• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Çocuk & Ebeveyn

Hamileyim çocuk kimden bilmiyorum ne yapmalıyım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Arkadaşlar cidden şaka falan değil hamileyim ama çoçuk kimden bilmiyorum yardım edin ):
Hamileyim çocuk kimden bilmiyorum ne yapmalıyım?
Hamilelik Soruları Fal Soruları Çocuk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• baykar42
    baykar42 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 91%
    +1 yıl

birde şu anki durumunla yorumlarda bile kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun yaa helal olsun sana valla
    seni o hale getiren çakal tamam da
    sen kendini bu hale getirerek onlardan daha beter bir hal aldığının da farkına var artıkk
    çocuk kimden bilmiyorum derken 3 ten fazla kişi ile birlikte olduğun anlamına geliyor
    bu da demektir ki onlar seni vücudun için istemiş lakin sende zevk için onlarla birlikte olmuş ve korunmamışsınnn
    şimdi günahı olmayan bir bebek var ortada ve sen onu gençliğin için öldürmeyi planlıyorsunn
    burdan da şunu anlayabiliriz daha birlikte olmak istediğin bir çok erkek var anlaşılannn
    tek kelime ile haline YAZIK

4
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaa artık normal kabul edin bunu Batıda bissürü böyle şeyler yapan var. Hem ben gençliğime yazık edip çoçuğuma tüm hayatımı verecek kadar aptal değilim. bugün aldıracağım zaten hem bunu yapan erkekler düşünsün onlar vurub kaçıyorlar sonra ömrümüzü çoçuğa bakmakla geçiriyoruz biz kızlar Yok Öyle Bir Dünya !

Yorumla
    • baykar42
      baykar42
      +1 yıl

valla zaten bence sen islamda değil ancak batıda yaşayabilecek genişliğe sahip olmuşsun
      birde erkekler vurup kaçıyor bilmem ne diyorsun ya kusura bakmada sen vurdurursan erkekler zaten gelir her gün vurur vurur gider yeterki sen iste bunun içinde onları suçlama onların altına yatan sensin sonuçta
      ve bir kişi olsa neyse de çocuğun kime ait olduğunu bişlemiyecek kadar çok kişinin altına yatarsan ne yapmaya çalıştığın belli zaten
      dediğim gibi sen artık buralara değil batıya ayak uydurabilecek kadar geniş bir kapasiteye sahipsin ALLAH ıslah etsin ne diyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hay Allahınıda dininide ya Banan islamdan mislamdan zaten şu Üniversiteyi bitirib bu çomaristandan gideceğim se*ks bile yapamıyoruz şayet Batıda herkes herkes rahat rahat oluyor geziyor tozuyor kimse kimseye karışmıyor

Yorumla
    • baykar42
      baykar42
      +1 yıl

işte buuuuuuu
      git orda siçtir kendini burada bu şekilde ondan bundan akıl almaya çalışacağına onların altında ara bu çareyi sennn
      sen zaten bizim dinimize layık olab, ilecek bir insan değilsin gerçi sana insa diyerek bile insanlara hakaret etmiş oluyoruz ama neysee

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çomar defol..

Yorumla
    • baykar42
      baykar42
      +1 yıl

hadi sana iyi yatmalar onun bunun altına
      hayat sana güzel

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten siz çomarla Batı diyince aklınıza direk s*ks geliyor. Süphesiz ki, Siz sapık bir kavimsiniz :D

Yorumla
    • baykar42
      baykar42
      +1 yıl

edepli ollllllll
      yaptığın günahlara bizi alet etme
      senin kadar düşmedik uçkurumuza merak etme
      haramın da helalinde ne olduğunu çok şükür biliyoruz ve dinimizde bunu öğretiyor
      onun bunun altına yatarak yaşanmaz anlayamazsın yanii

