• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Çocuk & Ebeveyn

Nasıl bir çocukluk yaşadınız?

TeomanŞarkısı
TeomanŞarkısı Takip Et
Guru Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
38
Yapay Zekaya Sor

90 lar çocuğu olduğum ortaya çıktı hahah ne tombulmuşum ve siyah beyaz oluşu nostaljik renklide varmış 26 sene önce gerçi ama bizimkiler böyle çektirmişler

Çocuk Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • KılıçArslan08
    KılıçArslan08 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Benim de böyle bir tane fotoğrafım var siyah beyaz, bebekken ben de çok tombulmuşum hatta baya ağır doğmuşum sonradan genetik mi olsa gerek 23 yaşlarıma gelene kadar 65 kiloyu geçemedim. En son 77 kilo oldum şu an 70 kiloyum yaşım 26 Küçüklükte ki o tombulluktan eser yok. :D

1
    2 Yorumla
    • TeomanŞarkısı
      TeomanŞarkısı
      +1 yıl

Büyüdükçe boya veriyor çocuklar

Yorumla
    • KılıçArslan08
      KılıçArslan08
      +1 yıl

Doğru, boy uzadıkça kilo dağılımı oluyor tabii. Haklısın.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Suuuuuuuuuuuuuu
    Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 98%
    +1 yıl

Türk filmlerindeki zengin aile çocukları vardır ya bütün aile tamamen bunun üstüne düşer. El üstünde tutulur. Tek çocuk budur falan. İşte öyle bir çocukluktu. Annem ve babam resimlerde o filmlerdeki oyuncular kadar güzel ve yakışıklı.. Çekilen fotoğraflarda masalarda viskiler, değişik yiyecekler içecekler ilginç bir mutlu gülüş…

Babamın plaktan dinlediği orijinal yabancı şarkılar..
    Muhteşem bir kitaplığı ve ordan alıp kokladığım eski kitaplar.

Çocukluk gibi çocukluktu ilk 5/6 yıl.

Sonrası kalsın.

1
    1 Yorumla
    • TeomanŞarkısı
      TeomanŞarkısı
      +1 yıl

Güzel bir yazı

Yorumla
  • Medusanerede
    Medusanerede Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Prensesler gibi büyüdüm yaa babam koli koli meyve suları alırdı sevdiğim için ananaslar Hindistan cevizleriyle büyüdüm ben, nerde değişik bir oyuncak görse alıp getirir di

canım babam 💚

1
    2 Yorumla
    • TeomanŞarkısı
      TeomanŞarkısı
      +1 yıl

💙

Yorumla
    • Medusanerede
      Medusanerede
      +1 yıl

💚💚

Yorumla
  • Hz_Joker
    Hz_Joker Takip Et
    Xper 7 Yaş: 51 , eic 30%
    +1 yıl

Çete gibiydik. Hobilerimiz arasında it taşlamak vardı :D

Misket oynardık. Komşu mahalleyi üttükten sonra karın yarısını yağma yapardık ki ertesi gün tekrar ütelim.

Tek kale, çift kale, Alman kale top oynardık. Terli terli buz gibi su içerdik.

Lastik, seksek, dokuz taş, kuka oynardık.

Daha bi sürü oyun...

Mahalledeki bahçelerin dut ağaçlarına, incir ağaçlarına dadanırdık.

Bazen semt pazarında elimizde su şişesi ve cam bardakla su satmaya giderdik.

:D

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

40

Cevap

65

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı.

Benim çocukluğum sıkıcı geçti. Sarışın mavi gözlü bir şeydim.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Aslında düşününce güzel anılarımda var kötü anılarımda var ve en unutmadığım şey mesela hiç istediklerimi alamadım yeterince sevilmedim belkide şu an fazla kötü olduğum için iyi olduğunu düşünüyorumdur ama şunu diyebilirim hiçbir zaman istediğimi elde edemedim çocukluktan bugüne kadar ve insani baya yoruyor bu durum

1
    1 Yorumla
    • TeomanŞarkısı
      TeomanŞarkısı
      +1 yıl

Katılıyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

99 luyum , içine kapanık sevgisiz hiç kimsenin gerçekten ilgilenmediği bir çocukluk geçirdim. Birçok olaya şahit olmaya maruz bırakıldım. Annemden hiç annelik göremedim. Üvey baba nın yanında onun ailesiyle çevrili bir hayatın içinde debelenip durdum. Kimse beni kendi kanından canından görmedi göremedi. Çocukluğumdaki o kıza dönüp bu hayat için özür dilemek isterdim.

1
    16 Yorumla
    • TeomanŞarkısı
      TeomanŞarkısı
      +1 yıl

Ya kıyamam sana

Yorumla
    • serseri1634
      serseri1634
      +1 yıl

Bu durum üzücü lakin pozitif katkıları da olmuştur. Tabi ki çok olumsuz olmuş belki erken tecrübeler erken olgunlaşma gibi inşaallah negatif kalıntılar gerilerde kalmıştır ve pozitif katkılarla şu anda hayatın belki imkan sahibi bir çoğundan daha güzeldir. Temennimde de ihtimal dahilinde de bence böyle gözüküyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@serseri1634 ben hayatımı açık açık anlatsam inanamazsın sadece tek sevindiğim şey şiddet görmedim kimseden , şu an nasılım diye sorarsan şayet geçmişin izlerini her insan gibi bende taşıyorum hâlâ içine kapanık bir haldeyim geçmişi kafama çok takıyorum bir gün çok iyi bir modda iken diğer gün herkesten nefret eder hale geliyorum.
      Maddi açıdan Allah a çok şükür diyorum yine ama çok da iyi bir konumda olduğum söylenemez. Şu an bir söz-nişan arefesindeyim ama neyi nasıl yapacağımı bile bilmiyorum erteliyorum bunu da..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

nereye kadar gidecek bu bilmiyorum. Erkek arkadaşıma ben bunları bunları yaşadım aslında annem bana bunları yaşattı diyemiyorum. Beni anla demek istiyorum ama anlatamıyorum Ama artık okusan da okumasan da buraya yazacağım , annem ben küçükken babamdan ayrıldı çünkü babam zaten dedem yaşımda bir adammış. (Annem evlendirildiğinde 23 babam ise 60 yaşındaymış )

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

annem boşandıktan sonra abisinin evinde kalırken birden bir talip çıkıyor ve ailesi onaylamasa bile bir gün beni de yanına alarak o adama kaçıyor. Abileri annemi siliyor konuşmuyor bir süre sonra tekrar barıştılar , O sırada annemin yanında çanta görevi gören ben 6 yaşında 1. Sınıf öğrencisiydim.
      Geliyoruz bir eve adamın da 2 si evli 1 tanesi o zamanlar bekar 20 yaşında kızları var , anneniz sizi tek başına yatakta bırakıp yeni eşinin yanında yatıyor size de korkmayın diye elinize bir el feneri veriyor , ilk başta her şey zor geliyor. Okula başlıyorsun burada sürekli dışlanıyorsun çünkü annenin soyadı değişmiş sen kendi babanın üstüne kayıtlısın.
      Aradan zaman geçerken tak bir anda annenle büyük ablanın eşini samimi bir şekilde görmeye başlıyorsun. Annem üvey babamdan 10 yaş küçüktü. Annem 38 yaşında üvey babamla evlendi oradan hesap edin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

