Yeni doğum yaptım herkes süt emzirme memenin derdine düşmüş eşimle kaynanam ve görümcelerim yüzünden kavga ettim haklı mıyım sizce?

Dün çıktık hastaneden 2 hafta çocuk küfeste kaldı meme ucum olmadığı için silokon ve sutlerimi sagiyorum bi yandan kaynanam öteki yandan gorumcelerim memeni alsın diye tutturmuşlar hepsi kafadan üstüme geliyor çocuk mememi alamıyor mecburen bu yöntemlerle doyuruyorum insan bu nasılsın iyimisin diye sorar az önce kaynanam gelmiş yanlış anlamış sanırım 2 tane biberon süt verdim bebeğe diye bağırdı sabahın köründe önceden sagmam için tutturdu şimdide sagdigim sütleri verme memeye alıştır diyo biberona zaten hastanede alistirmislar elimden geldiğince çabalıyorum yine de sorun çıkarttı bende sesimi yükselttim eşim annesine kızdı sonra bana ağzı alınmayacak hakaretler etti çok bunaldım kimse anlamıyor beni canım yanıyor dikişlerim patladı 2. Kere ameliyat oldum içime kan birikmiş kürtaj oldum millet memenin peşinde sırf mama vermeyeyim diye sütüm var Allaha şükür bebek memeyi tutabilsem emzircem de ama destur daha dün çıktım üstüme geliyorlar

Yeni doğum yaptım herkes süt emzirme memenin derdine düşmüş eşimle kaynanam ve görümcelerim yüzünden kavga ettim haklı mıyım sizce?