Kızımı psikoloğa vermeli miyim?

Merhabalar. Kızım 14 yaşında, 9. sınıfa yeni geçti. Bugün kızımla bir tartışma yaşadık ve bu tartışmaları umursamayan kızım bir anda tüm içini ağlayarak dökmeye başladı. Bana şu zamana kadar her zaman başkalarının derdini dinlediğini, onların derdini hep kendisinin de yaşadığını söyledi. Kendi derdini hiçbir zaman kimseye anlatamamış, geceleri hep sessizce ağlıyormuş. Kendini ifade edememiş. Her zaman susmuş ve sadece başkalarını dinlemiş. Derdini anlatabileceği bir günlük bile yazmamış, şiir yazıyormuş ama yazdığı şiirlerde ki dertler bile başkalarına aitmiş. Yazdığı şiirlere baktığımda cidden de öyle olduğunu gördüm. Okusanız gerçekten 30-40 yaşlarında bir adamın veya kadının yazdığını zannedersiniz. Bunları bana ağlayarak söyledi. Sanki yıllardır içinde tutuyormuş da bir anda patlamış gibiydi. Ben kızımla çok ilgilenemiyorum. Babası da öyle. Liseye geçince de ortam değiştiği için çok sessizleşti. Her zaman ruhsuz ve üzgün takılmaya başladı. Ki kızım yaşına göre olgun bir insandır ve asla böyle davranmaz. Ama liseye geçtikten sonra değişti her şey. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Kızımı psikoloğa versem daha mı iyi olur? Siz ne düşünüyorsunuz

Kızımı psikoloğa vermeli miyim?