Doktoruna danış derim. Eger ulasamiyorsan kendi doktoruna. özel bir hastenin cocuk doktorunu ya da kadin dogumu arayabilirsin. Arama yaparken para almiyorlar sonucta. Aradığın doktora durumu anlatirsin. Kendi doktoruma ulasamiyorum malum durumlardan dolayi. Ne yapacagimi bilemedim. Yardimci olur musunuz gibi konusabilirsin. Ha tabi doktorunda iyisi önemli. Bu durumda doktorun ben degilsem neden arıyorsun, bebegi en son ben kontrol etmedim. Bebegin durumunu bilmeden, tahlil yapmadan bir sey diyemem gibi cevap alabilirsin ya da gercekten naif sekilde yardimci olabilir. Doktorlarda kimi işini gercekten iyi yapiyor kimi azarlıyor. Bende bir kere saglik ocağına gittim. Benim aile hekimim izinliydi. Baska doktora gitmek zorunda kaldim. Kadin doktordu. Soylenmeye basladi. Vay efendim niye geldin bana. Ben senin doktorun degilim. Bir daha gelme kendi doktoruna git falan dedi. Dedim doktorum izinde. Yoksa gelmezdim dedim. Doktorlarin hasta secme yetkisi yok. Ben kimi istersem ona giderim. Ayrica doktorun izinli olduğunu ve onun hastalarinin saglik ocagindaki diger doktorlara dagitildigini benden cok kendisi daha iyi biliyordur. Neyse demek istediğim ters bir doktora denk gelmezsen yardim alabilirsin belki.
Bak mamaya başlarsan bile çocuğu iyi takip et. Eğer kabız falan olursa derhal kes. Bazı mamalar bebeklerin bağırsaklarını çok bozuyor. Benim yeğenimde de oldu o.
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Siz bilirsiniz ama yine de tavsiye etmem. Önemli olan kilo alıp almaması değil, bağışıklığının güçlenmesi. 6. aya kadar ek gıda verilmemeli. Çoçuğunuz için en iyi besin anne sütü.
Kolaya kacarmiyim evde her cesit damla var en pahalisina kadar onlar bile fayda etmedi rezene cayi anason cayi da iciyorum dogdugundan beri kolik bir bebek bitleyen gaz kusma acile goturdum idrar yolari enfeksiyonu var dedi ilac kullandim gectu cok sukur ama yine ayni devam.
Doktorunuzla konuşmanızda fayda var gelişiminde sorun yoksa mama tavsiye etmeyecektir bu bir ikincisi alerjisi olabilir üçüncüsü mama öyle eczaneye gidip alayım diye alınmaz bebeğinize göre özel mama önerir doktor