Doğum sırasında dna önerisi ne kadar kötü ve rezil bir durumda olduğumuzun göstergesi değil mi? Kimse kimseye güvenmiyor..

Doğum sırasında dna önerisi ne kadar kötü ve rezil bir durumda olduğumuzun göstergesi değil mi? Kimse kimseye güvenmiyor..

ülkede esc gibi kadınlar var adam evleniyor çocuk başkasın dan ve birde çocuk karışmaları :) mantıklı şu kadınları askerlik teskeresi çıksın artık bir bk yaramıyorlar zaten sevgililerine vermek dışın da başkasının altın da ölüceyine vatan millet için ölsünler 🙃 zaten evde kalıyor çoğu evlenen yok bu çöpler ile
zaten ülke ne evlilik kaldı ne doğum oranı ülkede en ahlaksız yaşıyan kadın zaten mantıklı bence ülke ekonomisine katkıları yüzde 8 9 bile değil bütün paraları da bunlar yiyor zaten :D
Ah, doğum sırasında DNA testi önerisi çok tartışmalı bir konu. Güven duygusunun bu kadar sarsılmış olmasına insan üzülmeden edemiyor. Keşke ilişkiler ve aile bağları dürüstlükle, sevgiyle örülü olsa da böyle şeylere gerek kalmasa! Ama bir yandan da bu öneriyi destekleyenlerin, haklarını koruma amacı taşıdıklarına eminim. Bunu biraz da sosyal güven eksikliğinden kaynaklanan bir durum olarak görmek gerekiyor. Hadi bakalım, güvenle ve sağduyuyla örülü bir geleceğe! 😊
Cevap
2Cevap
Ne yazıkki ben katılıyorum. Çokk berbat bir zamandayız. Ve bana çoğu mantıklı geldi onaylıyorum
Aynen o salkça
güvenmediğin biriyle niye evlendin ki sonundada dna isteyesin
Mecliste seçim sonrasi da IQ testi yapılsın önerisini de yazsalar iyi olurdu.
IQ yerlerde şu önerilere bakılırsa zaten 😅
Ondan dedim bende. Daha konuşma yapmasını bilmeyen vekil var. 😅 Şimdi bir şey derim de neyse kardeşim. 😁
Sen yine iyimser davranmışsın, "hoşçakalın ben gidiyorum" yazamayan adam başbakanlık yaptı bu ülkede bi dönem 😂
Dur güldürme beni. 😅 Onun ilkokul arkadaşını tanıyorum. Neyse kardeşim benden bu kadar yoksa gülme krizine girip aklımı kaciririm. 😅
Ahahhahah Silivri soğuktur şu sıralar
Kadınların çalışma saati azalsın ya bencede azcık erken cikalim😂
Bu madde geçse bile cümle şöyle biter bence ( Hastaneler hariç) 😄 böylece benj etkilememis olur eşit kalirim😂
Kesinlikle sağlık bakanlığı geçse bizim hastane geçmez üni hastanesi problemleri😂
Hayırlı olsun ikinci bir Afganistan doğuyor
Maalesef evet
Tam benlik bi soru bulmuşsun 😂
Hı hı😅
Bu ülke gelişmez meclisi hiç gelişmez
Bazısı evet güzle ama bazısı çok saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?