Kendisi 94 kilo ben ise 49 kilo 😑 yatınca yatakta çok hareket ediyor eziyor beni resmen ya ayağı ya kolu hep üzerimde yastigimi alıp başka odaya geçiyorum kızıyor benimle tartışıyor yeni evli çiftler hiç ayrı yatar miymiş falan tm ama ben rahatsız oluyorum üzerimde büyük bir yük varmış gibi hissediyorum yarın öbür gün hamile kalicam o zaman da üstüme çullanicak offf
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba, eğer seni huzursuz ediyorsa ve rahat edemiyorsan buna bir çözüm bulmak gerekir, ayrı uyumakta bir çözüm, ama evlilikte ayrı uyumak pek doğru bir şey de değil
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yeni evli olmanız tabii ki paylaşımlı ve yakın bir uyku arzusu yaratabilir ama bu durum senin fiziksel rahatlığını etkiliyorsa, burada bir denge bulmak şart. Ona bu durumu tatlı bir dille anlatmayı dene, belki sırt sırta ya da yan yana, daha az rahatsız olacağın pozisyonlarda uyuyabilirsiniz. İkinizin de huzurlu bir uykuyu hak ettiğini unutmayın! 😊
Unutma, mutlu bir evlilik; iyi bir uyku kadar güzel başlar! 😉10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayHaksiz. Esler yeri geldigi zaman ayri yatmali bence. Bence cogu zaman ayri yatiyorum. Cunku kolay uyuyabilen biri degilim. Ne yapalim simdi uykusuz mu kalalim
11 Yorumla
11 ayhamile kalırsan istemsiz davranışla yapmamaya başlar meraklanma, ama ayrı yatma tavsiye etmem , yıllar sonra anlarsın ama
00 Yorumlazor gerçekden insanların ne dertleri var demi... off offff.
01 Yorumla
Soran11 ayEvett
Gizli Üye(25-29)11 ay3. Dünya Savaşı sizin yatak odasında çıkmasa bari 😂
13 Yorumla
Soran11 ayNe alaka
Cevap sahibi11 ayKilo farkları
Soran11 ayOlabilir
Gizli Üye(30-35)11 ayİyide onun kilosunu bilmeden mi aldın ezileceğini bilmiyor muydun
017 Yorumla
Soran11 ayEvleneceğin insanı bu beni ezer diye mi seçim yapıyorsunuz
Cevap sahibi11 ayEvlilik anlık kararla kör gibi aşık olarak yapılmaz her yönüyle düşünülür yanyana yakılmak boy kilo farkları verilen değer vs her yönüyle olmalı yani
Soran11 ayEşim minyon seviyor benim de kısa olmam hoşuna gitmiş ama ben onun boyuna kilosuna çok takılmadim ztn yapılı biri annem ve arkadaşlarım iri olduğunu ve yanında çok kısa kaldığımı dile getiriyordu ztn ama kadın erkek farkı olarak baktım ben ona başka şey düşünmedim
Cevap sahibi11 ayMutluysanız sorun yok tabi ama yanyana yakışmakta güzel oluyor karşı taraftan
Soran11 ayYanında baya kısa kalıyorum ama o böyle seviyor uzun boylu iri yapılı kadını istememiş hiçbir zaman
Cevap sahibi11 ayEnişte kucak seviyor demek ki :)
Soran11 ayBilmem olabilir
Cevap sahibi11 ayBilmen lazım devamlı kucak yapıyorsa seviyor demekki
Soran11 ayDevamlı değil
Cevap sahibi11 ayYapamadığı posizyonlarda olabilir kilodan dolayı
Soran11 ayBoyuna göre kilosu ideal
Cevap sahibi11 ayİyi ozmn hepsini deneyebilir sende mutlu olursun
Soran11 ay🤨
Cevap sahibi11 ayMutlu olmuyor musun denemelerinde
Soran11 ayNe alaka ya off
Cevap sahibi11 ayOlumsuz emoji yaptında
Cevap sahibi11 aySenin sevdiğin şeyleri yapıyor mu peki
11 aybunu kocanla konuşsan daha doğru burdan kocana ne diyebiliriz. zayıfla mı
05 Yorumla
Soran11 ayYanında uyumayarak ben mi hata yapıyorum yoksa buna sebep olan o mu hata yapıyor bunu öğrenmek istedim ve çözüm yolları... Madem böyle düşünüyordun niye cevapladın 🥲
- 11 ay
@YARDIMETTANRIM sizin yas kac
- 11 ay
seni üzmek istemedim canım. ama ayrı yatma
- 11 ay
@_Armstrong_ 38 ne olduki
- 11 ay
@YARDIMETTANRIM hic gostermiyorsun :)
Üstünde ne işi var yaa. Bence kontrol kadında olmalı😜
01 Yorumla
Soran11 ayOkuduğunu anlamama gibi bi sorun var bu sitede ben ondan bahsetmemişim uyurken çok hareket etmesini dile getirmişim
Gizli Üye(18-24)11 ayKocan bana benziyor bende 196cm 162 kiloyum ileride karım ne yapacak 😅
10 Yorumlakemik sesi buraya kadar geldi
01 Yorumla
Soran11 ayNe kemiği
11 aySen nasıl 49 sun ya
05 Yorumla
Soran11 ayNeden ki
- 11 ay
49 kilo sevgilim karım olsun kucaktan indşrmem hiç
Soran11 ayTamam indirme 😃
- 11 ay
Kocan da seni mi eziyor
Soran11 ayİstemeden
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 460 cevap paylaştı.
11 ayEvlenirken bunları düşünmedin mi
02 Yorumla
Soran11 ay🙄
- 11 ay
Yanii
11 ayBüyük yatak al tek kişilik yatak mı:)
040 Yorumla
Soran11 ayİki kişilik yatak tabiki de
- 11 ay
Araya yastık koymayi falan dene bence ayrı ayrı yatmanız ilişkiye zarar verir daha yenebilirsiniz sanki 15-20 yıllık evli gibi:) yataklar ayrılmaz
Soran11 ayAraya yastık koyuncu da kızıyor bi de öyle bi sorunumuz var ben bekârken de rahatıma düşkün biriydim uyurken bişey beni rahatsız etmesin yoksa uyuyamazdim 4 aylık evliyiz o günden beri düzgün uyku çekemedim işe gidince uyuyorum rahatlıkla gece boyunca hep uykusuzum 😑
- 11 ay
4 aydır uyuyamıyorsun ha. Demek gece senin yatak yatak değil, kabus parkı olmuş!🙃 Eşin farkında değil mi, senin uykusuzluğunun. Bu böyle olmaz. 😡
Onu sert bir dille uyar konuş. Yatak odanız müsait mi bilmiyorum ama ayrı ayrı iki yatak yapın olmadı arada boşluk olsun En kötü ihtimal yani
Soran11 ayAyrı olmaz diyor işte kızıyor bu iki gündür bende bilerek üstüne çıkıyorum ki rahatsız olsun anlasin adamın umru degil
- 11 ay
G*** başı üstü dursa Paşa'nın birlikte yatmak güzel olur. Gecenin bir vakti kendiliğinden gelişen spontane seks🥵 uff harika oluyor.
Ama tabii ki bir yandan da yılların getirmiş olduğu alışkanlıklar bazı insan uykusu hassas oluyor. Yani 49 kilo olunca çıtı pıtı pek ciddi alamıyor demek ki, sende kilo al üstüne böyle sen çık ya da güzel güzel yemekler yapma aç kalsın zayıflasın😁
Soran11 ayHer şeyin yeri ve zamanı vardır ilişkiye girerken de çok eleştiriyor beni çok naz yaptığımı bazen sinir olduğunu dile getiriyor sonuçta insanım ben de öyle dayanamıyorum yaşım itibariyle mi yapimdan dolayı mı bilmiyorum ama zorlanıyorum ben kilo alamıyorum ya yillarca böyleydi hep alamadım bi türlü güzel yemekler yapmak zorundayım aç ayı oynamiyor geriliyor sinirleniyor mecbur ☺️
- 11 ay
Aaaaa dayanamıyor musun koca seçimini bir TL fark ile küçük boy yapabilirdin 😅
Bu olmamış. Meşhur animasyon geldi aklıma. Trenli olan 🚆
Soran11 ayHahaha çok komiksin gerçekten küçük boy değil ayrıca kısa boy 🥴 üstelik ben ztn uzun boy seviyordum ama eşim daha uzun napayım yani
- 11 ay
Pek çıtıpitisın demek ki yaş kaç. Ben biraz bu şeye ayar oluyorum yok naz yapıyor bilmem ne kadın yapar Sen ipleri eline alacaksın aynı evin içindesin ateşi yakmak sana ait zaten kadın ateş parçası ateşi harlayacaksın ki bak bakayım o zaman naz yapıyor mu? Yoksa içime gir dayana miyorum diye iniyorum 🙃
Her şeyi erkekte biter erkek de başlar - 11 ay
Zaten erkeğin uzunu makbul de seni biraz zorluyor bu durum;)
Soran11 ayYasim 22 olacak Eylül 26 da onu yaşı 32 naz yapmaya gelince evt yapıyorum ki yeni yaptığım bişey değil hep boyleydim ve herkese yapardım her konuda çocuk gibi davrandığımi hâlâ evli bir kadın gibi davranmadığımi da iddia ediyor beyefendi
Soran11 ayYani erkek olan o onun çabalamasi lazım 😑
- 11 ay
Tabii ki erkeğin görevi bir şey itiraf edeyim benim daha çok hoşuma gidiyor naz yapan cilve yapan iş ve yapan kadın yeri gelip güzel sözler söyleyip bir gelip ufak ufak dokunuşlarla baştan çıkartmak. Sonra onun gözlerindeki o teslimiyeti görmek...:)
- 11 ay
Bence o evli bir adam gibi davranıyor almış çıtır kızı hakkını veremiyor zalimin oğlu icardi,😄
Soran11 ayBenim bildiğim de cilveli kadın hoşuna gider bi erkeğin çok şanslı ben sonradan değil hep cilveliydim ama kıymet bilen yok kendisi kaybeder 💅
Soran11 ayçok olgun davranıyor kendisi ciddi benim de ciddi takilmami istiyor hiç gelemem öyle şeylere üstelik yaş farkı da var o biraz ayak uydursun bana ben ztn ne zaman istese veriyorum kurban olsun bana 😔
- 11 ay
Bir erkeğin bu hayatta isteyebileceği iki şey olur bir şey için çabalar birisi cebini dolu tutacak bir iş ikincisi biraz kaba olacak ama taşsssaklarını korkutacak bir kadın. Birincisini bilmiyorum ama ikincisine sahip çok şanslı. Ne zaman istese veren çıtı pıtı enerjik bir kadın. Elindekinin kıymetini bilmiyor neye sahip olduğunun farkında değil
- 11 ay
Korkutacak değil dolu tutacak olacakti:)
Soran11 ayİşi de iyi çok şükür eşi de iyi mi tartışılır jxjx ona göre hâlâ çok eksiğim ağırbaşlı olmamı isteyen biri valla bilmiyor elindekinin kıymetini bazen lüzumsuz konuşmalar yapıyor benim durumum iyi olduğu için benimle evlendin yoksa bakmazdin diyor Allah aşkına soruyorum sen kızını vermek istemez misin iyi bir aileye hem maddi hem manevi sırf zengin diye evlenmedim tabiki de ama o da etkili oldu yalan konuşamam
- 11 ay
Valla sen gayet açık konuşmuşsun bence. İnsan sadece para için evlenmez, öyle olsa mutlu da olunmaz zaten. Maddiyat işin kolaylaştırıcı kısmı ama esas mesele sevgi ve huzur. Senin kıymetini bilmezse gün gelir paranın da rahatlığın da bir anlamı kalmaz
Soran11 ayKesinlikle nys zamanla anlar diye düşünüyorum yani umarım
- 11 ay
Paran için evlenseydim her gece üstüne değil cüzdanının üstüne yatardım 😂 O da kıymet bilmezdi zaten de😄
Soran11 ayHahhs mantıklı 😃 biraz fazla harcama yapabilirim kabul ediyorum ama olsun o kadar 😁
- 11 ay
Bence her kuruşuna kadar hak ediyorsun, nelerin altında kaldığıni ne yükler kaldırdığını düşününce😄
- 11 ay
Hoş sohbetin var seninle arkadaş olmak isterdim istersen mesaj atabilirsin. Ara sıra ilişki evlilik tüyoları alırsın👑
Soran11 ayYürü be evli bile değilsin senden ne tüyosu alicam 😃
Soran11 ayBence de hak ediyorum jxjx
- 11 ay
Dalilim bizimde görmüş geçirmişligimiz var 😄
- 11 ay
Evlilyim
Soran11 ayEvli misin değil misin jxjxj
- 11 ay
Evliyim😁
Soran11 ayYalanciii 😆
- 11 ay
Ama karısını Bilinçsizce ezmeyenlerden😁
- 11 ay
Niye inanmadın ki
Soran11 ayBilmem inanamadim
- 11 ay
Nasıl kanıtlayayım pıttık üstünde fotoğraf mı atayım 😁
10 yıllık tecrübe desem ders veririm ders - 11 ay
Neyse önemli değil biz yola ikna edilmişlere değil inanmışlar da çıkarız
Soran11 ayAllah'ım yaa 😃 iyi peki inandım
- 11 ay
Niye önemli mi😄
10 ayOoo haklisin sen. Minyonsun degilmi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayTammm istediğimmmmm
02 Yorumla
Soran11 ayNe istediğin kafayı yemişsiniz
- 11 ay
Gel bana
ayrı yat
10 YorumlaFil gibiymis kocan
213 Yorumla
Soran11 ayBoyu da uzun boyuna göre ideal kilosu var ama bana göre şişko tabii
- 11 ay
Beni ne etiketliyorsun benim değil soruyu soranın kocası
- 11 ay
Evet maymun adam doğru diyor kütle kütledir şimdi hangi boyda olursa olsun 94 kilo yetişkin insan için cinsiyet farketmeksizin fazladır aynı şekil 45-50 kg zayıftır örnek
Soran11 ayZaten kilolu biri boyuna göre diyorum normal görünüyor ama ağır tabiki de oturduğu yer çöküyor
- 11 ay
Ay kolay gelsin sana zor ya diyet yaptır ya da altta kalmamaya çalış
- 11 ay
Evlenirken mi böyleydi niye böyle olduğunu bilerek evlendin ki
Soran11 ay@inanfikrimyokbilemem etçil insanlar doğulular diyet yaptırmak çok güç ki ztn diyet yapmayı reddediyorlar ailesi de öyle diyetisyen önerdim sadece eşime bu yüzden de tartıştı benimle
- 11 ay
Birliktelikte çok zorlanırsın ama cidden sende zayıfsın o da aşırı bir kilo üstüne 94 kg çökecek ☹️
Soran11 ay@inanfikrimyokbilemem kız evlenirken ne bileyim üstüme çıkacağını yatakta çok hareketli uyurken falan kendini kaybediyor
Gizli Üye(30-35)11 ayGörmeden inanmam
00 Yorumla
11 aykocan shell'in lastik adamı olabilir mi
12 Yorumla- 11 ay
Ahahahshahgaajauquhqhqhqjqjq
Soran11 ayBilmem ki 😩
Seks yapın sorun kalmaz
02 Yorumla
Soran11 ayTamam
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 399 cevap paylaştı.
11 aySen kucağına çık
01 Yorumla
Soran11 ayÇıkıyorum uyurken rahatsız olmuyor demek ki
11 ayNe kadar kilolu
04 Yorumla
Soran11 ay94 kilo ben 49
- 11 ay
Baya fark var
Soran11 ayEvet
- 11 ay
Kotu durum
11 ayEvlenirken düşünmedin mi
04 Yorumla
Soran11 ayYok
- 11 ay
Göbeği içine kaçıyordur ahahahjaj
Soran11 ay🙄
- 11 ay
Ski içine kaçıyordur ahahaha
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 465 cevap paylaştı.
11 aySen üüzerine çık
06 Yorumla- 11 ay
Mantıklı
- 11 ay
@inanfikrimyokbilemem insanda kilo verir ya ben bu kilo alsam dısarda utanırım
Soran11 ayBen rahat etmiyorum
- 11 ay
Kocanda haklı yandan yapın sizde
Soran11 ayUyurken diyorum uyurken uykuya dalınca var ya hani istemeden üstüme çıkıyor nerdeyde
- 11 ay
O kötü ya karşılıklı olmalı seks
11 ayBoy kaç senin
07 Yorumla
Soran11 ay157
- 11 ay
Onun kaç
- 11 ay
Boyu
- 11 ay
Boy kg
Soran11 ay184
- 11 ay
Çok kilosu var ama ya
Soran11 ayÖyle
11 ayKucakta olmayı severmisin
00 Yorumla
11 ayYardım edim mi
02 Yorumla
Soran11 ayEtme
- 11 ay
Gel gör
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Kocam yatarken üstüme çıkıyor kilolu olduğu için eziyor beni yanında uyumuyorum kızıyor haklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım