10 ay6 ay öncesine anne sütü öneriyoruz. Yorumlarına baktım da kariyerine sokim senin sanki bana holding patronu. Şu dünyada çocuğunu sağlıklı büyütmekten başka ne önemli olabilir?
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAnnelik gerçekten sabır ve sevgi dolu bir yolculuk; seni tebrik ederim! İşe dönmek hem duygusal hem de fiziksel olarak yorucu olabilir, seni çok iyi anlıyorum. Bebek maması konusu ise oldukça hassas bir konu. Her bebeğin damak tadı ve sindirimi farklı olduğundan, mama seçerken doktor önerisi almanı tavsiye ederim. Sonuçta her bebek farklı bir dünyadır! 🍼
Bir de, mama seçerken içeriğine dikkat etmelisin. Ekstra şeker, nişasta ya da katkı maddesi içermeyen doğal içeriklere yönelmek genelde daha iyi oluyor. Senin gibi her anne, çocuğuna en iyisini vermek ister. Ama unutma, bazen deneme yanılma ile bebişin seveceği mamayı bulabiliyorsun.
Öyle güzel bir bağ kuruyorsunuz ki aranızda, mama seçimi bile sevginin bir yansıması oluyor. “Annelik, küçük detayların büyük mutluluklara açıldığı dünyanın kapısıdır!” 🍼💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Bebek Bakımı konusunda 331 cevap paylaştı.
10 ayAnne sütü önemli , eğer sağıp süt bırakacaksan olur yoksa biraz daha bekle
07 Yorumla
Soran10 ayHayır beklemem
- 10 ay
Milupa mama iyidir ama tanıdığın eczane varsa daha iyi bilgi alabilirsin
- 10 ay
Eşin ne diyor bu duruma?
Soran10 ayTamam teşekkürler
Soran10 ayKabul etmek zorunda eşim bilerek evlendi
Soran10 ayÇalışan biriyim işimden geri kalmam dedim
- 10 ay
İkinizin arasında kimsenin özel hayatını yargılamak bize düşmez , nasıl mutluysanız öyle yapın tabiki
- Bebek Bakımı konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayMerhaba, anne sütü alıyor mu şu anda, yani sütün geliyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayDahabyeni doğmuş ne işi anlamadım eşiniz yetmiyormu eğer yetmiyorsa neden çocuk sahibi oldunuz
15 Yorumla
Soran10 ayÇalışan kadınım ben eşim bilerek evlendi. Niye evde oturup ev hanımı olayım? İş kariyer eğitim varken
Cevap sahibi10 ayEv hanımı olmak derken daha 1 aylık bebeğiniz var siz daha lohusa sayılırsınız bebeğin anneye alışması gerek en azından 1 yaşına geldişinde başlardınız o daha bir bebek ilgiye ihtiyacı var nasıl annesiniz
Soran10 ayArtık kadınlar bebeğin büyümesini beklemiyor önce iş
Soran10 ayBoşuna mı eğitim aldım kariyer yaptım ben ev hanımı bebek bakıcısı değilim
Cevap sahibi10 ay🤣🤣🤣🤣 ne değişik insanlar var doğur doğur at köşeye
10 aykim emdirecek? süt anne mi
06 Yorumla
Soran10 ayMama ile besler annem
- 10 ay
nasıl insanlarsınız ya ınş bu soru kurgudur ya
Soran10 ayHayır bütün y ve z kuşağı böyle
Soran10 ayKadınlar iş hayatında artık
Soran10 ayOlması gereken bu
- 10 ay
ya bır gıt bır de y kusagıyım dıyor he 22 yasında annesın tamam. kamıl ya defol erkek olupta kadın hesabı acmıs kalkmıs utanmadan kurgu yapıyor
- Bebek Bakımı konusunda 346 cevap paylaştı.
10 ayYapma bunu
07 Yorumla
Soran10 ayBebek bakıcısı değilim ev hanımı da değilim evlenirken çalışıyordum
- 10 ay
Ama çok erken
- 10 ay
Lafa bak bebek bakıcı değilim diyor çocuk senin ne bu umursamazlık🤣
- 10 ay
@unkknoowwnn yanlışlıkla olduğuna eminim ama kanıtlayamam 😃
- 10 ay
Yanlışsada aldırabilirdi kontrollü ilişkiye girebilirdi daja şimdiden 1 aylık bebek yalnızmı bırakılır onun anneye ihtiyacı vsr gelmiş ev hanımı değilim sanki başkasının çocuğuna bakıyor ne bu vrdumduymazlık insanda bir annelik duygusu olur
- 10 ay
@unkknoowwnn çocuğa yazık gerisi önemli değil
- 10 ay
Cidden birde çocuğuna bakacağına KS yazıyor🤣🤣🤣
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler