Arkadaşlar benim iznim olmadan hamile kaldı bana söylemeden korunmayı bırakmış ben aldırmasını istiyorum haksız mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu çocuk senin. Haklı haksız aramak yerine ona bakmak gerekir. Demek ki eşin istemiş. Tamam bencillik yapmış, bura da kızmakta haklısın ama senden bir parça dünyaya gelecek. Neden alınsın ki? O çocuk doğduktan sonra bu düşüncelerine pişman olacaksın. Kucağına aldığın da ne yapacağını bilemeyeceksin. Bir arkadaş vardı senin kafa da, çocuğu alınca kucağına havalara uçtu :))
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır benim iznim olmadan oldu bu çocuk
En İyi Cevaplar
+1 yılHadi diyelim aldırdın bir gün çocuk istediniz yaptınız çocuk demeyecek mi bir gün kardeşim abim ablam yokmu olmayacak mı diye
Ya yaptık ablanı abini de öldürdük mü diyeceksiniz. Olacak çocuğunun yüzüne nasıl bakacaksınız o zaman.
Elin kızı değil eşin sonuçta 1 çocuğa bakamıyacaksanız ne denir bilmiyorum.03 Yorumla
Soran+1 yılBenim iznim olmadan oldu ama
- +1 yıl
Böyle durumlara kısmet diyoruz.
Hani bir laf vardır çocuk kısmeti ile gelir diye. Süpriz olmuş kabullenip evladını bağrına basman lazım.
Allahtan daha hayırlı ne ister insan.
Yoksa bu çocuğun ahı üzerine olur vebal taşımak istersen sen bilirsin.
Soran+1 yılTaşıyalım bi şeyler
+1 yılvalla yaşın gelmiş çocuk olsun kürtaj iyi değil, yalnız önerim şu çocuk doğunca dna yaptır (eşinden gizli olsun) çünkü 1 ihtimal eğer istemiyorsa aldırmak ufak bi ihtimal dahi olsa çocuk senden olmayabilir.
00 Yorumla
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 756 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle tanıdığım bir arkadaşım var. Kocası istemiyor ama kadın çocuk istiyor 3. yapacak şimdi. kafaya koymuş. Ama aldırmasını isteme olmuş bi kere günahtır
03 Yorumla
Soran+1 yılOlmuş bi kere diye bi şey yok
- +1 yıl
Var
Soran+1 yılBenim iznim olmadan oldu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
26Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi sen de haklısın tabii ki senin iznin olmadan hamile kalmaması lazım kötü olmuş ya ama çocuk aldırmak öyle basit bir şey değil
11 Yorumla
Soran+1 yılYapacak bir şey yok günah onun boynuna
+1 yılAçıkcası haklısın çünkü tamam taşıyacak olan o ama doğunca maddi manevi senden de yardım isteyecek ve beklentisi olacaksa, senin de rızanı almalıydı. Fakat orta da masum bir can var, eşin her ne kadar haketmiş olsa da o cana kıymayın.
14 Yorumla
Soran+1 yılBi oğlumuz var zaten onda da aynı şekilde benim iznim olmadan hamile kalmıştı
- +1 yıl
Ama senden iş bölümü bekliyorsa sana da sormalı. Eğer tek başına bakmıyorsa yani. Maddi/manevi bir şey beklememeli madem tek başına karar alıyor. En azından bir süre ona yüklemek hakkınmış. Normal de eşin bunu haketmiş ama yeni çocuğunun suçu yok. Umarım hayırlısıyla bakabilirsiniz.
Soran+1 yılAldırırız günahta onun boynuna
- +1 yıl
Çok dindar değilim bilmiyorum ama bu senin sınavın olabilir. Aldırmayın 😕 Haklı olan sensin, ona şüphe yok ama bebeğe yazık
+1 yılUyanik olsaydin haksizsin slslls yaparken beynin yok muydu zevkten dort kose olurken iyiydi dimi iyi olmus sana slsls dikkat etseydin o cocuk istiyomus demekki kopek gibi babalik yapacaksin simdi otur kcinin ustune
02 Yorumla
Soran+1 yılKorunmayı bırakmış bilmiyordum
- +1 yıl
Kontrol etseydin o zaman allasen sllss
Haksızsın..
Canı veren den değilsin..
Alamazsinda.58 Yorumla- +1 yıl
En mantikli yorum cok yasa
Soran+1 yılCanı veren kim
- +1 yıl
Sakamisin ya
Soran+1 yılYoo
- +1 yıl
Peykii
Soran+1 yılKimmiş canı veren
- +1 yıl
Bi kesermisin anladik tamam beynin yok
senden hamile değilmi nasıl izinin olmadan saçma konuşma böyle haksızsın sen istemiyorsan kendin tedbir almalısın kolaymı alınmazı çocuk jilet ile parçalanarak çıkarılması sen kes biryerini jiletle bak dayanaıması nekadar zor yapıp yapıp fizki güüç üstün diye suçlama kadını
10 Yorumlaburam buram cehalet kokuyorsun be adam (!)... tedbiri sağlama alıp o malum işi sen yapmasaydın o zaman? haklı haksız konumuna bile koyamam senin gibi bir insanı. Allah ıslah etsin seni.
20 YorumlaSen korunmuyorsun ama kadın korunmak zorunda öylemi. Prezervatifi çıkarmasaydın. Paşam keyif yapacak kadın orada ilacın etkileriyle uğraşacak. Başka derdiniz...
01 Yorumla
Soran+1 yılYa kadın zaten 20 katımız zevk alıyor
Ya kardeşim bı cana kıymak bu kadar mı basit. İlerde pişman olacagin şeylerin kararını veriyorsun. Doğmamış bir ruhu öldürüyorsun. Biraz böyle bak. Manevi bak olaya...
00 Yorumla
u +1 yılÇocuğun suçu ne peki?
Anne baba bir şey yapar suçlusu çocuk olur.. Madem çocuk sahibi olmayı düşünmüyorsunuz evlenmeyin. Saçma sapan şeyler..128 Yorumla- +1 yıl
Çocuğun suçu elbette yok ama bebek yapmak için evlenmiyor herkes. Çocuk günahsız olduğu için umarım bakarlar ama kadın kafasına göre karar veriyorsa, adamdan da maddi manevi destek bekleme hakkını kaybediyor aslında. Ama işte böyle olursa da arada çocuk kaynar. Tek suçlu kadın burada.
- +1 yıl
@sudesiyahseven bebek için evleniliyor diye bir cümle kuran yok. Sonuçta evlilik içerisinde bebek olacak öncesi ve sonrası fark etmez. Madem kadın hatalı veya erkek ceremesini çekecekler benim düşüncem bu.
- +1 yıl
Çocuk istemeyip evlenen de var. Eğer maddi ve manevi olarak bir beklentisi olacaksa, kafasına göre korunmayı bırakmamalıdır. Netice de adamı da etkileyecek bir durum.
- +1 yıl
@sudesiyahseven kusura bakma da hayatım evlenmeyi bilen, bunları da düşünmeli zaten maddi ve manevi yanında olmayacaksa hiç evlenmesin daha iyi..
- +1 yıl
Karşısındakine sormadan, iki tarafı da etkileyecek kararı tek başına verenler evlenmesin asıl. Ağız denen organ ilen çiftler bunu konuşmalılar. Tek başına kararı veriyorsa, o zaman karşı taraf hayat boyu mecbur mu kalacak? Bu sadece bencillik.
- +1 yıl
@sudesiyahseven bence evlilik kurumuna adım atan her ihtimali göz önünde bulundurularak davranmalı. Kadın da erkek de bencil bence burada tek suçsuz çocuk..
- +1 yıl
Tek suçlu kadın burada. Sonuçta adamı da etkileyecek bir şey ve ona sormadan bu kararı veremez. Ama çocuk suçsuz evet..
- +1 yıl
@sudesiyahseven erkek de bencil ekonomik durumundan dolayı kadının isteklerini göz ardı edebiliyor.. Kadın da çocuk isteyebilir neticede erkeğin ekonomik durumunun düzelmesini bekleyemez neticede çok yönlü bakınca iki taraf da bencil.. Evlilik sadece kadının veya erkeğin beklentisine göre şekillenmez.. Bir hata yapılmış cocuk alınmamalı bence..
- +1 yıl
Çocuk alınmamalı evet çünkü o canın bir günahı yok. Ama erkek suçlu değil (eğer evlenmeden önce çocuğa tamam diyip de sağlık açısından ya da maddi durumlardan bir değişiklik göstermediği halde lafından döndüyse erkek suçlu) Ama başta konuşup da anlaşarak evlendilerse tek suçlu kadın.