12 yaşındayken tamamen aralarında bir şey olduğundan emin olup annenden hesap soruyorsun bu süreçte okul hayatın mahvoluyor dersle alakan kalmıyor çünkü o adam sürekli evimize gelirdi babamın ev sevdiğim damadıydı evimizin tamir işlerini hep o yapardı. Babam fırında çalışıyordu bu yüzden gece işe giderdi evde olmazdı ama o adam bizde olurdu. Annem bana hep mağdur olduğunu söyleyerek kandırdı. Yıllar geçti 16 yaşıma geldiğimde bunu bir gün babama söyledim o adamın bize gelmesini istemediğimi söylerken her şeyi anlattım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Her şey daha da karıştı tabii.
      Masum bulduğum annemin aslında sadece beni kandırdığını anlamış oldum.
      Sonra üvey babam hastalandı vefat etti. Onun vefatı benim omzuma yük gibi bindi.
      Annemin abileri bizi tekrar yanlarına aldılar asla gitmek istemediğin halde annem o enkazdan kaçmak istedi.
      Gittiğimizde bizi derme çatma rutubetli bodrum kat bir daireye koydular.
      Çok zor günler geçirdik orada.
      Sonra kendi öz babamdan maaş alıyordum annem de eşinden ve kendi babasından almaya başlamıştı..
      Paramı biriktirip ev almaya karar verdim.
      Bu süreçte küçük ablam destek oldu ve aldık. Annemleri ( bir küçük erkek kardeşim daha var o detayı yazmamışım , annem evlendikten kısa bir süre sonra hamile kaldı )
      Aldığımız eve yerleştirdik ve dayımlarla iletişimi kestik. Orada da çok detay var ama girmiyorum.
      Her şey iyiye giderken bir gün annemin tecavüze uğradığını öğrendim. Ben o evde kalmıyordum küçük ablamın ( bekardı dediğim ablam evlendi 2 çocuğu var o detayları da yazmamışın ) o zamanlar tek çocuğu vardı ona bakar mısın demişti bende kabul ettiğim için ablamın yanına taşınmıştım. Bu süreçte öğrendim.
      Annemin suratına bakamadım. Annemin olay yeri delilini götürmek ne demekmiş ben onu öğrendim.. aldığımız ev benim için içine girilmez bir hal haline gelmişti.
      Annem saf bir kadındır öyle çok aklını kullanamaz. Böyle erkek konularına aklı çalışır ama geri kalanında çalışmaz.
      Ne geldiyse başıms onun yüzünden geldi.
      İnsanlara olan güven duygumu bile aldı götürdü.
      Dışarda gecenin bir vakti avazım çıktığı kadar ağladım isyan ettim. Allah ım dedim canımı al al ki görmeyeyim bunları.
      Olmadı rabbim canımı da almadı.
      Ne bir arkadaşıma ne bir eşe dosta anlatabiliyorum. Sevgilim diyor ki sana noldu böyle.. oldu bir şeyler diyip geçiyorum.
      Halbuki en çok ona haykırasım geliyor.
      Annemleri o evden çıkardık apar topar evi kiraya verdik. Bir süre küçük ablamın evinde kaldılar sonra kredi çektim ayrı bir eve kiraya gözümün önüne yerleştirdim.
      .

Yorumla
    • Molina1
      Molina1
      +1 yıl

Anlattıkların için çok üzüldüm canım. Umarım şu an iyisindir annenlerde iyidir. Şunu söylemek istedim eğer sevgiline gercekten güveniyorsan ve gelecek düşünüyorsan ona herşeyi amlatmalısın eğer bir yola giriyorsanız bunları bilmeli diye düşünüyorum. Hem aranızda gizli saklı olmaz hemde sana destekçi olur. Senin kadar olmasada bu tarz olayları bende yaşadım hepsini sevgilimle dertleşerek, ağlayarak konustuk bana çok iyi geldi. Hep destekçim oldu.