Yorumla
    • Tugrasgt
      Tugrasgt
      +1 yıl

Vurdurtma sende burası batı değil sen batıya git bence

Yorumla

En İyi Cevaplar

• erimysl
    erimysl Takip Et
    Yoda Yaş: 54
    +1 yıl

bu işte erkeklerin suçu yok sonuçta kendin isteyerek yatıyorsun ve öyle olacagıda normal , kimbilir kaç kişiyle yattınki hangisi olabilecegini hatırlamıyorsun bile , burdakilerin yorumları çok normal , sakın üzülme senin gibi çok var bazıları uyanık kimden olabileceklerini hatırlıyorlar seninde safa yatman manidar, hadi anne olacaksın ya da katil anne seçim senin ama vicdanın olmadığı kesin

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten tüm suç Kadınlarda öyle mi? Hem çoçuğum böyle bir dünyaya gelmemesi en mantıklısı !

Yorumla
    • erimysl
      erimysl
      +1 yıl

suç kadınlarda degil , bunda suç sende kime sorsan aynısı söyliyecek isteyerek o işi yaptıgına göre suç burdakilerde olacak degilya, bunu düşünemediğine göre henüz daha gelişmemişsin ve ergenlikten çıkamamışsın, senin gibi kaç kişiyle konuştuysam hepside aynı şeyi söylüyor , kaç günlük hamilesin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2 haftalık hamileyim, Hem diyelim suçun yarısı ben de biraz terbiyesiz ce olacak ama benim le cinsel ilişkiye giren erkek ilk önce neden iş güvenliğini almıyor? sonra olanlar bizim gibi kızlara oluyor yok kürtaj günahda yok katil anne oluyorsun da Çoçuğu büyük ihtimal aldıracağım

Yorumla
    • erimysl
      erimysl
      +1 yıl

hangi gün kiminle yattıgın belli degilmi, içkilimiydinkide kiminle yattıgını hatırlamıyorsun, üstelik 2 haftalık diyorsun hatırlaman senin için kolay olur çok geçmemiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet baya içkiliydim hem de o üzüntüyle baya içmişim ):

Yorumla
    • erimysl
      erimysl
      +1 yıl

ve tanımadıgın birisiyle muhabbet ve seni götürdü ya evine , ya da otele sabah bir uyandın tek başınasın kiminle oldugun belli degil , ordan mutlu döndün şimdi nerden aklına geldi hamile olup olmadıgına bakmak ,

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pek mutlu değildim açıkcası ve 5-6 gün sonra kusmalar falan başladığından içime bir süphe düşdü ve doğum kontrol testi yaptım sonuç pek iç açıcı değil malesef

Yorumla
    • erimysl
      erimysl
      +1 yıl

sen kaç yaşındasın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

20 yaşındayım ve artık bunun bir önemi kalmadı çoçuğu aldırıyorum ):

Yorumla
    • erimysl
      erimysl
      +1 yıl

senin yaşında olanların ve öyle bir hayatı yaşıyanların kaçınılmaz gerçekleri ve olan o bebeklere oluyor sırf zevk ugruna yapılanın sonucunda , zaten bu yaşta bu saatten sonra yapacak bir şey yok hak etmediğin bir şeyi istemiyerek taşımanın anlamı yok , aldırmalısın hemde hiç vakit kaybetmeden

Yorumla
  • AcimasizKiz
    AcimasizKiz Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl

O gunahsizin ne sucu var sen bir b. k yapmissin karsindakiler seni kullanmis ve snde buna izin vermissin kardesm aldirma o cocuga yazik ya gunaha girme birdahada yapma bole kimle en son ne yptysan bl ya da dna testi yptir cikar ortaya yazik be kardeşim hem sana hem o bebege neden bu hale dustunuz demicm cnku artik erkeklerde bu hale gelmis sanada kizamiom o karsina cikan adamlar serefsiz artik ne diyimki o bebegi aldirirsan cok buyuk gunah islersin yazik ona kendinede bndan snra dikkat et yeni bir sayfa ac bebegnle kendine tamammi

0
    0 Yorumla
  • imparatoriliçe
    imparatoriliçe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 56%
    +1 yıl

Aldırma yazık çocuğa doğsun evlatlık isteyen bir aileye verirsin. De merak ettiģim sey günde kac kisiyle yatıyon? Meslek ne?