- +1 yıl
@sudesiyahseven sudecim fazla erkekleri savunuyorsun.. Sen de bir kadınsın kadının da haklı gerekçeleri olabilir.. Cinsiyetçi değil çok yönlü bakmalısın olaylara ve durumlara..
- +1 yıl
Emin ol bana bu site de en az 100 erkeği gömmüşümdür ve erkekleri ezmişimdir. Asla erkek fanı biri değilim. Aynı şekilde eşin seni insan yerine koymayıp da sormadan, doğum kontrol haplarını değiştirir de hamile kalmana neden olursa ona da kızarım. Burada suçlu olan kadın ama.. Sırf hemcinsim diye kör sağır mı kalmalıyım?
- +1 yıl
@sudesiyahseven sen olaylara çok düz bakıyorsun sude.. Hayat gördüğünden fazlası. Eşitlikçi olan her iki taraftan da bakardı.. Sen bir tutmuşsun erkek de erkek.. Nerden biliyorsun belki kadını zor bırakan erkek o da ondan hata yaptı belki de hiçbir şey düşünmüyorsunuz..
- +1 yıl
Eksik okuduğun için olabilir mi? Ben üstte ne yazdım? Bak eğer erkek çocuk istediğini söyleyip de sonra nedensizce yan çizdiyse ERKEK SUCLU.
Ama biri karsi tarafin atiyorum 40 yil omru kaldiysa, 40 yilini da etkileyecek karari keyfiyen veremez. Bunun kadini erkegi yok anla artik sunu. Erkek yapsa erkege de kizardim. Bir erkek haplari degistirip de hamile birakiyorsa, ben o erkege de bencil derim. Anladin mi? Orta da kadin dusmanligi yok, olaya kisisel bak. - +1 yıl
Ya da soruyu şöyle değistirelim. Eşin seni takmayıp da haplarini degistirip de kararini bile bile seni hamile biraksa "ben de sucluyum, erkek de suclu" der miydin? Cidden soruyorum yani bunu.
- +1 yıl
@sudesiyahseven niye bu kadar kızdın anlam veremedim.. Merak etme her yorumunu okudum çoğunlukla erkeği savundun onu söylemeye çalışıyorum. Madem soru sordun yanıtlayayım ben böyle saçma bir evlilik yapmazdım. Kusura bakmasın kimse benim de anne olmaya hakkım var ona göre hareket ederdim bir hata da olmuşsa her iki tarafın hata payı var diye olgunlukla karşılardım sudecim..
- +1 yıl
Güzelim elbette hakkın. Evlilik için evlenen biri de olabilirsin ayrıca. Fakat biri tamam diyip de sözünden caydıysa o suçludur. İnan bana engellediklerimdekilerin çoğu erkek ve %80i kadın düşmanı olanlar. Asla kadın düşmanı değilim, hiçbir zaman da olmam. Fakat biri evlenmeden çocuk yapmamayı kabul edip de sonra dayatma yapamaz. Erkek yaparsa o da eşş*ktir. Daha nasıl söyleyim.
- +1 yıl
@sudesiyahseven evlilik kurumu evlilik sözleşmesi gibi bir hal aldı. Her şey bir anlaşmaya niye bağlı bu kadar. Evlenen niye böyle saçma şartlar bırakıyor anlamadığım nokta bu. Trajikomik hakikaten.. Madem kaldıramıyorsalar evlenmesinler :d insan bu fikri değişir bak şöyle de düşün.. Mesela diyelim ki ben çocuk istemiyorum anlaştık bunun bir garantisi var mı yok ileride belki kararımdan pişmanlık duyup çocuk isteyeceğim yani ileriyi de düşünmek lazım bak belki bu olayda kadın da böyle başta düşünüp vazgeçmiştir.. O yüzden diyorum ya başta ne kadar anlaşırsanız anlaşın hayat beklentileri düşünceleri insanları değiştiriyor.
- +1 yıl
Ya bırak dengesiz bana da saldırdı ıQ seviyesi ayakkabı numarasından düşük insanlarla tartışma
- +1 yıl
Açıklıyorum deminden beri anlamıyor
- +1 yıl
@tatakeeeeea bilmiyorum ki fazla uzattı haklısın belki..
