Ben evde 3 aylık ikizlerimle otururken eşim gece kulübünde Ukraynalı kadınlarla dans ediyordu. eşimle boşansam ne kadar sürer?

3 aylık ikizlerimle oturuyorum istesem ev işlerini ve bebekleri bırakıp bakıcı tutup içime kariyerime dönebilirdim. Eşim yorulmasın bebeklerim küçük sevgiyle büyüsün diye doğuma 2 ay kala izine ayrıldım 5,5 aydır çalışmıyorum. Bebeklerim için fedakarlık yapmaktan asla pişman değilim ama eşime yaptığım tüm fedakarlıklar verdiğim değer sevgi ve saygı değmezmiş. Bebekler çok uyuduğu için onlar uyuduğunda sık sık eşimle ilgilendim hep onunla ilgilendim. O ne yaptı? Sürekli kadınlarla gezdi! Kaç kere yemin etti yapmayacağım bir daha pişmanım beni düşünmezsen bebekleri düşün diye. Daha fazla affetmek istemiyorum. Dün akşam eve annem geldi ikizlere ben bakarım dedi. Eşimin arkadaşı eşimin sarhoş olduğunu eve götürüp kahve içirmem gerektiğini hatta arabasıyla eve bırakacağını söyledi. Adam sözünde durdu arkadaşı ve karısı mağdur ve olmasın diye bana yardım etti ve bizi eve bıraktı. Ben telefonda eşimin arkadaşıyla konuşurken eşim Ukraynalı kadınlarla dans etmeye başlamış gittiğinde onları bastım. Arkadaşı ben yapma etme sarhoşsun yenge seni almaya gelecek en azından yakalanma dans etme o kadınlarla dese de ben oraya gittiğimde sırıta sırıta kadınlarla dans etmeye devam ediyordu kadınlar yiyecek gibi bakıyordu. Ben bu adamı kaç kere yakaladım ama kıyamadım sevdiğim için ve bebeklerim babasız kalmasın diye ama artık yetti. Eşyalarımı topluyorum babam bize gel dedi annem bebekleri ve eşyaları taşımamız için baban bizi almaya gelecek dedi boşanmakta kararlıyım. Elimde eşimin sosyal medyasında yeni paylaştığı farklı kadınlarla fotoğrafları var. Evlatlarımı o adama vermeye hiç niyetim yok. Nafaka da fazla fazla isteyeceğim. Kaynanam erkektir yapar sen affet dön gitme diyor şimdi.
Ben evde 3 aylık ikizlerimle otururken eşim gece kulübünde Ukraynalı kadınlarla dans ediyordu. eşimle boşansam ne kadar sürer?