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten dünyada yeterince insan var gerek yok yenisine hem mesleğim yok benim hem ben yollu değilim ki, günde biriyle yatayım son günler de başıma baya kötü şeyler geldi ):

Yorumla
    • imparatoriliçe
      imparatoriliçe
      +1 yıl

Yuh dünyada yeterince insan var diyerek cocuk aldırmak ne ya? Nasil kıyabilirsin sen cocuğuna? Aldırırken çok canı acıyacak onun biliyorsun değil mi? Millet cocuk sahibi olabilmek icin neler yapıyor siz de öldürüyorsunuz minicik bebekleri. Doğur cocuğunu yazık be. Cocugu olmayan bir aileye veririsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çoçuk tam olarak yetişmediği için pek acı çekmeyecek acıyı çekecek olan benim ): canım baya fazla yanacak lakin buna değer gençliğimi falan çürütemem kimse kusura bakmasın

Yorumla
    • umutkit
      umutkit
      +1 yıl

Ömür boyu vebalini çekersin

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

43

Cevap

61

Cevap

• -KabirBey-
    -KabirBey- Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Yattığın tüm erkeklerin ismini kağıt parçalarına yazıp alüminyum bir tasın içine koy (alüminyum önemli) daha sonra ya dna ya sperm diyerek kağıtları karıştır ve bir tanesini seç.
    O çıkan muhtemelen çocuğun dayısı olacak. babasını bende bilemeyeceğim.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

çocuğu kimse sahiplenmiyorsa bak ciddiyim baba hanesine beni yazdır kimliğini çıkartalım annemede torunlazım zaten derim anne bir kıza tutuldum eşşeklik ettim kızda ayrıldı benden ama torunun var derim kızar filan ama anneler şefkatlidir kıyamaz torununa sahiplenir sen gder hayatına bakarsın annesiz bebek zor büyür ama söyleriz bir yalan çocuğa napalım

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Siz ciddimisiniz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

vallahi yemin ederim zaten bakirim bile halen neden bu konuda size yavşar ya da dalga gecer gibi bir cevap vereyimki anneme anlatmam biraz zor ama bişey olmazdı kim kıyar el kadar çocuğa ya neden dalga geceyim olurda birgün geri gelrisende annemi üzme yeter gerceği bilmesin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

annen öldü diyemem ama senide kötüleyemem bunu çocuğada anlatmak zor olucak büyüdüğünde :(

Yorumla
    • wuwuwuw
      wuwuwuw
      +1 yıl

al işte 😬 her erkeğin altına girersin bu akılla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@wuwuwuw söylediğim hiç bir kelimede kıza yavşamak yok birileri ondan faydalanmış ya da oda zevkine takılmış bu onun hayatı veya hatası ben çocuğu sahiplenmek istiyrum sadece onun ne günahı var

Yorumla
    • wuwuwuw
      wuwuwuw
      +1 yıl

bir yazıdan ne kadar doğru olduğunu anlayamayız kardeşim. senin şuanki duygularınıda bilemem. bu yüzden yüz yüze olmayan şeye inanmak iyi değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@wuwuwuw peki teşekür ederim haklısınız bu zor bir durum ve karar kaldıki çocuğu babasıyız diyede sahiplenmek öyle kolay değil sosyal hizmeti var filan incelemeler sonucu vs devlet bakılamıyor diyede alabilirler benden ben bir çözüm nerisinde bulundum karar kıza ait ancak neolur bilemem umarım çocuk için iyi olur herşey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu konuyla en çok siz ilgilendiniz herneyse çoçuğu doğurmakla falan uğraşmayacağım hem bakamam da aldırmaya karar verdim ): Umarım bundan sonra daha dikkatli olurum erkeklere pek güvenmeyeceğim artık.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