- +1 yıl
Başkasıyla tartışmamın altına bile gelip hala uzatan sensin. Sus artık, son diğer yorumlarını okumadım bile ama bildirimlerinden sıkıldım. 19 yaşındaki biri reşittir ama gelip de bana çocuk muamelesi yaptın. Madem bu kadar yarım akıllısın, sus bari. Ya da konuş dur, daha da okumam. @tatakeeeea
- +1 yıl
Uzatık olan sensin. Herkese yazmışsın. İnsanların düşüncesinden sana ne?
- +1 yıl
19 yaşında biri reşit değil mi dedik. Yeterince olgun değilsin. Olgunluğun yaşla alakası yok. Ben bunu da kast etmedim. Anlamamışsın şaşırtmadı
- +1 yıl
Başka yorum da tartıştık zaten. Gelip 1 bucuk gun once tartistigim kizla dedikodunu kazanini kaynatan sensin, ben mi uzatiyorum. Benim bu kizla tartismamdan sanane asıl? Bu olay basina gelse ortaligi yikarsin ama gelmis konusuyorsun hala.
- +1 yıl
Dedikodu mu? Ahhahshshdhd tamam dedikodu
- +1 yıl
Herkese sataşmışsın ablacığım bunu söylüyoruz galiba kafayı yemişsin. Bir de kendimi psikolojisi bozuk zannederdim. Beni de aşmışsın
- +1 yıl
19 yaşındasın anlamazsın dedim evet ama zeka yaşın 19 dan küçükmüş. En azından burada guru bir hesap olacak kadar boş değilim bana ger-zekalı demişsin de profil resmindeki gibi bir cok çizimim var
- +1 yıl
Anlamada da problem yaşıyorsun sanırım :) Türkçe dersi almanı tavsiye ederim küçüğüm. Çünkü dil bilgin bayağı kötü gözüküyor. İnsanın kendi dilini kötü bir şekilde yazması ürkütücü
+1 yılBebeğini aldırtan bir baba ne adamdır ne kocadır. Bence eşin semi aldırsın ama gerçi bu soru trol işşsiz ergen seni
11 Yorumla- +1 yıl
😂🤣🤣🤣🤣🤣
+1 yılUlan bu soruyu troll kadın hesaplarında görmeye alıştık da erkeklerde başladı.
Trollken sen, sen değilsin. Acil aklinizi başınıza alın 😂😂😂10 Yorumla
+1 yılUyanık olsyadın kendin korunurdun. O kadın o bebeği aldırmaz güvencesi o artık
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim çocuğumu soğuyamaz
Soran+1 yıl*doğuramaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet haksizsin cocik yaparken sana sorcak değil o da bir irade sen nasıl istemiyorsan o da aynı şekilde istiyor saygı göstermeden saygı beklemen çok saçma
11 Yorumla
Soran+1 yılKarşılıklı istekle olmalı
+1 yılHaklı olan sensin ama aldırmak bunun çözümümü iyi düşün pişman olma
17 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne çözüm
- +1 yıl
Bunu bir lütuf görüp doğurmak anası belli babası belli sonuçta
Soran+1 yılOlmaz bi oğlumuz var zaten
- +1 yıl
E daha ne oğlana kardeş ohh miss
Soran+1 yılHayır istemiyorum benim iznim olmadan oldu
- +1 yıl
Offf ne gıcıksın
Soran+1 yılZorla mı ikinci kez baba olucam
+1 yılAldırmasın doğurup senin elinde ne var ney yok alsın biraz aklın başına gelir eşşek
052 Yorumla- +1 yıl
Troll soru kesin
- +1 yıl
Karşısındakine sormadan, onun hayatını da etkileyecek kararı alan kişi kadın. Adam niye eşşek olsun?
- +1 yıl
Bebeği aldırmak çözüm değil
Soran+1 yılNe çözüm
- +1 yıl
Bakacan mecbur. Başa gelen çekilir
Soran+1 yılÇekemem aldırırız günahta onun boynuna
- +1 yıl
Tamam aldırmamalı o ayrı da eşin sana sormadan dogum kontrol haplarini degistirse ve sen kizinca da "aklin basina gelsin, elinde ne var ne yok aliyim" dese ne hissederdin?
- +1 yıl
Senin de günahın oluyor yalnız.
