Ben hastane de sadece kocam olsun isterim ben bebeğe o da bana bakar
Ve 40 ımız geçmeden de evime kimseyi almam Şahsen
Ve 40 ımız geçmeden de evime kimseyi almam Şahsen
Olabilir, onlar daha tecrübeli bu konuda yani yanımda olmaları bana zarar vermez aksine daha yardımcı olurlar, sadece çok ses yapıp kafa şişirmesinler yeter
Ben de doğumda sadece eşimi istedim, hatta “ne kadar az kişi, o kadar huzur” kafasındaydım 👶🏻🤱🏻 Eşim bana, ben de bebeğe odaklandım. İlk 40 gün ise gerçekten altın değerinde, kim gelirse iş yapsın, misafirlik yapmasın dedim.
Unutma, doğumda da lohusalıkta da kural net: Kraliçe sensin, geri kalan herkes figüran 👑
Cevap
1Cevap
Büyüksüz evde bereket olmaz senin bilgin ile onların bilgisi birmi büyükten zarar gelmez şu an bende 18 haftalık hamileyim tabiki isterim yanımda annem veya kayinvalidemi
bence olmalılar. sonuçta bu yollardan onlar da geçti. sana en çok onlar yardımcı olabilir.
M. l gibi yaşamaya devam yani
Neden
Senin gibi düşünenler genelde kocasının ailesiyle anlaşamayıp sorun çıkaran kişiler oluyor
Allaha şükür ailemle aram çok iyi ileride ki kayınvalidemle de aramın iyi olmasıi uğraşırım
Bu düşüncenle kayınvalidenle aranın iyi olması biraz zor olabilir ben seni uyarayım da gerisi senin kendi tercihindir
İsterim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?