karar sizin üzülerek saygı duyuyorum asla sizi aşağılamam yaptıkalrınızla size atılan onca olumsuz yorum aşırı sert elbette hakılıkları var kızmakta ama bu kadarda sert olunmaması lazım bu tip ön yargılara karşı bildiğim ve böyle hassas bir konu olduğu için gizlendim bende zaten hata yapana bir tekmede herkesin vurması anlamsız bu hayat sizin hata ya da değil yaptığınız her türlü saygı duyarım hayatta başarılar dilerim

Yorumla
  • Back_In_Black
    Back_In_Black Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 57%
    +1 yıl

Babalık mı yapalım nasıl bir yardım bekliyorsun ki ahaha

4
    0 Yorumla
  • ikincipilot
    ikincipilot Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

en son içine kim boşaldıysa ondandır, kaç aylık, ve en son kim ne zaman boşaldı içine? bunlara bakmak lazım

2
    2 Yorumla
    • sorbananasöylimsana
      sorbananasöylimsana
      +1 yıl

Detaya bak belediye çöp boşaltıyo sanki 😅😅

Yorumla
    • wuwuwuw
      wuwuwuw
      +1 yıl

@sorbananasöylimsana ahahah 😅

Yorumla
  • sonsuz_ask
    sonsuz_ask Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 82%
    +1 yıl

Haydi hayırlı olsun site eski haline geri dönüyor bu ne ya yönetim ne iş yapar anlamadım ki bu kadar iğrenç soru sorulur mu ya bir defolun ya bitmediniz ya

0
    0 Yorumla
  • delici-vurucu
    delici-vurucu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 110
    +1 yıl

geriye dönük tarama yap verdiklerini aldıklarını hesap et girdilere çıktılara bakarsan zaten az çok belli olur kime nezaman ne verdim ne kadar aldım hesap etmen lazım çocuğun kaç aylık olduğuna göre tabi o ay içini tara

0
    0 Yorumla
  • gayenizzz
    gayenizzz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 48%
    +1 yıl

Saçmalama be? Olurmu öyle şey. Her saat başı biriyle mi yatıyorsun da bilmiyorsun?

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunu yapan erkeklerle neden kızmıyorsunuz? cidden anlayamıyorum onun kisi de zevk eğlence benim kiside ):

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Aynı troll soruyu bende sormuştum zamanında güzel seçim zevklisin

3
    0 Yorumla
  • Hande2000
    Hande2000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 42%
    +1 yıl

Çocuk umrumda değil yazmış seni yakaladığım yere saçını başını yolar öldürürüm senin gibi o*rspuyu p*ç oğlu p*ç

0
    2 Yorumla
    • ehLikeyF787878
      ehLikeyF787878
      +1 yıl

Boyle kasarlara allah cocuk verir şerefsizler

Yorumla
    • Seksikızcık
      Seksikızcık
      +1 yıl

@ehLikeyF787878 evet:(

Yorumla
  • Eylulhira12
    Eylulhira12 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

Sana söyleyecek bir cümle var ama ben onu kullanmayacağım

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Söyle ağzın daki cümleyi zaten yeterince rezil ettiler beni sanki tüm suç bendeymiş gibi ):

Yorumla
  • Zhenya
    Zhenya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

Meslek ne bacım? kimden olduğunu bilmiyorsun ama çocuğu ne yapman gerektiğini bil bir zahmet.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Troll amaçlı soru inandınız mı bu soruya?
    Modernmiş felanmış filanmış, modernlere bok atılmak adına yapılmış provakatif soru!

