?
+1 yılBacım girene çıkana dikkat et kontra ataktan gol olmuş seninki 😅😅
10 Yorumla
+1 yılaldırmalısın , sakın dogurayım felan deme.
senin vucudun senin kararın. istersenb 10 kişyilede olursun00 Yorumla
+1 yılnasil yardim edelim bnim diye bagiramiyim malmi ne 😄😄
10 YorumlaTrol kesin ama değilse aldır en azından senin gibi bir anneyle hayata 1-0 geriden başlamasın
10 Yorumla
+1 yılBabası ben değilsem sıkıntı yok ne halin varsa gör:D
00 Yorumla
+1 yılDemekki çok fazla kişi ile iş tutuyorsun, madem içine bosalttiracaksin bari hap yutsaydinya
10 Yorumla
+1 yılöğrenmek veya. tam olarak yapmak istedigin. ne. kime ne ispatlaman gerekiyor
01 Yorumla- +1 yıl
özele gelebilirsin
+1 yılDNA testi yaptır kesin belli olur çocuğun mutlaka bir babası vardır
00 Yorumla
+1 yılKaç kişiyle oldun ya ğaö ğdöididşv
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 veya 3 ): (Hatırladığım kadarıyla)
yani diyorsunki "orusbuyum"
07 Yorumla
Soran+1 yılErkekler başkasıyla yatınca erkeklik oluyorda kızlar başkasıyla yatınca orosbulukmu oluyor?
- +1 yıl
yoooo onlarda bacım
- +1 yıl
Okadar kişiyle yatıyorsa oluyor bir zahmet :)
- +1 yıl
@Çağlar3535 yani 😅
Soran+1 yılDaha tama olarak ne yaşadığımı bilmiyorsun, Son zamanlar benim için zor geçti erkek arkadaşımdan ayrılınca 1-2 kişiyle anlamadan ilişkiye girmiş olabilirim. Hem bunu erkekler her zaman yapıyorlar sonra gelib burada kızların namusuna laf atıyorlar !
+1 yılarkadaşı alalım...
80 Yorumla
+1 yılsuphelendigin kim varsa sac ornegi falan al😂
10 Yorumla
+1 yılNe konuda yardım edicez? 🙄
10 Yorumla
+1 yılkac kisiyle yattin a. mk
310 Yorumla- +1 yıl
Otoban gibi garı valla giren çıkan belli değil
- +1 yıl
ams o. ospu musun desek kizar etmedigi kufur kalmaz
- +1 yıl
Belkide troldür Reis burası ks biliyosun
- +1 yıl
Bildiğin ezine kaşarı işte bacım naparsın memlekette kaşardan bol ne var
- +1 yıl
@wuwuwuw esaslı kızsın valla kimse diyememiş senin gibi baktım da yorumlara
- +1 yıl
Bide geri takip ataydın eyiydi 😅😅
- +1 yıl
Saolsın 😊
olabilir dna yaptirirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılDna yaptırırsam çoçuğun ölüm riski vardır dediler. Lakin çoçuğu doğurursam eğer ki babasına bulamazsam yetimhaneye falan bırakırım herhalde ):
+1 yılYok artık Bülent Ersoy
00 Yorumla
+1 yılkaç kişiyle birlikte oldun?
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ):
- +1 yıl
arkadaşım olmak iyidir akraban olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılYardım ediyorum, çocuğun benden :)
10 Yorumla
+1 yılskala o kadar geniş yani..
00 Yorumla
+1 yılSen bilmicen de biz mi bilcez.
20 Yorumla
+1 yılNe yardimi edeyim be troll oldugu pek belli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhaydi bakalım ayıkla pirincin taşını...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaç kişi var olayda şüpheli
00 Yorumla
+1 yılNasil kimden bilmiyosunki
00 Yorumla
+1 yılVay arkadaş nasıl insansıniz siz
00 Yorumlane yapalım DNA örneği mi verelim
10 Yorumlakaç kişi girip çıktı bulalım beraber
10 YorumlaNe tür bir irispisin
Belki babandandır10 Yorumla
+1 yılKendi sucun bak Bir carezine
00 Yorumla
+1 yılbu kadar çok ilişki cocuk toto olmuş artık
00 Yorumla
+1 yılBir numaralı güzelsin demekki!!
00 Yorumla
+1 yılaldir ozaman
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya çoçuk erkek arkadaşım dansa? ):
- +1 yıl
dogur dna testi yaptir ozaman
Çocuk & Ebeveyn konusunda 953 cevap paylaştı. seks yaptıklarınla dna testi yaptır
00 Yorumla
+1 yılbugun regl oldum hamilemiyim hffsdkgA hhgfg
01 Yorumla
+1 yılVallah benden değil onu biliyorum
10 Yorumla
+1 yılO kdar cok kişimi 😁
10 YorumlaCiğerci hakandan 😌
11 Yorumla- +1 yıl
Ciğerimi söktün hakandan gelenler 😉
bende hamileyim
40 YorumlaYazı, tura at.
10 YorumlaHer önüne gelenle yattın mı