Soran+1 yılTek çare aldırmak hamile kalmasını ben istemedim günah benim için yok
- +1 yıl
Bırakmasayd hamile o zaman? Kadın tek başına mı hamile kaldı
- +1 yıl
İstemediysen niye beceerdin awww ağzımı bozucam şimdi
- +1 yıl
Soruma cevap veremedin 😊 Demek ki esin sana bunu yapsa boyle konusamazmissin. Adamla hic empati yapmiyorsun
Soran+1 yılKorunmayı bırakmasaydı
- +1 yıl
Bebek icin mi seks yapiliyor sadece? Ne alaka allah askina? Adam kadinin korunmadigini bilse korunurdu zaten.
- +1 yıl
Soruna cevap oluyor bu. Becermezdim. Eğer ilişkiye giriyorlarsa bunu göze alacaktı
- +1 yıl
Ben aralarında ne yaşandığını görmedim ancak kadın hamile kalmış mı kalmış. Siz ne zannediyorsunuz çocuk aldırmayı. Anneliği bilemezsiniz
Soran+1 yılBu çocuğa bakmak zorunda mıyım benim iznim olmadan oldu
- +1 yıl
O anne iç güdüsü bebek Rahime girer girmez zaten başlıyor Rahime girmeden de anneliği hissedenler var benim gibi. İlişkiden önce eşim uyarsa beni hamile kalırsan aldıralım diye aldırmam. Annelik iç güdüsü bambaşka
- +1 yıl
Abiii o zaman niye ilişkiye girdin korunsaydın mk? Kondomu kadın mı takıyor
- +1 yıl
Telefonumu parçalayacağım şimdi
- +1 yıl
İnsan öz evladına nasıl kıyar ya? Ha doğunca ölmüş ha doğmadan ölmüş. Siz bir cana kıymış olacaksınız sonuçta bu yüzden kızıyorum
- +1 yıl
Sorun zaten bebek rahime girmeden önceki evre? Ben aldırmaktan bahsetmiyorum, o zaten çok günah. Ama burada eşşeklik yapan kadın. Erkekten maddi manevi yardım bekliyorsa kafasına göre bırakamazdı önlemi
- +1 yıl
İkiside bakacak bacımmm
Soran+1 yılEvliler arasında normal böyle şeyler korunuyordu korunmayı bırakmış
- +1 yıl
O çocuğun ne günahı var oldu artık geldi işte
- +1 yıl
İkinizde suçlusunuz işte ikiniz de köpek gibi bakacaksınız ona sus artık delirtme beni
- +1 yıl
Bebek günahsız olduğu için evet babalık yapmalı. Çocuğu için yapmalı ama kadın haketmiyor. Umarım o masum can için yapar. Benim kocam benden izinsiz haplarımı değiştirseydi mesela ömür boyu affetmezdim.
Soran+1 yılBen bakamam
- +1 yıl
Bak ben anne olmak istiyorum ama yaşım erken diye olamıyorum biliyor musun. Bir çocuğum olsa dertlerime iyi gelirdi belki bir eğlenceden çok ses ve arkadaşım olur o hissi hissedebiliyorum hamile de değilim halbuki bakireyim hatta ama anne gibi hissediyorum
- +1 yıl
Kocan seni insan yerine koymayip da haplarini degistirse ve iznin olmadan hamile biraksa sen sanki kizmazdin 🤦♀️
- +1 yıl
Böyle bir şeye kızılır amma velakin ortada can var diyorum. Adamın eşine bakmamasına bir şey mi demişim ben?
Soran+1 yılO bebeği istemiyorum o kadar çok tartışmayalım
- +1 yıl
Umarim esin de seni nimetten saymayip da senden izinsiz haplari degistirir de anlarsin bu durumu.
- +1 yıl
Aynı şeyi yazıyoruz ama sen kadını suçluyorsun direk … annelik iç güdüsü var o kadında anladın mı beni? Adam direk çocuğa bakmayacağım diyor
- +1 yıl
Yahu körsün sanırım. Ben çocuktan bahsediyorum kadından banane düşünmeden yazan sensin bir de beddua ediyorsun
- +1 yıl
Anneliği babalığı bilmiyorsunuz siz. Bilmeden yorum yapmayın. Ben de değilim fakat hissediyorum çok güzel bir duygu
- +1 yıl
Burada o haklı bu haklı diye bir şey yok!!! Ortada can var can
- +1 yıl
Hakaret etme bana. Yanlış düşünüyorsun adamın yazdıklarına bak. Çocuğa bakmam diyor
- +1 yıl
Bak güzelim benim. Ne kadar dikkat etsen de olabiliyor bazen çocuk..
