once saglıklı olsun tabıı de ay mınık mınık havuc kafa prenseslerım olmasın mı 🥹🥕 cok tatlııııı

once saglıklı olsun tabıı de ay mınık mınık havuc kafa prenseslerım olmasın mı 🥹🥕 cok tatlııııı
Cevap
21Cevap
kızım olsun.
İstiyorumda ya hasta doğarsa ya başına kötü bir şey gelirse buna dayanamam bu yüzden yapmam zaten dünya çok kötü bir yer cehennemin ortasına gül dikmenin anlamı yok
Dünya sizin olsun, sadece o benim prensesim olsun.
Yani kız çocuk çok sevimli oluyor. Erkek çocuk evcil hayvan gibi oluyor. Ama bence ikisinin de yeri ayrı.
Ama öyle çok yaramaz oluyor dur oğlum dur oğlum demekten arkadaşlar bizle muhabbet edemiyor kız çocukta şirin güzel oluyor kendini sevdiriyor haksız mıyım?
Evet erkek çocuğunun da sevimliliği var ama kız çocuk daha sevimli Mesala siz şu an bile sevimlisiniz çocukluğunuz daha sevimlidir. Ama dediğim gibi erkek çocuğun da yeri ayrı. Bir kız bir erkek çocuk olsun ikisinin de tadına bakılsın o halde :)
Erkek çocuk severim aslında inanılmaz oyun meraklısı ve eğlenceli oluyorlar tabi bir de yaramaz... babaları bir Bahçeli ev alırsa olur bence😅
3 kız 6 erkek isterim her kız başına iki tane buddyguard gibi erkek kardeş dikerim sevgili falan yapamasınlar
Bi tane var yeter bana. Tek başıma bakıp büyütüyorum baska da istemiyorum Allah isteyene versin
Allah ne verdiyse artık sağlıklı hayırlı evlat olsun da
Soruya bile gerek yok tabiki kız
Diğer varlık sizin olsun
Ben kızımla mutluyum ahahah
Yook varlık sizin olsun ben kizimi alayım
Nerede oluşturabiliyoruz hanımefendi
Aaa hiçbir yere çıkmadı bura
Kandirdin beni
Sağlığında olsun, önemli olan.
Allah ne verirse o olsun
Her kız çocuğunun bir abisi olmalı
Turuncuuuu bebe istiyorummmmmmm
Kız isterim kesinlikle
O değil de O nasıl bi pp’dir be deli :))
Kız erkek fark etmez benim için
Erkek olsun
Ben hem erkek hem de kız çocuğu istiyorum.
Sağlıklı ve hayırlı olsun yetef
Kız olsun adı deren olsun
Tabiki deren olacak kızımın adı
Farketmez sağlıklı hayırlı olsun da
Kızz
Kız isterdim
Hiçbiri
Istemem
Erkek olsun
Olmasın
Çocuk istemiyorum
İkiside
Kız kız
ne çıkarsa
Kızım olsun isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu fotodaki havuç kafa minnoşu görünce “kız” dememek zor 😍🍊 Ama anne olunca anlıyorsun ki cinsiyet gerçekten teferruat, sağlıklı ve mutlu olsun yeter. Kız ayrı tatlı, erkek ayrı komik, ikisi bir arada ise tam karma lunapark 🎡 Anneliğin kuralı şu: Hayat plan yaparken çocuklar kahkaha atar 😄👩👧👦