4 ay önce doğum yaptım kayananam ve görümcelerim arkamdan hep çocuğa bakamaz vs. Gibisinden beni küçük gördüler?

Eşime karşı hep doldurdular bebeğim 21 gün küfeste kaldı istediğim hastaneye gidemedim eşim ailesinin sözünü dinledi bi süre emziremedim ememedi ne yaptılarsa olmadı bende denedim meme reddi oldu bilerek emzirmemişim gibi şeyler söylemişler mama pahalı diye sürekli emzirme dayatı verdiler sonunda kendileride anladı bebeğin inadını pes ettiler o zaman zarfında 2 ay eşim ve ben süt vermek için hastaneye gittik uzaktı eşim işten çıkarıldı maddi destek oldum bileziklerimi bozdurduk şu an işe girdi şükür annemler bana fon perde aldı halıyı kendim aldım Kaynanam zannediyor bilezilerin parasıyla aldım aşırı tutumlular bebek olmadan önce bu kadar üstüme gelmezlerdi bebekten sonra değiştiler bakamam gibisinden çok şükür bebeğim büyüdü eşimle tartıştık kargo yüzünden kaynanamı aradım işte oğlunla sürekli kavga ediyoruz bu doğumdan sonra bana ne dese siz hiç öyle göstermiyodunuz vs. 4 duvar arasında kim ne bilcek neyse ben bişey diyemem oğluma anlasın Aranızda her evlilikte kavgalar olur baktın olmuyor yolunuza Bakarsınız dedi eşim bana seni seviyorum dedi çocuğumuzda var ayrılmayalım ihanet olmadığı sürece anneme saygısızlık yapma gitmek istemezsen de götürmem dedi bunda. Sonra da kimseyi arama dedi neyse bende tamam dedim ama bayramlsr geldiğinde ne yapıcam bilmiyorum hakkıma girdiler hep eşime karşı doldurdular beni sizce ne yapmalıyım

4 ay önce doğum yaptım kayananam ve görümcelerim arkamdan hep çocuğa bakamaz vs. Gibisinden beni küçük gördüler?