Yorumla
    • TeomanŞarkısı
      TeomanŞarkısı
      +1 yıl

@Molina1 şu an inşallah hep mutlu olursunuz

Yorumla
    • Molina1
      Molina1
      +1 yıl

İnşallah hepimiz mutlu olalım

Yorumla
    • TeomanŞarkısı
      TeomanŞarkısı
      +1 yıl

@Molina1 amin

Yorumla
    • serseri1634
      serseri1634
      +1 yıl

Bizde de üveylik var. Babam 2 yaşındayken varlık para sahibi dedem vefat ediyor. Babaannem beş parasız ve gaddar insaniyetsiz, kendisi gibi beş parasız insanlıktan mahrum içgüveyi alıyor dedemin malları arasında bedavaya hayat sürerken iki üvey amcam oluyor. Ve babam çocukluğundan itibaren yaşanmayacak bir hayat yaşatılıyor hem de kendi babasının kendisinin malı mülkü içinde kanunen 18 yaşında mirasını alıp bu insanları defedecekken toplu bir taarruza mağdur kalıyor ve annesinin güya annelik hakkı falan oyalamasıyla kendi öz babasının yani kendi mirasını 30 yaşına yakın yarısına yakınını alabiliyor yetim hakkı yani, emlak malları da en değerlisinden.30 yaşına kadar babalığı ve annesi mirasını burnumdan getiriyor ve bu iki kişi mirasın kalanını sonra vericez diye babamdan şu anda 10-15 civarı lüks ev parası miktarı yetim malını paylaşıyorlar üvey amcama aktarıyorlar. Babam 75 yaşında ve çocukluğunda ve gençliğinde gördüğü zulüm bir tarafa yüklü bir miktarda maddi kaybı üzerine hala şok ve bunalım içinde yaşıyor ve biz 3 kardeş bile bir müddet bunlarla beraber yaşadığımız için çok fazla etkilenmesekte çünkü az kaldık yanlarında fakat etkilendik ve babamın maruz kaldığı felakete şahit olduk problemli bir babanın elinde büyüdük. Bizde dahi ufak problemler mevcut. Babam arada hala bunalıma giriyor ama biz teselli ediyor ve sakinleştirmeye çalışıyoruz. Evet benimde aileminde problemli hayatı kısaca böyle işte detayda annem var bir melaike gibi aileyi toparlıyor babamı ve çocuklarını bu beladan uzak yetiştiriyor. Şimdi 47 yaşında ve bekar anne babamla yaşıyorum ve bu tür sıkıntılar hiç kolay değil bizzat şahidim. Sözü uzattım herkesten özür dilerim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Molina1 sevgilime anlatamam hele ki annem işte falancı yere gitmiş oradaki adam takip etmiş evine gelmiş bilmem ne olmuş falan hiç diyemem bu sefer annemin suratına kendisi de bakamaz. Kötü bilir bizi.
      Hani bir de sevgilimin de kalabalık bir ailesi var. Bu olayı ablam eniştem bir de ben biliyoruz diğer ablamlarla bile paylaşmadık paylaşamadık. Düşünsenize annenizin adı zaten büyük ablanızın eşiyle anılıyor , büyük ablanız psikolojik olarak zaten yıkılmış ve hâlâ o adamla da evliliğini devam ettiriyor. Akrabalae falan ilk olayı öğrendiler ama tecavüz olayını kimseye diyemedik. Şikayette falan da bulunduk ama sonra hepimizin midesi kaldırmadığı için ve annem de çok umursamadığı için bırakmak durumunda kaldık
      En kötü yanı ise o adamı da gördüm , fotoğrafta bile olsa yüzünü görmek zorunda kaldım. Aile kuracağın bir insana bunları söylemek asla kolay değil. Söylediğim an benim anneme saygısı kalmaz , bayramda elini bile öpmek istemez..

Yorumla
    • Molina1
      Molina1
      +1 yıl

Peki ya ilerde ögrenirse bunları

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Molina1 sanmıyorum kendi ailelerinin de içinde sırlar vardır illa ki öyle her şey herkese anlatılmaz ki

Yorumla
    • Molina1
      Molina1
      +1 yıl

Sen bilirsin tabi umarım her şey gönlüne göre olur.

