Sizce mantıklı olan nedir?

22 yaşındayım elimde iki tane güzel mesleğim var ama evlenince çocuğum olduğu zaman çalışmak istemiyorum çünkü onunla benim ilgilenmem daha mantıklı gibi geliyor orada burada büyüyeceğine annesinin bakması herkesten ve herşeyden daha güvenli daha mantıklı gibi geliyor arkadaşlarımdan da gördüğüm üzere çalışan ailelerin çocukları sevgiye aç ilgiye aç oluyor ve başlarına gelmeyen kalmıyor yarısının baba anne işte çocuk şurdayım burdayım diyor aileyi kandırıyor. Devir kötü ortalık çok bozuk birinin sürekli belli bir yaşa kadar gözlemlemesi lazım çocuğunu bu yazdıklarım mecburiyetten çalışanlar için değil çoğu kadınımız tek başına baba anne olmak zorunda onların hakkı ödenmez tabiiki. Ama eşinizin durumu el veriyorsa mantıklısı böyle. Küçücük çoluk çocuk mahvolmuş durumda allah herkesin çocuğunu korusun kötülüklerden. Bazıları benim bu düşüncemi gericilik olarak adlanırıyor. Erkeğe mi muhtaç olacaksın çalışmayıp onun eline mi bakacaksın ona hizmet mi edeceksin arkadaşlar insanın eşi elin erkeği değil sonuç da elaleme hizmet verene kadar eşinize verin. Elalemin dedikleri zorunuza gitmiyor da eşiniz gidiyorsa sizde bir sorun vardır. Evlilik de senini benimi yoktur iki taraf da birbirine gerektiği yerde hizmet de verebilir. Ülkenin%70 i boşanmış durum da feministlik adı altın da hemcinsinize düşmanlık yapan kafasızlar yüzünden.
Sizce mantıklı olan nedir?