Aile yemeğindeyiz oğlum babannesine deli misin dedi normalde kadını sevmesem de sinirlendim özür dilettim
o da küstü odasına gitti
eşim de bana küstü milletin içinde çocuğun gururunu niye kırdın diye saçma değil mi
Aile yemeğindeyiz oğlum babannesine deli misin dedi normalde kadını sevmesem de sinirlendim özür dilettim
o da küstü odasına gitti
eşim de bana küstü milletin içinde çocuğun gururunu niye kırdın diye saçma değil mi
Disiplin, terbiye çok önemli. Çocuklar fazla şımartılmamalı, sınırlarını her daim bilmeli o yüzden sen doğrusunu yapmışsın eşin ise yanlış yaparak senin otoritene zarar vermiş.
Normalde babanın disiplini sağlaması gerekirken geldiğimiz duruma bak
Kesinlikle öyle.
Bence hiç haksız değilsin 🧿 Çocuk bir büyüğe “deli misin” diyorsa, dur demek çok normal. Ama bunu herkesin içinde değil de, sofradan sonra kenara çekip söylemek daha iyi olurdu. Eşin gurur meselesine, sen de saygı meselesine takılmışsın. İki taraf da haklı yani. Annelerin ortak noktası: Herkesi korurken kimseyi memnun edememek 😅👩👧👦
Cevap
6Cevap
Merhaba, çocuğu tabiki uyarmak gerekir, ama herkesin içinde kızmak ve ona özür dilettirmek öz güven problemi yaşatır. Eşin bunu seninle konusabilir, ama küsmesi garip olmuş
yapılması gerekeni yapmış, çocuğun gururundan daha büyük problemler var
yapmışsın*
Üvey evladın mı
Ne alaka
Eşimin çocuğu yazmışsın biyolojik değil galiba senden değil yani
Bence doğru olunı yaptın
Bence bya alıngan bunda ne var komedi 😂
Dayak yemediğine şükretsin aw ergeni
Hayır benim anlamadığım kendi annesi adamın bana neden darılıyor herkes yerini bilecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?