Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı.
u 8 aydürüst ol sende
00 Yorumla
8 ayNeeee 😀😀 hamileyim diye yalan mı söyledin? 😀gerçekten mi? Oha lan millet hamile oldugu halde söylemiyor. Sen ortada bir şey yokken neden çocugu kandırıyorsun 😀hahahahahahah
084 Yorumla- 8 ay
Yalan söyleme dürüst ol git dogruyu söyle 😀hak ettiyse kandırmaya devam et . Deki hamileyim evlenmemiz gerekiyo 😀
- 8 ay
Bu yalan nie benim aklıma daha önce gelmedi lan 😀😀😀
- 8 ay
Böyle bir yalan aklıma gelseydi. Emin ol , elimden geleni yapardım
Soran8 ayYa benim de nerden aklıma geldi bilmiyorum. Evlilik vaadiyle tekrar hayatıma girdi ondan sonra defolup gitti. Oturup üzülsün biraz
- 8 ay
7 ay içinde barışmazsa de ki çocugu aldırdım diye kandır vicdan azabı çeksin biraz uykuları kaçsın
- 8 ay
Yaaaaa bu neden benim aklıma gelmedi ki
Soran8 ayAhahaha
Soran8 ayKız o kadar da uzatamam gelir benle hastaneye vsvs napcam. Kan testi yaptırıp emin olalım zaten bazen yanlış çıkıyor dedi testler.
- 8 ay
Kan testi yaptır dogru sonuç alırsın
Soran8 ayBiraz daha üzmek istiyorummmm yardım
- 8 ay
Bu yalanı ne zaman söyledin?
- 8 ay
Git mesaj at ya da ara deki çocugum babasız mı büyüyecek? Sen ne biçim babasın çocuguna sahip çıkmıyorsun? Bu çocugu birlikte yaptık biraz sorumluluk alman lazım. Ara biraz azarla biraz ona sesini yükselt biraz korksun 😀😀😀
- 8 ay
Sjshshhs
- 8 ay
Kız birde gerçekten hamile çıkarsan varya off😀😀
Soran8 ayHaha hiç sanmıyom kızz. Tamam dedim hadi ama ya gelirse yanıma sonra gerçek olmadığı ortaya çıkarsa? Çok da abartmadan üzmek istiyorumm
- 8 ay
Bence ne yap test yaptın ya kırmızı kalemle tek çizgiyi çift çizgi yap kırmızı kalemle hamilelik testini boya çift çizgi yap. Göster zaten erkekler bilmiyo bile böyle şeyleri
Soran8 ayYaptımmmm ahahah , ama kan testinde negatif cıkcak
- 8 ay
Knka erkekler o kadar zeki degiller korkma 😀çok sorgulamıyorlar zaten sen hamilelik testini göstersen bu ne der 😀
- 8 ay
Sana bu akılı neden verdim cidden 😀😀😀hshshdhd
- 8 ay
Başımıza bela olcan hshshd
Soran8 ayCanım testi gösterdim zatennn. Ama yanıma gelir kan testi yaparsak beraber planımızı suya düşücek. Tamam test yanlışmış derim ama üzülsün istiyorum
- 8 ay
boş ver o şimdi kim bilir hangi kıza yürüyordur biraz daha sürdür
Soran8 ayAynennn canım sen tam bendensin var ya :) üzülücekler
- 8 ay
boş ver hak ediyorlar. ~ayrılmayı ve terk etmeyi biliyorsa acı çekmeyi hak ediyor demektir. Vicdanına oynamayı ögren,
Hahahahaha şimdi ne yapacaksın? 😀😀 - 8 ay
Bu benim aklıma gelseydi. Emin ol senden önce bende yapardım. ~~~
Soran8 ayYa sanırım yanıma gelcek bu , beraber kan testine gitcez. Negatif cıkcak dicem ki test yanlısmıs. Bosuna yasanmıs bir süreç olcak
- 8 ay
Neden benim aklıma gelmedi üzülcem ya banane
Soran8 aySen de mi kötü ayrılmıstın
- 8 ay
Knka kan testi negatif çıkarsa başka yalan bul. deki test yanılmış. Diger ilk yaptırdıgıö hamilelik testi dogrudur dediler doktor öyle söyledi de
