2 haftalık lohusalik yaşıyorum eşimden ve ailesinden soğudum eşim biraz annen gelsin zamana bırakalım belki düzelirsin diyo?

Doğumum çok riskli geçti bu süreçte eşimden ailesinden destek istedim sadece psikolojimi bozdular sezeryan doğum istedim özele gitmek için hepsi tepkili oldu devletten doğum yaptım normal doğum bebeğim 3.600 kg dogdu gittiğim hastaneden tecrübesiz doktor çıktı bebeğimin kolunu zedelediler eve hastanede sütüm biraz kesildi sonra annem geldi arkadaşım sütüm geldi morel verdiler ondan sonra bebek emmeye başladı istemedi mememi taburcu oldum dikişlerim patladı içimde kan birikmesi oldu kürtaj oldum dikişlerim tekrar dikildi 2 gün sonra bebek taburcu oldu bu sefer kaynanam ve görümcelerim emsin diye hepsi zorla baskı uyguladı bana meme ucum olmadığı için bebekte uzun süre emmeyince istemedi sütüm biraz pompayla veriyordum sütüm bolken stresten sütüm azaldı şu an yakında biter gibi sonra kaynanam geliyor gidiyor meme ver bebeğe mama sakın almayın vs diyip kafamı şişirdi evde süt muhabbeti dışında başka bisey konuşulmadı eşim benimle tartıştı annesini uyardım diye önce annesine kızdı sonra bana bebek zaten aç sütüm yetmiyor herkes meme süt diye stresten psikolojim bozuldu görümcelerim ayrı zaten bakamazsin sen kayanam bu beceriksizler çocuğa bakamaz diye kayinima söylüyor daha geleli bebeğin 2 gün oluyor yavaş yavaş kavrar insan kimse annesinin karnında öğrenmiyor herseye bi bilmişlik lohusalikta destek olacaklarına iyice herseyden soğuttular eşimde ailesine saygısız davrandığımı düşünüyor ama çok bunaldım ağrılarım kanamalarım doğum süreci kimse beni anlamıyor boşanmak istediğimi söyledim herseye ailesi müdahale ediyor yıprandım sanki ikimiz evli değiliz de hiçbir zaman anlamadı beni 1 yıllık evliyim ama sanki 10 yıllık evliyim

2 haftalık lohusalik yaşıyorum eşimden ve ailesinden soğudum eşim biraz annen gelsin zamana bırakalım belki düzelirsin diyo?