3
    0 Yorumla
  • TuckeR
    TuckeR Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl

ne derler bilirsiniz anası 1 babası 1000 sonuç olarak pic oluyor normal :D

1
    0 Yorumla
  • Pıtırıcıkkk
    Pıtırıcıkkk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 38%
    +1 yıl

Neyine yardim edicez biz babasimiyiz doğum için ucretmi topluyosun

0
    0 Yorumla
  • Böğürtlen_Kurabiye
    Böğürtlen_Kurabiye Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Dogurduktan sonra ögrenirsin artik test yaparak... Bakalim cocugun babasi Kabul edecekmi cocugu?

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne doğurması artık aldırma kararı aldım hayatımı maf edemem kimliği belirsiz bir çoçuk için ):

Yorumla
    • Böğürtlen_Kurabiye
      Böğürtlen_Kurabiye
      +1 yıl

Peki... nasil ve neden oldu böyle bilmedigimiz icin senide yargilayip suclayamayiz bizim haddimize degil. Sen dogru olan neyse sana göre onu yap...

Yorumla
    • benimbuderdimm
      benimbuderdimm
      +1 yıl

Kimsesiz belirsiz bir cocugu sen yaptın mal mal konusma girerken zevkli doğurmaya engellerine gelince aldırma cabaları ne kadar zihniyeti genişsiniz siz lan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@benimbuderdimm Erkekler s*kince ve kaçıb gidince bişey olmuyor ama bana patlıyorsunuz -_-

Yorumla
    • benimbuderdimm
      benimbuderdimm
      +1 yıl

Tecavüzse tecavüz dersin ki karnındaki nn hiç bir suçu yokken ailenden ötürü aldırmak istersn anlarım. Ama bilerek istyerek oseni bırakıp giden serefsiz köpekle birlikte olupta böyle bir hata ysptıysan korunmayıp kusura bakmada bu lafların hepsni yutacaksn

Yorumla
    • umutkit
      umutkit
      +1 yıl

Sende her önüne gelene sevdirme kendini

Yorumla
  • siyahbuttercup
    siyahbuttercup Takip Et
    Bilge Yaş: 28
    +1 yıl

dna ya da liste yap tarihleriyle beraber birini seç

0
    0 Yorumla
  • SiyahBaşlıklıKız_
    SiyahBaşlıklıKız_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Dogunca belli olur huyu kime benziyorsa babasi odur

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neyse gerek kalmadı zaten aldıracağım bugün...

Yorumla
    • SiyahBaşlıklıKız_
      SiyahBaşlıklıKız_
      +1 yıl

Delirdinmi ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Devir değişdi artık Biz kadınlarda hayatın zevkini varıyoruz evet yaptığım hataydıda erkeğin de büyük bir suçu var burada ! vurub kaçmak nedir ya sonrada bütün sorumluluklar Kadınlara kalsın Yok öyle bir dünya artık herkes eşit.

Yorumla
    • SiyahBaşlıklıKız_
      SiyahBaşlıklıKız_
      +1 yıl

Oyle diyosun ama o cocugun gunahi ne o ölmek istemiyor.. ona sordunmu. sizin hataniz icin cocugu ölduruyorsun. dogru degil yapma bunu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çoçuk umrumda değil zaten çoçuğu aldırmamamın sebebi erkek arkadaşımdan olabileceği ihtimalini düşünmem onun da artık bir önemi kalmadı Batıda herkes bunu yapıyor zaten sıkıntı yok.

Yorumla
    • SiyahBaşlıklıKız_
      SiyahBaşlıklıKız_
      +1 yıl

Ben bati dogu bahsetmiyorum. o cocugun sucu ne diyorum. neyse sen kararini vermissin.

Yorumla
  • Ardaaydin24
    Ardaaydin24 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Adına üzüldüm 🙁Aldırmalısın kac kişi ile birlikte oldunki son zamanda

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Son zamanlar benim için çok zor geçti 2 veya 3 kişi ile birlik de oldum hatırladığım kadarıyla erkek arkadaşımdan ayrılınca olduda bilemiyorum çoçuk eğer erkek arkadaşımdan ise aldıramam doğarsada büyütemem ):

Yorumla
    • Ardaaydin24
      Ardaaydin24
      +1 yıl

Sacmalama ya git aldır sevdiğindendiyse yine yaparsın cocuk ama şu an aldırılmalı.. nerelisin sen yardımcı olayım tanıdığım doktorlar var

Yorumla
    • toplumlatoplumsuz
      toplumlatoplumsuz
      +1 yıl

erkek arkadaşındansa neden aldıramazsın

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sen bilmiyosan biz nerden bilelim :D milletle yatarken başındamıydık sanki. Hakandan mı acaba :o

2
    2 Yorumla
    • sorbananasöylimsana
      sorbananasöylimsana
      +1 yıl

Ciğerimi söktün hakandan gelenler 😅😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@sorbananasöylimsana 😂😆

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

yatıp kalktığın belli olmayınca malum babası da belli olmaz

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Herkez bana suçlu gözüyle bakmış yaa Erkekler de yok mu hiç suç?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

savunman bu mu şimdi kimden olduğunu bilsen hani erkek arkadaşım vs seni savunurum ortada kimin olduğunu bilmiyorsun ne düşünelim hakkında?

Yorumla
  • sorbananasöylimsana
    sorbananasöylimsana Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Bacım girene çıkana dikkat et kontra ataktan gol olmuş seninki 😅😅

1
    0 Yorumla
  • bomonti216
    bomonti216 Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl

aldırmalısın , sakın dogurayım felan deme.
    senin vucudun senin kararın. istersenb 10 kişyilede olursun

0
    0 Yorumla
  • barişözaraz
    barişözaraz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

nasil yardim edelim bnim diye bagiramiyim malmi ne 😄😄

1
    0 Yorumla
  • Somny11
    Somny11 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Trol kesin ama değilse aldır en azından senin gibi bir anneyle hayata 1-0 geriden başlamasın

1
    0 Yorumla
  • MeraklıSerseri
    MeraklıSerseri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Babası ben değilsem sıkıntı yok ne halin varsa gör:D

0
    0 Yorumla
  • ManyakBaron
    ManyakBaron Takip Et
    Xper 4 Yaş: 56
    +1 yıl

Demekki çok fazla kişi ile iş tutuyorsun, madem içine bosalttiracaksin bari hap yutsaydinya

1
    0 Yorumla
  • mustafa06060606
    mustafa06060606 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

öğrenmek veya. tam olarak yapmak istedigin. ne. kime ne ispatlaman gerekiyor

0
    1 Yorumla
    • mustafa06060606
      mustafa06060606
      +1 yıl

özele gelebilirsin

Yorumla
  • manyakcicoo
    manyakcicoo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

DNA testi yaptır kesin belli olur çocuğun mutlaka bir babası vardır

0
    0 Yorumla
  • amanhesap1
    amanhesap1 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 37%
    +1 yıl

Kaç kişiyle oldun ya ğaö ğdöididşv

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2 veya 3 ): (Hatırladığım kadarıyla)

Yorumla
  • wuwuwuw
    wuwuwuw Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 35%
    +1 yıl

yani diyorsunki "orusbuyum"

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkekler başkasıyla yatınca erkeklik oluyorda kızlar başkasıyla yatınca orosbulukmu oluyor?

Yorumla
    • lynnn_gunn
      lynnn_gunn
      +1 yıl

yoooo onlarda bacım

Yorumla
    • wuwuwuw
      wuwuwuw
      +1 yıl

kızım ben sana bir erkekle yattığın için orusbu demiyorum. kimden hamile kaldığını bilmeyecek kadar yattığın için orusbu diyorum.