Yorumla
  • omerkabit32
    omerkabit32 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

burdaki her kişiden daha beter bir çocukluk yaşadım anlatmaya gerek yok millet hayatı renkli yaşarken biz siyah beyaz yaşadık sorsalar iyiyiz ne yapalım odun diyorlar ama o odunun ateşini küçükken çakmakla yakan kimlerdi soraralarmıki?

1
    1 Yorumla
    • TeomanŞarkısı
      TeomanŞarkısı
      +1 yıl

🙄

Yorumla
  • BlackJack_0642
    BlackJack_0642 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl

Cocukluğumu hiç yasayamadım dayak aclık fakirlik yırtık üst baş üstüne bir de seyyar Satıcılık yaptırdılar cocuk yasta iken erken büyümek zorunda kaldım o yüzden hala içimdeki cocugu kötülüklerden korumak için savasıyorum

1
    4 Yorumla
    • TeomanŞarkısı
      TeomanŞarkısı
      +1 yıl

Yaaaa 😳😵

Yorumla
    • BlackJack_0642
      BlackJack_0642
      +1 yıl

maalesef öyle oyuncak diye gazoz kapaklarını toplardım gizli saklı onlarla oynardım çöpten bulduğum salça tenekesini davul ve darbuka diye sopayla vurup oynardım ilk kazandığım parayla 2 tane balon aldım alın teriyle hemde kendime ait bir oyuncağım olmuştu

Yorumla
    • TeomanŞarkısı
      TeomanŞarkısı
      +1 yıl

Kıymet bilmen hala güzel

Yorumla
    • BlackJack_0642
      BlackJack_0642
      +1 yıl

🙏🙏 Teomansarkısı tesekkür ederim

Yorumla
  • MasterScout
    MasterScout Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 80%
    +1 yıl

Genelde annen babam engelli olduğum için bana karşı bayağı ilgiliydi tabii biraz zor bir çocukluk dönemi geçirdim hastanede yattığım için hani öyle normal çocuklar gibi dışarıda top oynamak ya da nasıl söyleyeyim belli aktiviteler yapma imkanım olmadı. Daha sonrasında da rahmetli anne ve dedemin yanında büyüdüm

1
    0 Yorumla
  • yalnızbey06
    yalnızbey06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Annesiz geçen çocukluk devamında ilişkilerinde anne sevgisi aradığım için terkedilme bok gibi yalnız bi gençlik bunun farkına orta yaşlarda varma ve hala yalnız cansız bi varlıkla konuşan kafadan kırık biri 😤

1
    2 Yorumla
    • TeomanŞarkısı
      TeomanŞarkısı
      +1 yıl

Üzücü

Yorumla
    • yalnızbey06
      yalnızbey06
      +1 yıl

Eyvallah

Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Derinlerde bir yerlerde hüzün vardı, doğuştan belliydi kaderimin kötü yazıldığı. Zaten doğmak bilmemişim, gününden 5 gün geç doğmuşum. Sanırım ilerde hayatımın fragmanını izlettiler de çıkmak istemedim oradan ama yapacak bir şey yok, zorla çekip aldılar beni bu hayata.

1
    1 Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

Sanırım İçeride * hayatımın fragmanını izlettiler

Yorumla
  • _Süveyda u
    _Süveyda Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Anne baba dayağı ve sevgisi arasında gidip gelen oldukça yaramaz ve çocukluğumu ziyan etmeden yaşayan bir insan evladıyım. 😀😀
    Şimdiki çocuklara çok üzülüyorum.

1
    1 Yorumla
    • TeomanŞarkısı
      TeomanŞarkısı
      +1 yıl

Bende katılıyorum

Yorumla
  • Eskizci
    Eskizci Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl

Yaşadığım çocukluğu kimse yaşamamıştır desem garip olur. Şu an oğluma bakınca bunu görüyorum...