- 8 ay
Lan ben eski sevgilime hamileyim deseydim. Şimdi evlenmiştik ya.😀😀hahahahahahv cidden her insan aynı degil knka
- 8 ay
Lan ahahah
Soran8 aySizin kaç seneydi bacım
- 8 ay
Bu yalan neden aklıma gelmedi mk yalan söylemeyi beceremem hahaj çünkü yalan söyledigim zaman gülme istegi geliyo
- 8 ay
Berkay'a yalan söyledigimi düşünemiyorum büyük ihtimalle 😀birbirimize girmiştik kavga gürültü kopmuştu
Soran8 ayBen de normalde yalan söyleyen biri değilim ama söylediğime inanıyorum o yüzden güzel söyleyebiliyorum
- 8 ay
Biz sevgiliydik , ben ayrıldım çünkü aramıza biraz sogukluk girmişti. ~ ayrıldım hak etti. Herşeye karışıyordu knka herşeye laf atıyodu ve çok kavga ediyorduk , olmadı ya
Anlamadım bir şekilde çok fazla kavga gürültü yapıyodu.😀 o kadar saçma olaylardan kavga ediyorduk ki bilemezsin.
boş ver - 8 ay
Annesi beni çok seviyor tamam mı alışverişe gidiyoruz , diyorum ki annende gelsin kadın evde tek kalmasın diyorum.
Bana diyorki sen benim kız arkadaşımsın , annemin degil ~😀 hangi erkek annesini kıskanır lan hemde benden
Kadın yalnız kalmasım diye her buluşmaya davet ediyordum. Bu yüzden çok kavga ediyorduk - 8 ay
Ne yani haksız mıyım?
- 8 ay
Knkan yalan hiç iyi bir şey degil, ama bazı insanlar hak ediyor. En iyisini yaptın
Soran8 ayKızımm sen tam bir babay girlmüşsün harikaymıssın daha ne yapıcaksın. Haklısın tabiki. Anasını bile düşünmüşsün
Soran8 ayValla normalde yalan söylemem yemin billah ama 8 seneden sonra ki hayatıöı ona göre şekillendiriyoken, haketti
Soran8 ayBu stres bile yeter içim soğudu var ya
Soran8 ayBana bi gün öncesine kadar cok iy davranıyodu bu resmen kandırmaknkarşı tarafı hiç düşünmemek
- 8 ay
Knka annesi çok fazla gezmeyi sevmiyor. Bende çok fazla gezmeyi sevmem hergün hergün gezilmez zaten ama gittigimiz zamanda annesi evde tek başına kalmasın diye onuda götürüyordum napsın kadın evde akşama kadar canı sıkılır diye götürüyordum.
Bana laf atıyordur. Diyodu ki belki özel bir şey yaşıcaz sen nie annemi çagırıyorsun diyo 😀😀😀 - 8 ay
Kafamı dinliyorum şimdi boş ver
- 8 ay
Ayrıldık ve kurtuldum boş ver
Soran8 ayMutluysan senin adına ben de mutluyum canım
- 8 ay
Biz kötü ayrılmadık ki zaten onunda işine geliyodu knka 😀aynı şekilde benimde boş ver.
İki tarafta mutlu
Knka bence hak etti yalanının devamını sürdür hak etti o. e herşeyi hak ediyo bunlar hahahajshsbsj
Soran8 ayErkeklerin…. Hakermiyolar kızım bizi
- 8 ay
Knka biraz süründür bunu bunu hak etti. Hatta sana böyle iki yüzlü davranak fazlasını hak etti
Soran8 ayCanımsın :)
- 8 ay
Evet knk bizi hak etmiyorlar hepsi aynı bunların biliyor musun ? Hepsi aynı hepsinin köküne kibrit suyu dökceksin. Kıyamam sana knka sana kötü davrandıysa sende ona 2 katını davrancaksın ki adam olsun biraz 💅🏻💅🏻💅🏻🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️
- 8 ay
🤗🤗🤗🧚🏻♀️🧚🏻♀️💅🏻🧚🏻♀️🧚🏻♀️🦋🦋
Soran8 ayValla elimden sadece bu geldi bu yalan da bi yerden sonra son bulcak. Var mı kız başka fikir aklında?
