İlgisiz eş, ilgisiz baba, riskli gebelik ne yapmam lazım?

Eşim kızımıza karşı çok ilgisiz davranıyor söyleyince de ilgisiz değilim diyor

erken doğumdan kaynaklı problemleri devame diyor şu an 22 aylık ama oturamadı yürüyemedi fizik görecek çözger raporuyla bende hastaneden randevu aldım aldığım hastanede çocuk nöroloji yoktu bi bok bildiğin yok her şeye atlıyorsun çok bilmişlik yapıyorsun vs vs sebebi değişe gidemedi diye işten izin al çocuğu dr götürelim dediğimde iyi ben işi bırakayım aç kalalım dşyor ama çocuğun tedavisi daha önemli demiyor ya da birisini ayarlıyor (abisi arkadaşı vs) onla git ya sa kendin git diyor ama ben tek başıma her şeye koşturuyorum baba olarak da yanımda durmasını istiyorum eşim tır şöförü normalde hastane yüzünden çok kavga ediyoruz kendim götürdüğüm onun arkadaşının götürdüğü ya da ailemle gittiğim zamanlar da oldu ama nereye kadar ayda en az 3 kere gidiyoruz geçen gün nöbet geçirdi kızımız 3 gün hastanede yattık 2 gün sonra tekrar rahatsızlandı acile götürdük öncelik işte hastalardan diye yalvardım çocuğun aciliyeti mi var dedi bana onca insna içinde bağırarak sonra güvenlikle konuştum ön sırata aldı dr da hafife alınacak durum değil eğitim araştırmaya direkt gitmeniz lazım dedi (3. nöbetini geçirmişti) en son hastane olayından sonra kavga ettik ve bizim aramızda gizli saklı ne varsa (aileme anlatmadığım şeyler sadece karı koca olarak biz biliyorduk bide kendi ailesine anlatıyordu onlar da öğrenmişti ama ben ailemin öğrenip üzülmesini istemediğim şeyler) anneme söyledi hastanenin ortasında duvarı yumrukladı beni azarladı bağırdı ben dışarı çıktığımda anneme kızını boşayacağım daha katlanamıyorum vs vs kelimeleri bu arada 23 haftalık hamileyim spiral varken kaldım onu da 3-4 hafta önce aldılar ama erken doğum riski olduğu için ful yatmam gerektiği söylenildi ama bunca stres sıkıntı yaşıyorken hiç sağlıklı gebeliğim yok 3 gündür de ne arıyor ne soruyor onla götürdükten bi gün sonra annemle tekrar hastaneye götürdük kızımı ve bunu bilmesine rağmen aramadı sormadı annesine 2 kere arattı ben hamileyim riskli bi gebelik ona rağmen umursamıyor yazmıyor aramıyor yan yana gelsek iki yüz asacak sonra hiçbir şey olmamış gibi seni suçlayıp hayatına devam edecek ne yapmam gerekiyor direkt boşanın demeyin ayaklarımın üstünde duracak maddi manevi gücüm yok

Güncellemeler
8 ay
Yaptığı hareketten pişman olmasını istiyorum gerçekten günlerce oturup ağlıyorum haftanın 3 günü evde olursa oluyor uzun yolda olduğu için oda 3 günün 2si tartışmalı geçiyor burada olmadığında telefondan bile huzursuz etmeyi başarıyor kafama takmamayı deniyorum ama bi yere kadar hormonlardan kaynaklı
Güncellemeler
8 ay
Para hırsı çok fazla var ama kirayı bile zor ödüyor boğazına çok yiyor bebek alışverişi yapmak istiyorum hevesli hevesli yaparız acelen ne diyor kiramızı bile hep ay eksiksen gidiyoruz ev sahibi artık çıkın diyor az bi para da kazanmıyor ama yetmiyor çok yiyor ben kendime alışveriş yapmıyorum ihtiyaçlarımı almıyorum gezmeye gitmiyorum borçlarımı bile ödeyemiyorum sorsan ben sana para atmıyor muyum dşyor (haftalık 500-1000) anca dilenci gibi sürekli istemem la
İlgisiz eş, ilgisiz baba, riskli gebelik ne yapmam lazım?