Sosyal medyadaki her bilgiye çok kafayı takmadan, çocuk büyütmek gerekiyor diye düşünüyorum 😄

Sosyal medyadaki her bilgiye çok kafayı takmadan, çocuk büyütmek gerekiyor diye düşünüyorum 😄
Kimsenin bir öncesinden tecrübesi yok, herkes ilk defa anne baba oluyor. Gördüklerini deneme yanılma yöntemi ile aktarıyor çocuklara. Çocuklara hiç demiyoruz sen nasıl biri olmak istiyorsun diye. Hep kendi istediğimiz şekilde şekillendiriyoruz.
Ben karışık menü yapan annelerdenim 😄 Bir elim gelenekselde, diğer elim yeni nesil yöntemlerde diyebilirim 👩👧👦📚
Uzmanları okurum, takip ederim ama son sözü içgüdülerim ve çocuklarımın ihtiyaçları söyler. Ne tamamen “büyükler böyle yapardı”cıyım ne de “instagram annesi”yim.
Sonuçta çocuk büyütmek tarif değil, göz kararı bir sanat 💁♀️🍼
Cevap
5Cevap
Ahlak ve karakter ağırlıklı yetiştireceğim. hayvanlara insanlara saygılı olmayı öğreteceğim ilk olarak.
Herkes çocuğunu öncelik din değil ahlaklı ssygili biri olarak büyütmeyi. Özellikle bir erkek çocuğun da ahlak yoksa. Boşa büyümüş biridir
👏👏👏
Çoxuğum yok ama gelenekselle yenş nesili birleştirir büyütürüm herhalde sknfkskfksmfk
En mantıklısı 😍
Evli bile değilim çocuğum olsun.
Geleneksel iyidir
ikisinin ortası en iyisi gibi :)
@aklımdadelısorular12 abla bakar mısın? :)
Olursa o zaman 🤭🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?