Yorumla
    • Çağlar3535
      Çağlar3535
      +1 yıl

Okadar kişiyle yatıyorsa oluyor bir zahmet :)

Yorumla
    • wuwuwuw
      wuwuwuw
      +1 yıl

@Çağlar3535 yani 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Daha tama olarak ne yaşadığımı bilmiyorsun, Son zamanlar benim için zor geçti erkek arkadaşımdan ayrılınca 1-2 kişiyle anlamadan ilişkiye girmiş olabilirim. Hem bunu erkekler her zaman yapıyorlar sonra gelib burada kızların namusuna laf atıyorlar !

Yorumla
    • wuwuwuw
      wuwuwuw
      +1 yıl

evet haklısın karşim

Yorumla
  • alkolhanımm
    alkolhanımm Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 42%
    +1 yıl

arkadaşı alalım...

8
    0 Yorumla
  • gunahbenim
    gunahbenim Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 63%
    +1 yıl

suphelendigin kim varsa sac ornegi falan al😂

1
    0 Yorumla
  • _AntiSeptic_
    _AntiSeptic_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 41%
    +1 yıl

Ne konuda yardım edicez? 🙄

1
    0 Yorumla
  • alcatraz-TR-
    alcatraz-TR- Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

kac kisiyle yattin a. mk

3
    10 Yorumla
    • sorbananasöylimsana
      sorbananasöylimsana
      +1 yıl

Otoban gibi garı valla giren çıkan belli değil

Yorumla
    • alcatraz-TR-
      alcatraz-TR-
      +1 yıl

ams o. ospu musun desek kizar etmedigi kufur kalmaz

Yorumla
    • sorbananasöylimsana
      sorbananasöylimsana
      +1 yıl

Belkide troldür Reis burası ks biliyosun

Yorumla
    • wuwuwuw
      wuwuwuw
      +1 yıl

kıza orusbusun yani dedim kemküm ediyor hemen. ya orusbu değilde ne peki sorduğu soruya baksana

Yorumla
    • sorbananasöylimsana
      sorbananasöylimsana
      +1 yıl

Bildiğin ezine kaşarı işte bacım naparsın memlekette kaşardan bol ne var

Yorumla
    • wuwuwuw
      wuwuwuw
      +1 yıl

@sorbananasöylimsana haklsıın

Yorumla
    • sorbananasöylimsana
      sorbananasöylimsana
      +1 yıl

@wuwuwuw esaslı kızsın valla kimse diyememiş senin gibi baktım da yorumlara

Yorumla
    • wuwuwuw
      wuwuwuw
      +1 yıl

@sorbananasöylimsana 😅 eyw

Yorumla
    • sorbananasöylimsana
      sorbananasöylimsana
      +1 yıl

Bide geri takip ataydın eyiydi 😅😅

Yorumla
    • sorbananasöylimsana
      sorbananasöylimsana
      +1 yıl

Saolsın 😊

Yorumla
  • nergizher
    nergizher Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

olabilir dna yaptirirsin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dna yaptırırsam çoçuğun ölüm riski vardır dediler. Lakin çoçuğu doğurursam eğer ki babasına bulamazsam yetimhaneye falan bırakırım herhalde ):

Yorumla
    • wuwuwuw
      wuwuwuw
      +1 yıl

bence çocuğunu aldırmalısın 😞 düşünsene bebeğin yetimhanede anasız babasız büyücek. böyle bir hayat yaşamasına izin verme. aldır

Yorumla
  • YeNiHeSaP123
    YeNiHeSaP123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Yok artık Bülent Ersoy

0
    0 Yorumla
  • King_Nothing
    King_Nothing Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

kaç kişiyle birlikte oldun?

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum ):

Yorumla
    • King_Nothing
      King_Nothing
      +1 yıl

arkadaşım olmak iyidir akraban olmaz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yardım ediyorum, çocuğun benden :)

1
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 39
    +1 yıl

skala o kadar geniş yani..

0
    0 Yorumla
  • RuhHalimBunalım
    RuhHalimBunalım Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Sen bilmicen de biz mi bilcez.