- +1 yıl
Ben de bunun öncesini söyledim. Kadın suçsuz demedim zaten adam da ilişkiye girdi ikisi de hatalı diyorum?
- +1 yıl
Anlamak istemeyen sensin ben değilim
- +1 yıl
Ne kadar korunsa da oluyor diyorum !!! Ay baydı bu konu
- +1 yıl
Kadına güvenmeseymiş o zaman ney diyeyim ben.
- +1 yıl
İlişkiye girmekle bebek ney alaka ben böyle bir şey mi dedim ger*zekalı
- +1 yıl
19 yaşında bir çocuksun anlamazsın zaten
Soran+1 yılArkadaşlar sakin
- +1 yıl
Kadın korunamaz … anladın mı senin kondom takman şarttı.
Soran+1 yılNasıl korunamaz
- +1 yıl
Hapa güvenmeseydin döl akınca hamile kalınıyor
- +1 yıl
Hapa neden güvendiniz?
- +1 yıl
Ve emin ol kadın paragöz olsa 1 tane çocuğunuz varmış sonuçta. İkinciye neden gerek duysun
Soran+1 yılTamam boş ver iyi geceler sana
+1 yılBu hoş olmayan bir şey ve sonuçta bir can söz konusu ve eşinin bu davranışı tamamen güven kırıcı ve hoş değil.
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi merhametsizler ölmeli o çocuk yerine. Allah elbette bunun hesabını soracak. Bir de utanmadan haksız mıyım diye soruyorsun.
00 YorumlaTelafisi olmayan bir konuda güven problemi. Kesinlikle boşanırdım. İlkini sineye çekmen hata!
00 Yorumla
+1 yılLa tr de yasicami bilsem bende beni almalarini isterdim aldirin keske benide alsalarmis
00 Yorumlaeşin başaksının altınamı yattıda dostum nasıl hamile kalıyor eşin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılla dayı yaşın olmuş 30 daha nekadar bekliycen hala sağlıklıyken o güzelliğinde keyfini cıkar yaşlılıkda zor olur bırakında olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen korunsaydn o zaman oldu sen uckuruna sahip cikma olan masum yavruya olsun ya neler demek istiyorum şu an ama değmez ya 😡😡
00 Yorumla
+1 yılÇocuk istemiyor olabilirsin haklısın fakat onu karnında bir can var yazık değil mi ona :(( Onu sevebilirsin emin ol
20 Yorumla
+1 yılBence aldırmasın çünkü sonradan yaşı geçdikten sonra isterseniz geç olur olmaz bence aldırmasın ama sen bilirsin karışcakngibi olmasın
027 Yorumla
Soran+1 yılBence aldıralım bi oğlumuz var zaten
- +1 yıl
Sen bilirsin ama kız da fena değil
Soran+1 yılÇocuğun cinsiyetini bilimiyoruz
- +1 yıl
Ama kızdır belki içime doğdu
Soran+1 yılUmrumda değil benim iznim olmadan oldu o istemiyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin napalım
- +1 yıl
Gerçekten işinize karışıcak gibi olmasın ama mesela karının yerinde olan sensin karında senin yerinde sen onun izni olmadan hamile kalmışsın peki o zaman karın sana aynısını yaparmıydı birazda o açıdan düşün bence.
- +1 yıl
Sende haklısın aslında iznin olmadan yapmış onu bence sen bi düşün ama hemen düşünücek bir şey yok deme çünki sen gelecekte ben birtane daha çocuk istiyorum dersen vakit geçmiş olacak ve sen de pişman olacaksın
Soran+1 yılBöyle bi şey hiçte hoş değil böyle yaparak benden izin almayarak beni umursamıyor
- +1 yıl
Tamam ma gelecekte aşırı pişman olucaksın
Soran+1 yılTamam ders almış olurum
- +1 yıl
Evet alıcaksın hem bir çocuk aldırmak günah bence bunu çok ama çok düşün yoksa artık hiç bir zaman karın yüzüne bakmaz
Soran+1 yılZaten ben ondan nefret ediyorum böyle bi şey yaptı diye
- +1 yıl
Tey allahım
- +1 yıl
Hemde günah ona değil sana yazılır evet oldu bir hata yaptı ama onada allah kısmet etti yani sende onun üzerine gidip allahın verdiği kısmetini bozuyorsun gerçekten en büyük günahlardan birisi allah başkasına değilde sana vermiş sen bunu alamasın tabi ama çok pişman olucaksın ama o zaman da çok geç olucak ve benim sana desiğim aklına gelecek o zaman görürüm seni bay inatçı.
