Onun olması için insanlarını din ile uyutup tarımdan sanayiden ülkeyi zayıflatan bir devlet yönetimi yerine, musibet bilimi rehber alan ülkeyi kamu kurumları satarak onları üretimden düşürerek değilde kamu ve özel sektörün el ele verip üretim yapan devletinde yatırım yaptığı özel sektörün fabrikaları sokup sokup mısıra moldovya romanlara giden sanayi sektörünün dertlerini dinleyip ülkede üretim yapmasının önünü açan hukuk demokrasiye saygılı köylü millet el ele tarim ve Sanayi üretimlerini destekleyen herkese eşit mesafede olan bir devlet yönetimine ihtiyaç var. Adam 3 çocuk yapıyor 3 de işsiz köylü üretim yapiyor ürettiği tarım ürünü para etmiyor, devlet tüm yatırımları betona yönelik betonda geri kazanım sağlamıyor. Yapılan hersey kısa sürede kendini amorti edip kara geçirecek yatırımlara öncelik veren devlet yönetimine ihtiyaç var ülke sonuç olarak Atatürkü kurduğu cumhuriyete Atatürk ruhuyla sahip çıkan yönetimlerle kalkinir
Bu dünyaya gelirken biz seçmedik, ki seçebilme hakkım olsaydı da TR de doğmaktansa hiç var olmamayı seçerdim
Kendi çocuklarım seçemese bile ben TR ye çocuk getirip getirmemeyi seçebilirim, kendime yapılmasını istemediğim ama zorunlu dünyaya geldiğim bu dünyada, çocuklarımı neden dünyaya getireyim ki?
Beklesin istediği kadar,
İntiharsa da intihar, son nesli biz oluruz Türkiyenin olur biter
Doğru diyor dedem. Egitimin bitik olduğu bir ülkede daha çok cahil nüfuz yetiştirmek ve bunları koyun gibi gütmek için daha çok çocuk lazım. Bu ülkeye 1 çocuk bile fazla.
Bu konuda, çocuk sayısını belirlerken öncelikle bireylerin maddi-manevi koşullarına bakılması gerektiğini düşünüyorum. 4-5 çocuk sahibi olmak elbette güzel olabilir ama önemli olan, o çocuklara kaliteli bir yaşam sunabilecek imkanlara sahip olmak. Eğitim, sağlık, barınma gibi temel ihtiyaçları karşılamak çocuk sayısından daha önemli. Her ailenin kendi koşullarına göre karar vermesi en doğrusu. Çocuk sayısından çok, nasıl bir nesil yetiştirdiğimiz değerli! 🌟
adam 3 çocugu olana 5 bin tl yardım yapıyor. bin liraya mama alırsınız bin liraya da bez alırsını geri kalanıyla 3 cocuga ev araba alırsınız ileride lazım olur.