4 senelik evliyiz ilk hamileliğim ve bana sormadan bunu yapan kocam çocuğu aldırmak istediği için polise şikayet ettim?

4 senelik evliyiz ilk hamileliğim. Daha öncesinde ikimiz de çocuk istemediğimiz için korunuyorduk. Bana sormadan çocuk yapmaya karar verdi. Mide bulantısı olduğu ve ilk aylarda yakınlık olmayavaho için çocuğu aldırmak istediği konusunda bana baskı yaptı. Bende ona aldırmak istemediğimi söyledim. Daha çok üstüme geldiği için polise şikayet ettim ve ailemin yanına geldim. Uzaklaştırma kararı aldım. Daha önceden defalarca kez aile içi şiddet yüzünden polislik olduk. Sonunda karnımdaki çocuğun canına göz diktiği için şikayet ettim ve en kısa zamanda boşanma davası açacağım. Bu süre zarfında bir kez bile bebeğin durumunu sormadı hatta ailesinin dibinden ayrılmadı bile. Uzaklaştırma kararının süresi bittiği halde ulaşmaya çalışması. Aksine annesi için doktor randevuları alıyor.

Burada ben mi abartmıyorum yoksa doğru kararı mı verdim?

4 senelik evliyiz ilk hamileliğim ve bana sormadan bunu yapan kocam çocuğu aldırmak istediği için polise şikayet ettim?