1
    1 Yorumla
    • TeomanŞarkısı
      TeomanŞarkısı
      +1 yıl

😳

Yorumla
  • heyyoooo87
    heyyoooo87 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Hanım hanımcık derdi herkes. Annem anlatırdı çevresinde ki arkadaşları bana imrenirmiş hem başarılı hem hanımefendi diye :D Sonradan şımardım ailem ile aram çok açıldı, ders başarım düştü. Annem nazar değdi der o yüzden.

2
    0 Yorumla
  • Mavitüylükelebek
    Mavitüylükelebek Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 77%
    +1 yıl

Bu koltukta galiba birçok çocuğun resmi var bende de bunun renklisi var 😂😂

1
    1 Yorumla
    • TeomanŞarkısı
      TeomanŞarkısı
      +1 yıl

Hahah galiba

Yorumla
  • İstanbul_bey
    İstanbul_bey Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Sultan süleymandan tahtı aldığın zamanlar mı bu zamanlar 😀

1
    1 Yorumla
    • TeomanŞarkısı
      TeomanŞarkısı
      +1 yıl

Yess haha shshs

Yorumla
  • Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl

İyiydi güzeldi şükür küçüklüğüm.

Anne babamın çok emekleri vardır. Bende elimden geldiğince onlara iyi bir evlat olmaya çalışıyorum. O yüzden hep gurur duyarlar; özellikle başkalarından duydukları zaman

1
    0 Yorumla
  • MyColorDark
    MyColorDark Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Tek kelimeyle mükemmeldi. İstediğim her sey sınırsız bir şekilde önüme sunuldu.

1
    0 Yorumla
  • mehmetsercan
    mehmetsercan Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 30%
    +1 yıl

fakir ama inanılmaz mutluydum dert keder hic bisey önemli degildi cogu seyim yoktu hep maddi acıdan sıkıntılı dönemler gecirmiste olsak aile kavramı oldugu icin hic sorun etmedim

1
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 481 cevap paylaştı.

Sessiz sakin ve uslu bir çocuktum annemin sözünden dışarıya kolay kolay çıkmazdım. Boyama yapmayı, yap boz birleştirmeyi ve teletabileri izlemeye bayılırdım

1
    0 Yorumla
  • YAŞAMAYISEVENKIZZZ
    YAŞAMAYISEVENKIZZZ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Enerjik, yerinde duramayan, yaramaz, çok gıcık bir çocukluğum varmış öyle deniliyor.

2
    0 Yorumla
  • özgürrkiizz
    özgürrkiizz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 71%
    +1 yıl

Bizde doksanlar çocuğuyuz ama siyah beyaz resmimiz yok

1
    0 Yorumla
  • DertPaketEdition
    DertPaketEdition Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Cocukluk yaşamadık, ızdırap dert sıkıntı bitmiyor ki

1
    0 Yorumla
  • agresifpanda69626
    agresifpanda69626 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Eğlenceliydi, çocukken çok pısırıktım full dayak yerdim ama yine de iyiydi

1
    0 Yorumla
  • hARDER_
    hARDER_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl

baya dolu dolu sert adrenalin kavga gürültü eğlence evi otel gibi kullandığım bi çocukluk güzeldi :d

1
    0 Yorumla
  • FısFısOdaSpreyi
    FısFısOdaSpreyi Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 391 cevap paylaştı.

Çok yaramaz başına sürekli belalar çeken bir çocuktum

1
    0 Yorumla
  • flaneurx
    flaneurx Takip Et
    Master Yaş: 125 , eic 63%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 385 cevap paylaştı.

Muhteşemdi anne babama hep teşekkür ederim bu yüzden

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    Mentor Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Ben de Doksanlar çocuğu olduğum için bana göre harika bir çocukluk yaşadım

1
    0 Yorumla
  • beyt_16
    beyt_16 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 82%
    +1 yıl

Telefonsuz internetsiz full aksiyon dolu maceralı ve günahsız

1
    0 Yorumla
  • Şeftaliturşusu2
    Şeftaliturşusu2 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Dolu dolu yaşadım. Yeri geldi salçalı ekmekle akşama kadar top koşturdum. Oynadım ettim.

