Kızım kafasını buraya vermiyor psikolog önceki yerimize gitmeyi önerdi ama ben istemiyorum ne yapacağım?

Arkadaşlar merhaba 39 yaşında evli çocuklu bir kadınım kızım var 17 yaşında 4 yıl önce bir taşınma geçirerek buraya geldik kızım burayı hiç sevmiyor hep orayı özlüyor istediği sosyal aktivite kursuna gönderdim arkadaş edindirdim öncedende psikoloğa gönderdim değişmiyor okulda içine kapanık derse kendini vermiyor dediler çok hayalperest önceki yerimizle ilgili hayaller kuruyor sanki karşısında oradaki arkadaşları varmış gibi konuşuyor rüyaları da orayla alakalı daha önceki götürdüğüm psikologlar buraya alışması yönünde çalışmalar yaptı şu an götürdüğüm psikolog da aynı şekilde başladı ama artık yapılabilecek her şeyi yaptık işe yaramıyor bu çocuğu burada tutarak ona iyilik yapmıyorsunuz önceki yerinize gidin ve arkadaşlarıyla görüştürün dedi ama ben bunu istemiyorum bir an önce orayı unutup burada hayatına bakmalı orada doğup büyümedi sonuçta ne yapacağım
Kızım kafasını buraya vermiyor psikolog önceki yerimize gitmeyi önerdi ama ben istemiyorum ne yapacağım?