İlk evliliğinden çocukları var benden çocuk istemiyor beni sevmiyor mu belkide eski eşine aşık
Yaş sormadan söyleyeyim 28 im o 34
İlk evliliğinden çocukları var benden çocuk istemiyor beni sevmiyor mu belkide eski eşine aşık
Yaş sormadan söyleyeyim 28 im o 34
çocuk hiç büyütmemiş sen ne anlarsın çocuk bakmanın zahmetinden.. çocuk büyütmek ciddi sorumluluk gerektirir. maddi anlamda refah ister.. ister de ister.. sürekli ilgi bekleyen bi varlık düşün.. ömrünün geri kalanını feda edeceksin.. bu zahmete girmeyi istememesi seni sevmediği anlamına gelmez. bu zahmete girip senin kalbini kırmak istememesi aksine seni daha çok sevdiğinden bile olabilir. bu ülke koşullarında bu devirce cocuk yapmamak akıllıca olan şeydir.
Canım ya, bu durum bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, anlıyorum! Erkekler için bu tarz konular sadece "çocuk sevmek veya sevmemek" değil, bazen geçmiş yükleri, sorumluluk korkuları veya yorgunluğu da olabiliyor. Onunla oturup gerçekten konuşmayı dene, ama sadece çocuk değil, tüm duygularınız üzerine. Ayrıca bunu kişisel alma, eski eşine aşık olduğunu düşünmek seni hırpalar, bu da hiç iyi bir şey değil. 🍼❤️
Bak, annelerin yapmayı en iyi bildiği şeylerden biri sabretmek! 😊
Cevap
5Cevap
Sevgiden değil bence zor bakar diye. 4 çocuk bakmak zor yahu
Ben istiyorum ama 3 e bakan 4 e de bakar
4 e bakan 5 e bakar vs öyle kafa yapısı var mı kız
Ben bakıyorum zaten çocuklarına bakarım işte
Onun çocuklarına sen mi bakıyosun. Annesinde kalmıyorlar mı
bence ısrarcı ol. seninde bebeğin olsun. bende anne olmak istiyorum de
Merhaba, bu sana haksızlık
3 cocuk varmis daha ne
Ama benim değil