Soran+1 yıl😑 zorla mı baba olucam
- +1 yıl
Ha yok özür dilerim bunu yaptığım için diyiceğimi sanıyorsan evet zorla olmasın güzelikle olsun en bayak günahlardan birisi senin olacak şimdiden hazır ol cehennem ateşin çatır çutur cayır cuyur yanmağa
Soran+1 yılŞimdi karımın yediği b*k yüzünden cehheneme girecem 😟
Soran+1 yılO yaptı böyle bir şey
- +1 yıl
Ayy çok hakıısın yürü bee koçum banada noliyorsa hadi yürü git.
Soran+1 yılYa zaten eşimi ikna etmeme az kaldı
Soran+1 yılŞey aldırmak günah mı gerçekten
- +1 yıl
bilmem git arştır ama belki de öyledir sen git bir araştır
Soran+1 yılGünah mış
- +1 yıl
Gördünmü dedim sana o omzunun sağ tarafındaki melek sana en büyük günahı yazıcak o çocuğu aldırırsa ama naparsan yap sonra ben günaha girer cehenme giderim ayy hiç kaldıramam yaa off
- +1 yıl
Canım peki aldırmkatan vazgeçtinmi günah iştte neyi bekliyorsun peset
- +1 yıl
Şşşt
+1 yılHayir sakinn nolcak bebek evin neşesi eğer sen onu aldrsan Allah sana başka dert verir
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 oğlumuz var zaten
- +1 yıl
Olsin 2 nci olsun
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçine boşalmasaydın sende kendini tutmasını bilmiyorsunuz sucu başkalarına yüklüyorsunız
10 Yorumla
+1 yılO nasıl bi eştir öyle aldırma bırak canım tekrar bebek yapar o
00 Yorumla
+1 yılLan olan olmuş çocuk öldürülür mü? Katil misin sen.
00 Yorumla
+1 yılYa yazık günah yapmayın
11 Yorumla
Soran+1 yılGünahı onun boynuna
+1 yılKorunsaydın o zaman, kadında ne suç arıyorsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılO ben korunuyorum demişti bana
+1 yılHa çocuk aldırmak ha cinayet farkı yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo çocuğun canını Allah verdi siz alamazsınız
24 Yorumla
Soran+1 yılAma benim izin olmadan oldu
Cevap sahibi+1 yılolsun yine Allah verdi
Soran+1 yılOlmaz kabul edemem
Cevap sahibi+1 yılne b*k yerseniz yiyin
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi yapmış valla o kadına helal olsun
21 Yorumla
Soran+1 yılNe demek iyi yapmış ya
+1 yılKürtaj etik değil bildiğin cinayet
00 Yorumla
+1 yılHaklısın. Bunun kadının elinde olması çok saçma.
00 YorumlaOnun elinde miydi hamilelik?
00 YorumlaHaksızsın
01 Yorumla
Soran+1 yılAaaa niye
+1 yılSeks yaptığına göre iznin varmış
10 Yorumlagünah katilmisin
10 YorumlaYazık kafana
10 YorumlaHaklısın
00 Yorumla
+1 yılhelall sana..((👍
00 YorumlaHaksızsın
00 Yorumla
+1 yılEşinle konuş
00 YorumlaHaklisin
00 YorumlaEğer itiraz ediyorsa çocuk senden değil
00 Yorumla
+1 yılNeyse birsey demiyecemmmm
00 Yorumla
+1 yılŞrfsz
20 Yorumla
+1 yılİlk çocuğunuz mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl*yanlış soruya cevap verdim
Soran+1 yılbi oğlumuz var
+1 yılHaksızsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaksızsın
00 Yorumla
+1 yılhaklısın
00 YorumlaHaksizsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Eşim benim iznim olmadan hamile kaldı, aldırmasını istiyorum. Sizce haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler