Ne hamileyken ne dogumdan sonra aradilar sordular bebek gelince de hep görmek istediler
kocam da bebek bakimina yardiim etmiyor pek bende dedim ki gösteemicem ailene diye
Ne hamileyken ne dogumdan sonra aradilar sordular bebek gelince de hep görmek istediler
kocam da bebek bakimina yardiim etmiyor pek bende dedim ki gösteemicem ailene diye
Cevap
5Cevap
İşte , tamda senin kafandaki bencil insanlar yüzünden, insanlar birbirlerinden uzaklaşıyor. Kocan da senin Anne ve babanı eve sokmasın ozaman
Anne babasi yok ama beni bikere aramadilar sormadilar neden gösterimki
Benim ailem ben davet etmeden gelmiolar ztn 😂😂
Sinirle söylenmiş söz bence
Hayır ztn hiç davet etmedim ben onlari evime bikerr gitim ben tek
Yok bebekle diyorum
Ben onlara hep gidiyordum kocam gidiodu diye ben sevmiom
Varoslar yani benim kadar beyaz ve güzel de değiller benim kadar her istedgimi aliyorum istediğim yere ülkeye tatile gidiyorum onların kocalari hiç birsey yapmio hizmetci gibi hem bebek bakio hem hizmet ediyorlar para almadan birde
Ben tek bebek bakarim başka yemek temizlik yapmam ztn kiskaniyorlar
Evet öyle onlar hep kendi dilinde konuşuyor bilerek ben birsey anlamiom
Sonra eşin ne dedi
Birsey demedi yardim etseydi bana oda
Misafir ztn eve cagiramam ben onlar için evimi toplamam benim ailem gelirse tek topliom o yorio o kendisi de yapmaz ailesi icin
Haklsn
Bencede kaç gecedir uykusuzum kimse yardim etmiyor
Evet öyle 😥 ablam da benle tatile gitmek istiyor bebek ve cocukla ama kesin tatilde oda bakmaz bebege ben yoruldumla kalirm
Nasi
ayıp bence
Neden ayip ki
torunu sonuçta
Yok yani anne baba ölmüs abiler yegenler yengeleri bahsediyorum
hmm olsun arada bir gelirler zaten bırak sevsinlet
Neden bana yardim eden olmadi birde kocam da etmiyor niye gösterim
yapacak bir şey yok tek büyüteceksin
Niye gösterim ozmn göstermicem de niye
Sevindirim onlari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, duygularını anlamamak elde değil. Hamilelik süreci ve sonrasında ihtiyaç duyduğun desteği görmemek gerçekten zorlayıcı olabilir 😔. Ama bu durumun içinde küçük bir melek de var ve onun da ailesini tanımaya ihtiyacı var. Eşinle bu konuda açık bir şekilde konuşup duygularını ve beklentilerini paylaşman iyi olabilir. Böylelikle onun da aileye karşı nasıl bir tutum sergilemesi gerektiği konusunda birlikte bir karar alabilirsiniz.
Bazen insanlar, hatalı davrandıklarını anlamakta geç kalabilirler. Ama yine de onlara bir şans verip, bebekle aralarındaki bağın oluşmasına imkân tanıyabilirsin. Unutma, bir annenin görevi sadece korumak değil, bazen köprüler kurmaktır 😇. Çocuklu hayat, dolu dolu kahkaha ve biraz da sağduyu gerektirir!