Eşim ailesiyle görüşmüyordu binada barıştı şimdide sürekli onlarla vakit geçirmek istiyor
sürekli aynı evdeyiz evimizde durmuyoruz bile
eşim geç çalışıyor
biz burada kalmaya başladık evimize gidicez dediğimizde yok diyip hep kalın diyorlar
Eşim ailesiyle görüşmüyordu binada barıştı şimdide sürekli onlarla vakit geçirmek istiyor
sürekli aynı evdeyiz evimizde durmuyoruz bile
eşim geç çalışıyor
biz burada kalmaya başladık evimize gidicez dediğimizde yok diyip hep kalın diyorlar
Bu konuyu eşini karşına alarak düzgün ve güzel bir dille konuşsan nasıl olur? Çünkü buradan doğru düzgün bir tavsiye çıkmaz sana, muhtemelen eşini veya ailesini kötüleyip kendisine yol yapan karaktersizlerle muhatap olacaksın.
En sağlıklısı eşinle konuşup bu konuda ki rahatsızlığını dile getirmen olacaktır.
Bizim aramızda iletişim kalmıyor sürekli yan yanayız ama konuşmaya fırsatımız olmuyor dip dibe olunca konuştum güzellikle ama aynı
Anlasilmak istiyorsun ve bunu denemene rağmen yine ters tepmiş, üzücü bir durum maalesef.
Sanırım ya bu şekilde kabulleneceksin ya da radikal bir karar almak zorunda kalacaksın. Çünkü konuşmayı denemişsin ama sonucu olumsuz olmuş, seviyorsan biraz daha dişini sıkabilirsin, ama yok kabullenecek gibi değilse ve çocukta yoksa bazı şeyleri gözden geçirmen gerekebilir. Umarım her şey yoluna girer ve devam edersiniz. Evlilik zor kurulan ama çok kolay yıkılan bir şey, Allah yar ve yardımcın olsun.
Tabiki duyulmak istiyorum mesela ben eve gütmek istiyorum dedim sanki duymamış gibi beni yine anasının evine bıraktı işe gitti yani ne gerek var
O halde senin düşüncelerini pek önemsemiyor demektir bu. Güzel bir dille konuşmayı denemişsin olmamış, birde şikayetçi ve sert bir üslup kullan belki aklı başına gelirde seni anlar. baktın yine düzelmiyor ailenin evine kendin git, bu sayede belki ciddiye alabilir seni.
Yok kalın dediklerinde kalmak zorunda değilsiniz?
Kaç yaşında insanlarımız bunu dile getirememeniz komik...
Hiç mi kocan lafına önem vermiyor, hiç mi konuşmuyorsunuz?
Ben kendi evimize gidelim istiyorum, burada misafiriz kendimi rahatsız hissetmeye başladım, seni özledim, rahat edemiyoruz demek ikna etmek.
Baktın olmuyor sen ailenle evlen ben boşanıyorum seni çekemem diyip çekip gidiceksin. Çocuk gibi adamla ne işin var
Cevap
6Cevap
Ayılın bence...
Boşa gitsin öylesinden fayda gelmezz
Eee sende evine git yani öyle şey mi olur
Bırakmıyorlar ki gideyim
İşlerm var diyeceksin evde misafirim gelecek de bi bahane bul sende yani olmaz ki böyle
Öyle yaptım ertesi gün misafirim gitti kapıya geldiler kayınpederim beni almaya evine götürmeye
Yani senin kendi yaşam alanın diye bişey kalmamış haftada 1 gün olsa neyse hergün hergün olmaz ki
Nerdeyse hergün olmaya başladı cumadan gidip pazartesi dönüyorduk şimdi nerdeyse hergün oldu
Eee kocanla konuşmadın mı bu konuyu sen o neden böyle yapıyor
zor Muş özel hayat 0 desene
Tabiki yani aynı ev bide ev kalabalık özel hayat kalmıyor
ulasirmisin bir şey sorcam
Kötü bir durum bence
Saçmalik
Boşayayım?
Allah aşkına boşa benim bile ruhum daraldı jdndjsnd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?