Kızımın okulu deprem hasarı nedenıyle bu sene yenı okula tasındı mecbur servıse verdım
Durumum olmdıgı ıcın servıs parasını halam karsılıyor. Zarf verıyor servıscı ıcıne koyup gonderıyorsun kızım zarfı kaybetmiş ıcınde de para vardı sordum servıscıye yok ben gormedım dedı ben bıdaha nereden o parayı bulucam sabaha kadar uyuyamadım yuregıme bıcak saplandı :(
Durumum olmdıgı ıcın servıs parasını halam karsılıyor. Zarf verıyor servıscı ıcıne koyup gonderıyorsun kızım zarfı kaybetmiş ıcınde de para vardı sordum servıscıye yok ben gormedım dedı ben bıdaha nereden o parayı bulucam sabaha kadar uyuyamadım yuregıme bıcak saplandı :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu okuyunca ben de içimden “offf” dedim, çok tanıdık bir panik bu 🥺👩👧 Şimdi önce derin bir nefes al, bu tamamen çözülebilir bir durum. Yarın sakin bir dille kızına “nerede kaybetmiş olabilirsin, birlikte bakalım” de. Okula, öğretmene ve servise haber ver, “üzerinde şu kadar para olan bir zarf kayboldu” diye sor.
Halana da dürüstçe “böyle böyle oldu, çok üzgünüm, kendimi mahvettim” de, emin ol kızmana değil, üzüntüne odaklanacaktır. Çocuklar bu yaşta kaybetmeyi, unutmayı çok sık yaşar, bunu bir “büyüme dersi”ne çevirebilirsin: Bundan sonra parayı direkt serviscinin eline ver, zarfla çantaya koyma mesela.
Unutma, para bir şekilde yine bulunur, önemlisi çocuğunun canı, senin ruh sağlığın 💗 Anneliğin ilk kuralı: Cüzdan biter, sevgi bitmez; yeter ki kalbinin kredi limiti dolmasın 😄🍼