1
    0 Yorumla
  • Tubaacelyaaa
    Tubaacelyaaa Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl

Çok mutlu çocuktum çocukluğum gayette iyi geçti çok şükür

1
    0 Yorumla
  • GAY_PRİME
    GAY_PRİME Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 90%
    +1 yıl

Günaydın nostaljik bir foto olmuş çok güzel bir kare ve anı çokta sevimli bir bebekmissin zaman çok hızlı geçiyor değil mi hayat ilginç benim çocukluğum çok sarsıntılı geçti biraz

0
    0 Yorumla
  • djfurkan13
    djfurkan13 Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Daha çok konsol oyunları ile zaman geçirdim.

1
    0 Yorumla
  • Stellagunesperisii
    Stellagunesperisii Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

kiloluydum ve ailem çalişmam konusunda zorluyordu beni yine de su an ki hayatımdan iyiydi kendi kendime oyun oynardim hep bebeklerim ayiciklarim falan vardı kitap okumayi severdim boyama kitaplarim da vardi öyle

1
    0 Yorumla
  • MrConfused
    MrConfused Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl

İyisi kötüsü bir şekilde geçti. Çok yaralar da verdi gül anları da vardı. Şimdi dön deseler donermiyim şüpheli. Neyse dertlendim😄

0
    0 Yorumla
  • serseri1634
    serseri1634 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 48
    +1 yıl

Çocukluğum da gençliğim ve şu andaki orta yaşım gibi deli dolu geçti. Fakat masumluğum da temiz kalbim de vardı. Sonuç:Masum ve temiz kalpli olmayan hayatı deli dolu yaşayamaz…

1
    0 Yorumla
  • MysteriousSo
    MysteriousSo Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Bol gezmeli, eğlenmeli, biraz yaramazlık dolu ve mutlu bir çocukluk geçirdim.

1
    0 Yorumla
  • eLzaa123
    eLzaa123 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 94%
    +1 yıl

Ay bi bebiş gördüm saanki 😌

2
    1 Yorumla
    • TeomanŞarkısı
      TeomanŞarkısı
      +1 yıl

😄😍

• Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Güzel bir çocukluk yaşadım

1
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Ben çocuk olduğumu hatırlamıyorum sanki direkt böyle dünyaya gelmişim

0
    0 Yorumla
  • Slavex
    Slavex Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 91%
    +1 yıl

Paranormal bir çocukluk hayatım oldu benim dfghj

0
    0 Yorumla
  • CptSimonRiley
    CptSimonRiley Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Çocukken sevgiye boğulduğum için sevilmekten pek hazzetmiyorum artık ters tepti.

0
    0 Yorumla
  • krkmz171755
    krkmz171755 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Bebeklerin çoğu tontiş yanak oluyor 😁bende öyleydim

0
    0 Yorumla
  • SonSamuraii
    SonSamuraii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Güzel bir cocukluk yaşadım diyebilirim özellikle yazlarım köyde geçti ve çok eğlenceliydi.

0
    0 Yorumla
  • bentektabancayım
    bentektabancayım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 91%
    +1 yıl

Güzeldi 2000lerin başı güzeldir de zaten teknoloji ve doğallığın karıştığı zamanlardı. Özlüyorum

0
    0 Yorumla
  • Mcrklm
    Mcrklm Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Bol dayak yiyip sevgisiz büyüyerek

1
    1 Yorumla
    • TeomanŞarkısı
      TeomanŞarkısı
      +1 yıl

😳

Yorumla
  • harbiyeliii
    harbiyeliii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Hahah😂😂 hitlere benziyir

1
    2 Yorumla
    • harbiyeliii
      harbiyeliii
      +1 yıl

Hitler'in Bebekliğine

Yorumla
    • TeomanŞarkısı
      TeomanŞarkısı
      +1 yıl

Ahahshd

Yorumla
  • Eylülkk9
    Eylülkk9 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Benim tüm fotoğraflarım erkek kıyafetleri ile. Annem asla kız gibi giydirmemiş beni

