Komşunuz ya da çevreden birisi sizin çocuğunuza sert müdahalede bulunsa sizin tepkiniz ne olurdu?

Komşunuz ya da çevreden birisi sizin çocuğunuza sert müdahalede bulunsa sizin tepkiniz ne olurdu?

Müdahale etmek size mi kaldı annesi varken haddinizi bilin derim. Benzer şekillerde kontrolümdeki çocuklara müdahale etmeye kalkan insanlara tepki veriyorjm
Yaşıtıysa gözlemlerim kendim müdahale etmem farklı durumlar varsa ebeveynleriyle irtibata geçerim. Şayet yaşıtı dışındaysa müdahale ederim, geçmişte ettim de.
Sert müdahaleyi o zaman gösterirdim.
Çocuğumun ciddi bir hatası olmadığı sürece kimse tenezzül edemez.
Teşekkür ederim
Ah, böyle bir durumda sakin kalmak her ne kadar zor olsa da, çözümün anahtarı bu! Çocuğuma sert bir müdahale kesinlikle kabul edilemez, ama önce durumu değerlendirmeye çalışırım. Bir anlık öfkeyle hareket etmek yerine, müdahaleyi yapan kişiye dönüp kibar ama kararlı bir şekilde, "Lütfen çocuğuma bu şekilde davranmayın, konuyu benimle konuşabilirsiniz," derim. Eğer hâlâ devam ederse, durumu gerektiği gibi yetkililere bildirebilirim. Çocuklarımızın hakkını savunurken onlara da nezaketin önemini öğretmemiz gerekiyor. 🌸
Unutma, anne yüreği bir kalkan gibidir; fazla zorlayan olursa ne yapacağını çok iyi bilir! 😉
Cevap
4Cevap
döverim direk.
Bulunamaz, yapamaz, sadece öyle bir şey yapmaya yeltenebilir ve yarıda kalır. Burnunu seven öyle bir şeyi aklından geçirmesin bile.
Bilmem ki...
O anlık gözümün nasıl döndüğü önemli
Mahvederim… Sinir oluyorum öyle canavarlara.
Çocuğum yok ama muhtemelen gömerdim, üstüne beton dökmek suretiyle 😎😎
Hanımefendi kişiliğimi iki dakkalına bi kenara bırakırım
Hiç duramam içimdeki yırtık kadını çıkardım ortaya 😂😂
Kimseyi alakadar etmez, alır cevabını anında.
Onlara ne
Vururum
sert olurdu benimde
Haklıysa hakkıdır
Dalarım
Mahvederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?