2
    0 Yorumla
  • Peutz_jeghers
    Peutz_jeghers Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Ne yardimi edeyim be troll oldugu pek belli

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

haydi bakalım ayıkla pirincin taşını...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

kaç kişi var olayda şüpheli

0
    0 Yorumla
  • LiveYourLife0
    LiveYourLife0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Nasil kimden bilmiyosunki

0
    0 Yorumla
  • HayaletMan
    HayaletMan Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Vay arkadaş nasıl insansıniz siz

0
    0 Yorumla
  • mrt555
    mrt555 Takip Et
    Master Yaş: 50
    +1 yıl

ne yapalım DNA örneği mi verelim

1
    0 Yorumla
  • staff35
    staff35 Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

kaç kişi girip çıktı bulalım beraber

1
    0 Yorumla
  • _-Öcüü-_
    _-Öcüü-_ Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

Ne tür bir irispisin
    Belki babandandır

1
    0 Yorumla
  • esmersenngüzelsinn
    esmersenngüzelsinn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Kendi sucun bak Bir carezine

0
    0 Yorumla
  • kanarya001907
    kanarya001907 Takip Et
    Master Yaş: 56
    +1 yıl

bu kadar çok ilişki cocuk toto olmuş artık

0
    0 Yorumla
  • İntikamm38
    İntikamm38 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Bir numaralı güzelsin demekki!!

0
    0 Yorumla
  • ommentonrem
    ommentonrem Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33 , eic 44%
    +1 yıl

aldir ozaman

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki ya çoçuk erkek arkadaşım dansa? ):

Yorumla
    • ommentonrem
      ommentonrem
      +1 yıl

dogur dna testi yaptir ozaman

Yorumla
  • Eziremsem
    Eziremsem Takip Et
    Master Yaş: 57
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 953 cevap paylaştı.

seks yaptıklarınla dna testi yaptır

0
    0 Yorumla
  • SenemKarakas
    SenemKarakas Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

bugun regl oldum hamilemiyim hffsdkgA hhgfg

0
    1 Yorumla
    • umutkit
      umutkit
      +1 yıl

Kesin hamilesin

Yorumla
  • Mrhndiyarbkr21
    Mrhndiyarbkr21 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Vallah benden değil onu biliyorum

1
    0 Yorumla
  • arya_stark
    arya_stark Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

O kdar cok kişimi 😁

1
    0 Yorumla
  • BluReyttt
    BluReyttt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 58%
    +1 yıl

Ciğerci hakandan 😌

1
    1 Yorumla
    • sorbananasöylimsana
      sorbananasöylimsana
      +1 yıl

Ciğerimi söktün hakandan gelenler 😉

Yorumla
  • GoneBoy
    GoneBoy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

bende hamileyim

4
    0 Yorumla
  • Jomei
    Jomei Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

Yazı, tura at.

1
    0 Yorumla
  • umutkit
    umutkit Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48
    +1 yıl

Her önüne gelenle yattın mı

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Hamileyim çocuk kimden bilmiyorum ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hamileyim ama kimden bilmiyorum? 5 cevap verildi
Hamileyim ama kimden bilmiyorum? 61 cevap verildi
Kimden Hamileyim Bilmiyorum? 21 cevap verildi
Başka birinden hamileyim. Ne yapmalıyım? 108 cevap verildi
Hamileyim, ailemin haberi yok, ne yapacağım? 57 cevap verildi
Hamileyim ve kimsesizim ne yapayım? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İnsanların gözlerinin içine bakabilir misin?
  • El emeği iğne oyası sever misiniz?
  • Su ıslak mıdır, yoksa dokunduğu şeyleri mi ıslatır?
  • Aşka yürek mi gerek, maddiyat mı?
  • Bir oturuşta kaç adet hamburger yersiniz?
  • Herhangi bir hayvanın saldırısına uğradın mı?
  • Diş çürüğünüz var mı?
  • Orta çağdaki Dark mizah hakkında ki düşünceleriniz neler?
  • Şu an en çok kime güveniyorsun?
  • Yıkılan bir hayaliniz oldu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