- 8 ay
Sosyal medya hesabının şifresi sende var mı? Gmail ve cep numarasını hesaptan degiştir
Sosyal medya hesabını sil gitsin ~😀
Bunun bütün knkalarını sosyal medyada ekle ve yeni ekledigi kızları sosyal medyadan ekle
Profiline ikinizin fotografı yap başka kızlar mesaj atmasın buna
Soran8 ayKızz yok ya o kadar sorgulamazdım ilişkideyken
- 8 ay
Knka şimdi siz ayrıldınız ya başka kızları eklemiş mi kontrol et
Soran8 ayEklememiş kuzucum
- 8 ay
Ekledigi kızlara kendi hesabından istek at ortak hesap yap görsün kızlar köpegin sahibi kimmiş görsünler knka
- 8 ay
Knkan bu konuda master yaptı bana sor😀😀
Soran8 ayEklememiş ama karıda kızda işi yok belasını benden bulsun istiyorum
- 8 ay
Demek ki açık kapı bıraktı knka sana ozman sen mesaj atma gece dışarı çıktıgında story paylaş ,
- 8 ay
Bakalım nerdesin felan dicek mi knka bu türk erkegi büyük ihtimalle ilk mesajı atacak 😀😀sabret
Soran8 ayİnstagramdan engelleştik askom ya
- 8 ay
En kilit yapacagın eylem gece saat 1 gibi nude at gitsin~😀 yanlışlık oldu yaz sonra
- 8 ay
+18 fotograf yolla kusura bakma yanlışlıkla attım başkasına atcaktım yaz hahahaha
- 8 ay
Whatsaptan yaz. İnstagramdan nie engelliyorsun kaldır git engeli kaldır. Kocanı elinden alırlar valla küssenizde engeli kaldır kız
Soran8 ayBir yerden sonra yapabilirim ama şu an yemezzzx
Soran8 ayKeçi gibi inadı var kıramıyoruz ki
- 8 ay
Bugün akşam gece 1 'de whatsapta çevrimiçi mi bak çevrimiçi oldugunda yolla
- 8 ay
Kimse +18 fotograflara hayır demez knk
Soran8 ayKız daha yeni hamileyim dedim cocuğa bi durr ansjsj
- 8 ay
Knka onu geri kazanman lazım gibi geri kazanmanın 3 yolu var. Güzel yemek hazırla yanına kanatlan 🧚🏻♀️ ya da cinsellik 🦋 ya da
Tatlı sözle baglarsın işe yaramazsa artık bitti demektir - 8 ay
Hayatımda kaç kez hamile kaldım lan ben bilmiyorum bunu 😀😀😀hahaahahahajaj
- 8 ay
Knka hamile olmadıgını zaten anlayacak anlayana kadar o süre içinde kendine çekmen lazım. Bütün kozları oyna
- 8 ay
Hepsini tek seferde oynama kazanamazsın
2 gün arayla devam ettir. Anlamasın - 8 ay
Seksy fotograflar yolla whatsaptan çocukla inatlaşma huyuna git knk inatlaşırsan daha çok kavga eder
- 8 ay
Şimdi kafası karışık boş boş düşünüyordur inatlaşma
Soran8 ayTamam denicem dur bakalım bu olay biraz bana karşı yumuşatır belki. Sonra kan testş yaptırır derim ki negatif. Yanıma cağırayım olmadı özellikel;)
- 8 ay
Knka ilişkide bu tarz şeylerde önemli bu yüzdende ayrılmış olabilir dişiligini göster
- 8 ay
Pençelerini çıkart hahahhahshshs
Soran8 ayKız cok dişiyim aslında :( güzel de buluyodu beni
- 8 ay
Yaaaaa knka dişiligini bu gece ona göster 😎😎göstermeden gelme sana güveniyorum.