2
    0 Yorumla
  • Molina1
    Molina1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Kötü, perişan, yoksul... bebeklik fotoğrafım bile yok öyle diyim.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Acısıyla tatlısıyla güzel bir çocukluk geçirdim bence. Sevildim, sevildiğimi hissettirildim, isteklerim gerçekleşti, sıcak bir yuvam gülen yüzlü ebeveynlerim var. Bence çocukluğum çok güzeldi 😍

1
    0 Yorumla
  • çek_kArDeŞiM_çeğk
    çek_kArDeŞiM_çeğk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Güzeldi ya güzeldi 5 yasinda babamın amcalarimin silahlarını almalar falan

1
    0 Yorumla
  • Rosse_
    Rosse_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Güzeldi valla cok şükür 😄

2
    0 Yorumla
  • Mrhbcınım
    Mrhbcınım Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 70%
    +1 yıl

Heidi gibi. En azından kafa olarak

2
    0 Yorumla
  • Çaykovskiii
    Çaykovskiii Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 36%
    +1 yıl

Çok çok kötü geçti bu yaşıma dahi etkisi var

2
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

Çok güzel ve keyifli bir çocukluk yaşadım

2
    0 Yorumla
  • AmorParaSiempre
    AmorParaSiempre Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 90%
    +1 yıl

tartışma dolu, yalnız

2
    0 Yorumla
  • Yalnızkadınn06
    Yalnızkadınn06 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 58%
    +1 yıl

Çok güzeldi..

2
    0 Yorumla
  • Cansamsa
    Cansamsa Takip Et
    Xper 1 Yaş: 36
    +1 yıl

Bende uzun sacliymisim kahkulllu. Evdeki cicekleri koparip yiye yiye buyudugumu iddia ediyor annem:)

0
    0 Yorumla
  • Yaso9597
    Yaso9597 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl

95 liyim hem güzel hem kötü.

1
    0 Yorumla
  • laylaylomgalibaa
    laylaylomgalibaa Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Güzel ve özlediğim bir cocukluk yaşadım

1
    0 Yorumla
  • Gamsızkedersiz46
    Gamsızkedersiz46 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 69%
    +1 yıl

Yetimhanede büyüdüm

1
    0 Yorumla
  • Nesliççe
    Nesliççe Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

B. k gibiydi 😁 bol travmalı

1
    0 Yorumla
  • GelecekKaygı
    GelecekKaygı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 94%
    +1 yıl

Yarı mutlu yarı mutsuz bir çocukluk yaşadım

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Nasıl bir çocukluk yaşadınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Nasıl bir çocukluk yaşadınız? 15 cevap verildi
Nasıl bir çocukluk yaşadınız? 21 cevap verildi
Nasıl bir çocukluk geçirdin? 45 cevap verildi
Nasıl bir çocukluk geçirdin? 16 cevap verildi
Nasıl bir çocukluk geçirdin? 27 cevap verildi
Nasıl bir çocukluk geçirdiniz? 65 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Japon balıkları için şelale filtre mi, pipo filtre mi daha iyi?
  • Bakımlı biri misin, en son ne bakımı yaptın?
  • Vücudunuzda bakım yapmayı en çok sevdiğiniz bölge neresidir?
  • Renkli bir karaktere mi sahipsiniz, yoksa daha olgun bir yapınız mı var?
  • Hangi ülkeyi ziyaret etmek istersin?
  • Hu huu Napiyosun, bugün saat kacta uyandin?
  • Numara verdiğinize pişman olduğunuz dönem oldu mu?
  • Siteden kiminle saatlerce sohbet edip kahvaltı yapmak istersiniz?
  • İçinizdeki baskın karakter hangisi: semt çocuğu mu, elit mi?
  • Aşkta Gözü Karamısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