Genel olarak güzel bir çocukluk geçirdim. Yaşadığım olumsuz durumlar tabiki canımı çok fazla yaktı ancak onlar sayesinde güçlü olmayı hayatın toz pembe olmadığını gördüm. Kötü bir çocukluk diyemem kendi hayatımı anlatmayı sevmem ama bizzat şahit olanlar sen çocukluğunu yaşayamadın diyorlar. Ben çocukluğumda olumsuz şeyler yaşadım bunu ailecek mücadele ederek yok ettik. Kötü dersem aileme haksızlık ederim. Yinede her yaşadığım şey için şükrediyorum
Çocukluğumu doya doya yaşadım diyemem.. Zordu, kötüydü... Çok küçük yaşlarda olgunlaştım.. Hiç büyümek için hevesim olmadı, diğer çocuklar gibi.. Yaramazlık bilmezdim. O yüzden içimde fırlama, muzip bir çocuk var hep hala😀Uktedir belki. İçimizdeki çocuğu öldürmeyeceğimiz bir ömür dilerim hepimize💜 Her şeye rağmen çocukluğunu özlüyor insan...
Ben tam anlamıyla sokak çocuğu gibi büyüdüm 😄 Sabah çıkıp akşam ezanıyla eve dönen, dizi kanayan, üstü başı toz içinde gezen tiplerdendim. Şimdiki çocuklar park için randevu alıyor, biz apartman önünde hayatı çözdük. Anne sözü dinlemedim ama şimdi anne olup hepsini kullanıyorum 😂👩👧👦