- 8 ay
Dişiligini göster ~😎 dişi bir ceylan oldugunu göster ✨✨kalbini kazanmadan gelmeee
8 ayDaha neler ya. Hamilelik yalan konusu olabilir mi? Pesss
12 Yorumla
Soran8 ayYa insan bu kadar düşüyor valla haklısın
- 8 ay
Doğruyu söyle mutlaka
Bence doğruyu söylemelisin burada bize anlattığın gibi her ne kadar ayrılmış olsanız da yaptığın iyi bir şey değil ve o adama da yazık
00 Yorumla
8 aySaçmalamışsın. ortaya cıkıncs dsha da kötü duruma geleceksin
011 Yorumla
Soran8 ayNiye cıksın? Kan testi yaptırırm derim ki test yanlış en kötü. Evet saçmaladım yani doğru bir davranış değil kimseye de önermem
- 8 ay
Kendini küçültmüşsün. cok yazık olmuş
Soran8 ayHaklısınnnn eşeğim eşek
- 8 ay
Korkulur senden. senin gibi birisiyle birliktelik istemezdım scıkcası
Soran8 ayBen de bu yüzümü yeni keşfettim insan hayal kırıklığı ile her şeyi yapar büyğk konuşmayalım
- 8 ay
İnsnaının önce kendisine saygısı olur.
Soran8 ayEvet
- 8 ay
Demek ki kimseye güvenmicez
Soran8 ayTamam canım sen de nefret kusma. Biliyorum be doğru yanlış. Fikir aldım yani yanlış olduğunu düşündün boş ver
- 8 ay
Neden nefret kusayım. beni ilgilendirem bir durum değil ki
- 8 ay
Igrasma her yerden engelle hayatına bak. beni dinle
8 aySiz kadınlardan korkulur şeytanın arka bacağı sınız
08 Yorumla
Soran8 ayAynen öyle , üzmeyin bizi biz üzülmeye dirençli canılılar değiliz içimizden şeytan cıkıyor
- 8 ay
Haklısın ama Buda yapılmaz ama 😁
Soran8 ayYemin ederim haketti ya. Benim yaptığım da leş bi davranış ama oturup da düşünsün bakalım bi
- 8 ay
Aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum şimdi ne desem boş umarım kötü bir sonuç yaşamazsın sonrasında
Soran8 ayVer yansınnn
- 8 ay
Azdan az çoktan çok gider diyorsun sanırım
Soran8 ayYess
- 8 ay
Ayağına taş değmesin 👌
Test yanlis cikmis olabiliyo boyle şeyler hastaneye gittim yanlismis, gibi bişi olmaz mi
01 Yorumla
Soran8 ayAçıkcası biraz daha uzatıp üzmek de istiyorum maalesef
Gizli Üye(30-35)8 ayBence çok tehlikeli birisin ayrılmak da haklı olduğunu görüyorum insan nasıl bu vicdansızlığı yapar... sevindi mi bari çocuk olcak diye
07 Yorumla
Soran8 ayHiç değilim normalde biliyor musun insanın nevri dönüyor
Cevap sahibi8 aySevindi mi bari mutlu mu
Soran8 ayŞok geçirmekle meşgul
Cevap sahibi8 aySeni istemeyen insanı bu şekilde yanında manipüle ile tutamazsın eninde sonunda gidecek ne gerek var bu zulme
Soran8 ayYanımda olmasını istemiyorum. Beni gerçekten cok kırdı ona cok güzel duygularla yaklaştım her zaman. Sadece üzülsüm etkilensin
Cevap sahibi8 ayEmin olmadığın hiç bir ilişkiden çocuk yapma kendine ve bebeğe yazık olur en korktuğum şey gebelik çünkü büyük sorumluluk
Soran8 ayTabiki de
8 ayAdet oldum düşük oldu muhtemelen de kapat gitsin konuyu
00 Yorumla
8 aytest yanlış göstermiş değilim de
01 Yorumla
Soran8 ayBiraz daha üzülsün istiyorumm
8 ayBu kadar mi onemsiyosun onu
07 Yorumla
Soran8 ay8 sene geçmiş bırak önemseyim ablam
- 8 ay
Napti kizdiracak
Soran8 ayEvlencez dedi 2 aya ayrıldı. Tüm hayat planımı değiştirdim bazı fedalarlıklar yaptım
- 8 ay
Neden ayrıldığını söyledi mi
Soran8 aySevmiyormuş artık 8 seneden sonra :)
- 8 ay
E sevmiyosa napcan zorla mı sevdircen
- 8 ay
Yalniz seni sevmiyo ve senden ayrıldı diye hamileyim yalani mi uydurdun? Eğer sadece böyleyse oğlan haklı
Sil engelle heryerden
015 Yorumla
Soran8 ayNeden
Soran8 ayO zaman da gelir yanıma diye düşünüyorum. Ayeıca ortak arkadaşlarımız varr
Soran8 ayMantıklı
Soran8 ayTeşekkür ederim tavsiye için. Ben de kendime şaşırıyorum böyle bi yalan asla söylücek biri değilim ama beni mahvetti , umrunda da olmadı. Üzülsün istiyorum oturup
Soran8 ayYok o kadar karaktersiz değil
Soran8 ayYayarsa daha kötü bi duruma kendi düşer. Böyle bir şey yapıp beni bırakması daha büyük ahlaksızlık bence
Soran8 ayAman cok da umrunda değil sağol düşündüğün için yine de
8 ayAcil hamile kalmalısın
02 Yorumla
Soran8 ayAynen tabi başka
- 8 ay
Hamile kalınca tek başına büyütmek zorunda kalıyor ya da öldürüyor ya da başından savıyor ne gerek var istemeyen insanı yanında gebelik ile tutamazsın bı şekilde gidecek enin de sonunda
8 ayküçük emrahın doğuşu😂
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 513 cevap paylaştı. Sms ile bildir şaka yaptım de
00 Yorumla
8 ayOha çok fenasn
05 Yorumla
Soran8 ayValla değilim normalde
- 8 ay
İçine boşaldı mı peki hiç nasl inandı
Soran8 ayKorunmuyorduk
- 8 ay
Oha o zaman korkmalsn
- 8 ay
Detaylı konuşam isterim istek at
Ondan mı hemile olduğunu söyledin
02 Yorumla
Soran8 ayYessss
8 ayAyrilmasin diye mi soyledin
04 Yorumla
Soran8 ayYok ayrılsın da benden cok kötü ayrıldı. Üzülmesini istiyorum açıkcası benim üzüldüğüm kadar korksun üzülsün. Evlilik vaadiyle beni kandırdı ardından kaçtı gitti.
- 8 ay
Afedersin de bu soylediginle o degil sen uzulursun, sen bu is buyumeden dogruyu soyle yoksa o bu bilgiyj yayarsa tek zarari sana dokunur
Soran8 ayYaymasında hiçbir sorun yok. Utanılcak bir şey değil bizim için
- 8 ay
Peki 😶
Yatın
00 Yorumla
8 ayYanlış sonuç çıkmış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayDüşük yaptım de
04 Yorumla
Soran8 ayYalan oldğu belli olmaz mı
Cevap sahibi8 ayYok belli olmaz kanamam oldu bitti gitti dersin tabii sen istersen daha inandırıcı olsun diye bir doktorla da görüş
Soran8 ayHiçbir doktor bu yalana dahil olmazz bencre
Cevap sahibi8 ayBen doktora sağlık için söylemiştim yoksa dediğim gibi söylediğim şey dışında başka bir şey diyemezsin ya da itiraf edersin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım ya, böyle durumlar yaşanabiliyor. Öncelikle içini bir rahatlat, çünkü hepimiz duygusal dalgalanmalar yaşayabiliyoruz, özellikle ayrılık sonrasında. Ama böyle bir yalanı devam ettirmek sadece seni daha zor bir duruma sokabilir. İçindeki dürüst tarafı dinle ve bu konuyu temiz bir şekilde çözmeye çalış.
Doğruyu söylemek sana en büyük huzuru verecek. Tabii, bunu nasıl yapacağın önemli. Kendini suçlayıcı bir dille değil, dürüstçe ve sakin bir şekilde konuşmayı dene. Unutma, hepimiz hata yaparız ama önemli olan bunu telafi edebilmek. 😊
"Bir annenin sırrı çikolata değil, dürüstlüktür!" 😉