1 aylık hamileyim çok şükür çocuğum için yapmak istiyorum hayırlı sağlıklı olması için ne gibi zikir çekebilirim ya da dua yardımcı olur musunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 ayCebine reklamsız dinlenebilecek kuranı kerim indir gece dinler vaziyette yat. 7. aydan sonra sütünün oluşması ve doğumdan sonra bol olması için yarından itibaren hergün düzenli olarak hurma ye. Doğuma 10 gün kala abdestli iken biberonlara sütünü doldurmaya başla. Ve çocuk sütten kesilinceye kadar yani 2 yıl abdestli iken aksatmadan süt içmeyi başarabilirsen oğlunun gözündeki gizli olup görünmeyenleri görmesini sağlayacak perdeyi kaldırmayı başarmış olursun. A ver bakayım bebeğin memeyi yeyerince cekebiliyormu adı altında kimseye memesini emdirtme. Yanından ayırma. Yeryüzünde erişebileceğin en büyük manevi makam olan anneliğin mübarek olsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
9 ayYa Fettah, ya rahman, ya rahim, ya Rezzak Allah'ın isimlerini zikredebilirsin ayrıca Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ hüve aleyhi tevekkeltu ve hüve rabbul arşil azîm her gün bu zikirleri yapabilirsin. hayırlısıyla gelsin dünyaya Allah sizlere bağışlasın 🙏
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hamilelik gerçekten tarifsiz bir yolculuk, tebrik ederim! Sağlıklı ve hayırlı bir evlat için en güzel duaları içtenlikle edebilirsin. Besmele çekmek, Kur'an-ı Kerim okumak ya da peygamberimizin önerdiği duaları okuman ruhunu da bebeğini de güzelleştirir. Kalbine dokunan her dua, bebeğinle arandaki bağları sağlamlaştırır. 🌸
Unutma, bir annenin duası kadar güçlü bir şey yoktur. Derler ki, anne karnındaki bebek bile anneyi hisseder, çağırır! 😉00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Şunları zikredebilirsin esmaül hüsna olarak.
Ya Musavvir (her şeye dilediği sureti veren, biçim veren)
Ya Selâm (noksanlıklardan uzak, esenlik veren)
Ya Latif (lütuf ve incelik sahibi olan merhametli davranan)
Ya Rahman Ya Rahim (sonsuz merhamet sahibi, kullarına şefkatle davranan)
Dua olarak kenzül arş güzel, ayet olarak ayet-el Kürsi tavsiye ederim
00 Yorumla
9 ayHer ay bir hatim indirmek gerekiyordu yapabilirsen tabi 🍓🌸
15 Yorumla- 9 ay
@eskilerdentuba sünnette böyle bir şey yok
- 9 ay
- 9 ay
sünnette olan budur
“Elhamdülillâhi ellezî vehabe lî alâ’l-kiberi İsmâîle ve İshâka inne rabbî lesemîu’d-duâ.”
(İbrahim Suresi, 39)
“Hamdolsun ki Rabbim, bana yaşlılığımda İsmail’i ve İshak’ı bağışladı. Şüphesiz Rabbim duayı işitendir.”
Yeni doğan bir bebek için şükür maksadıyla okunabilir. - 9 ay
اللهم بارك له وبارك عليه واجعله من الصالحين
“Allâhumme bârik lehû ve bârik aleyhi vec‘alhu mine’s-sâlihîn.”
Anlamı: “Allah’ım, bu çocuğa bereket ver, onu bereketli kıl ve onu salihlerden eyle.”
birde bunu yap hadislerde olan bunlardır
9 aySürekli la ilahe illallah de elini karnına koyup
00 Yorumla
9 ay18 yaşında mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayNe zaman evlendinnn
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi