Kendisi 94 kilo ben ise 49 kilo 😑 yatınca yatakta çok hareket ediyor eziyor beni resmen ya ayağı ya kolu hep üzerimde yastigimi alıp başka odaya geçiyorum kızıyor benimle tartışıyor yeni evli çiftler hiç ayrı yatar miymiş falan tm ama ben rahatsız oluyorum üzerimde büyük bir yük varmış gibi hissediyorum yarın öbür gün hamile kalicam o zaman da üstüme çullanicak offf
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba, eğer seni huzursuz ediyorsa ve rahat edemiyorsan buna bir çözüm bulmak gerekir, ayrı uyumakta bir çözüm, ama evlilikte ayrı uyumak pek doğru bir şey de değil
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yeni evli olmanız tabii ki paylaşımlı ve yakın bir uyku arzusu yaratabilir ama bu durum senin fiziksel rahatlığını etkiliyorsa, burada bir denge bulmak şart. Ona bu durumu tatlı bir dille anlatmayı dene, belki sırt sırta ya da yan yana, daha az rahatsız olacağın pozisyonlarda uyuyabilirsiniz. İkinizin de huzurlu bir uykuyu hak ettiğini unutmayın! 😊
Unutma, mutlu bir evlilik; iyi bir uyku kadar güzel başlar! 😉10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılHaksiz. Esler yeri geldigi zaman ayri yatmali bence. Bence cogu zaman ayri yatiyorum. Cunku kolay uyuyabilen biri degilim. Ne yapalim simdi uykusuz mu kalalim
11 Yorumla
1 yılhamile kalırsan istemsiz davranışla yapmamaya başlar meraklanma, ama ayrı yatma tavsiye etmem , yıllar sonra anlarsın ama
00 Yorumlazor gerçekden insanların ne dertleri var demi... off offff.
01 Yorumla
Soran1 yılEvett
Gizli Üye(25-29)1 yıl3. Dünya Savaşı sizin yatak odasında çıkmasa bari 😂
13 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
Cevap sahibi1 yılKilo farkları
Soran1 yılOlabilir
Gizli Üye(30-35)1 yılİyide onun kilosunu bilmeden mi aldın ezileceğini bilmiyor muydun
017 Yorumla
Soran1 yılEvleneceğin insanı bu beni ezer diye mi seçim yapıyorsunuz
Cevap sahibi1 yılEvlilik anlık kararla kör gibi aşık olarak yapılmaz her yönüyle düşünülür yanyana yakılmak boy kilo farkları verilen değer vs her yönüyle olmalı yani
Soran1 yılEşim minyon seviyor benim de kısa olmam hoşuna gitmiş ama ben onun boyuna kilosuna çok takılmadim ztn yapılı biri annem ve arkadaşlarım iri olduğunu ve yanında çok kısa kaldığımı dile getiriyordu ztn ama kadın erkek farkı olarak baktım ben ona başka şey düşünmedim
Cevap sahibi1 yılMutluysanız sorun yok tabi ama yanyana yakışmakta güzel oluyor karşı taraftan
Soran1 yılYanında baya kısa kalıyorum ama o böyle seviyor uzun boylu iri yapılı kadını istememiş hiçbir zaman
Cevap sahibi1 yılEnişte kucak seviyor demek ki :)
Soran1 yılBilmem olabilir
Cevap sahibi1 yılBilmen lazım devamlı kucak yapıyorsa seviyor demekki
Soran1 yılDevamlı değil
Cevap sahibi1 yılYapamadığı posizyonlarda olabilir kilodan dolayı
Soran1 yılBoyuna göre kilosu ideal
Cevap sahibi1 yılİyi ozmn hepsini deneyebilir sende mutlu olursun
Soran1 yıl🤨
Cevap sahibi1 yılMutlu olmuyor musun denemelerinde
Soran1 yılNe alaka ya off
Cevap sahibi1 yılOlumsuz emoji yaptında
Cevap sahibi1 yılSenin sevdiğin şeyleri yapıyor mu peki
1 yılbunu kocanla konuşsan daha doğru burdan kocana ne diyebiliriz. zayıfla mı
05 Yorumla
Soran1 yılYanında uyumayarak ben mi hata yapıyorum yoksa buna sebep olan o mu hata yapıyor bunu öğrenmek istedim ve çözüm yolları... Madem böyle düşünüyordun niye cevapladın 🥲
- 1 yıl
@YARDIMETTANRIM sizin yas kac
- 1 yıl
seni üzmek istemedim canım. ama ayrı yatma
- 1 yıl
@_Armstrong_ 38 ne olduki
- 1 yıl
@YARDIMETTANRIM hic gostermiyorsun :)
Üstünde ne işi var yaa. Bence kontrol kadında olmalı😜
01 Yorumla
Soran1 yılOkuduğunu anlamama gibi bi sorun var bu sitede ben ondan bahsetmemişim uyurken çok hareket etmesini dile getirmişim
Gizli Üye(18-24)1 yılKocan bana benziyor bende 196cm 162 kiloyum ileride karım ne yapacak 😅
10 Yorumlakemik sesi buraya kadar geldi
01 Yorumla
Soran1 yılNe kemiği
1 yılSen nasıl 49 sun ya
05 Yorumla
Soran1 yılNeden ki
- 1 yıl
49 kilo sevgilim karım olsun kucaktan indşrmem hiç
Soran1 yılTamam indirme 😃
- 1 yıl
Kocan da seni mi eziyor
Soran1 yılİstemeden
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 461 cevap paylaştı.
1 yılEvlenirken bunları düşünmedin mi
02 Yorumla
Soran1 yıl🙄
- 1 yıl
Yanii
1 yılBüyük yatak al tek kişilik yatak mı:)
040 Yorumla
Soran1 yılİki kişilik yatak tabiki de
- 1 yıl
Araya yastık koymayi falan dene bence ayrı ayrı yatmanız ilişkiye zarar verir daha yenebilirsiniz sanki 15-20 yıllık evli gibi:) yataklar ayrılmaz
Soran1 yılAraya yastık koyuncu da kızıyor bi de öyle bi sorunumuz var ben bekârken de rahatıma düşkün biriydim uyurken bişey beni rahatsız etmesin yoksa uyuyamazdim 4 aylık evliyiz o günden beri düzgün uyku çekemedim işe gidince uyuyorum rahatlıkla gece boyunca hep uykusuzum 😑
- 1 yıl
4 aydır uyuyamıyorsun ha. Demek gece senin yatak yatak değil, kabus parkı olmuş!🙃 Eşin farkında değil mi, senin uykusuzluğunun. Bu böyle olmaz. 😡
Onu sert bir dille uyar konuş. Yatak odanız müsait mi bilmiyorum ama ayrı ayrı iki yatak yapın olmadı arada boşluk olsun En kötü ihtimal yani
Soran1 yılAyrı olmaz diyor işte kızıyor bu iki gündür bende bilerek üstüne çıkıyorum ki rahatsız olsun anlasin adamın umru degil
- 1 yıl
G*** başı üstü dursa Paşa'nın birlikte yatmak güzel olur. Gecenin bir vakti kendiliğinden gelişen spontane seks🥵 uff harika oluyor.
Ama tabii ki bir yandan da yılların getirmiş olduğu alışkanlıklar bazı insan uykusu hassas oluyor. Yani 49 kilo olunca çıtı pıtı pek ciddi alamıyor demek ki, sende kilo al üstüne böyle sen çık ya da güzel güzel yemekler yapma aç kalsın zayıflasın😁
Soran1 yılHer şeyin yeri ve zamanı vardır ilişkiye girerken de çok eleştiriyor beni çok naz yaptığımı bazen sinir olduğunu dile getiriyor sonuçta insanım ben de öyle dayanamıyorum yaşım itibariyle mi yapimdan dolayı mı bilmiyorum ama zorlanıyorum ben kilo alamıyorum ya yillarca böyleydi hep alamadım bi türlü güzel yemekler yapmak zorundayım aç ayı oynamiyor geriliyor sinirleniyor mecbur ☺️
- 1 yıl
Aaaaa dayanamıyor musun koca seçimini bir TL fark ile küçük boy yapabilirdin 😅
Bu olmamış. Meşhur animasyon geldi aklıma. Trenli olan 🚆
Soran1 yılHahaha çok komiksin gerçekten küçük boy değil ayrıca kısa boy 🥴 üstelik ben ztn uzun boy seviyordum ama eşim daha uzun napayım yani
- 1 yıl
Pek çıtıpitisın demek ki yaş kaç. Ben biraz bu şeye ayar oluyorum yok naz yapıyor bilmem ne kadın yapar Sen ipleri eline alacaksın aynı evin içindesin ateşi yakmak sana ait zaten kadın ateş parçası ateşi harlayacaksın ki bak bakayım o zaman naz yapıyor mu? Yoksa içime gir dayana miyorum diye iniyorum 🙃
Her şeyi erkekte biter erkek de başlar - 1 yıl
Zaten erkeğin uzunu makbul de seni biraz zorluyor bu durum;)
Soran1 yılYasim 22 olacak Eylül 26 da onu yaşı 32 naz yapmaya gelince evt yapıyorum ki yeni yaptığım bişey değil hep boyleydim ve herkese yapardım her konuda çocuk gibi davrandığımi hâlâ evli bir kadın gibi davranmadığımi da iddia ediyor beyefendi
Soran1 yılYani erkek olan o onun çabalamasi lazım 😑
- 1 yıl
Tabii ki erkeğin görevi bir şey itiraf edeyim benim daha çok hoşuma gidiyor naz yapan cilve yapan iş ve yapan kadın yeri gelip güzel sözler söyleyip bir gelip ufak ufak dokunuşlarla baştan çıkartmak. Sonra onun gözlerindeki o teslimiyeti görmek...:)
- 1 yıl
Bence o evli bir adam gibi davranıyor almış çıtır kızı hakkını veremiyor zalimin oğlu icardi,😄
Soran1 yılBenim bildiğim de cilveli kadın hoşuna gider bi erkeğin çok şanslı ben sonradan değil hep cilveliydim ama kıymet bilen yok kendisi kaybeder 💅
Soran1 yılçok olgun davranıyor kendisi ciddi benim de ciddi takilmami istiyor hiç gelemem öyle şeylere üstelik yaş farkı da var o biraz ayak uydursun bana ben ztn ne zaman istese veriyorum kurban olsun bana 😔
- 1 yıl
Bir erkeğin bu hayatta isteyebileceği iki şey olur bir şey için çabalar birisi cebini dolu tutacak bir iş ikincisi biraz kaba olacak ama taşsssaklarını korkutacak bir kadın. Birincisini bilmiyorum ama ikincisine sahip çok şanslı. Ne zaman istese veren çıtı pıtı enerjik bir kadın. Elindekinin kıymetini bilmiyor neye sahip olduğunun farkında değil
- 1 yıl
Korkutacak değil dolu tutacak olacakti:)
Soran1 yılİşi de iyi çok şükür eşi de iyi mi tartışılır jxjx ona göre hâlâ çok eksiğim ağırbaşlı olmamı isteyen biri valla bilmiyor elindekinin kıymetini bazen lüzumsuz konuşmalar yapıyor benim durumum iyi olduğu için benimle evlendin yoksa bakmazdin diyor Allah aşkına soruyorum sen kızını vermek istemez misin iyi bir aileye hem maddi hem manevi sırf zengin diye evlenmedim tabiki de ama o da etkili oldu yalan konuşamam
- 1 yıl
Valla sen gayet açık konuşmuşsun bence. İnsan sadece para için evlenmez, öyle olsa mutlu da olunmaz zaten. Maddiyat işin kolaylaştırıcı kısmı ama esas mesele sevgi ve huzur. Senin kıymetini bilmezse gün gelir paranın da rahatlığın da bir anlamı kalmaz
Soran1 yılKesinlikle nys zamanla anlar diye düşünüyorum yani umarım
- 1 yıl
Paran için evlenseydim her gece üstüne değil cüzdanının üstüne yatardım 😂 O da kıymet bilmezdi zaten de😄
Soran1 yılHahhs mantıklı 😃 biraz fazla harcama yapabilirim kabul ediyorum ama olsun o kadar 😁
- 1 yıl
Bence her kuruşuna kadar hak ediyorsun, nelerin altında kaldığıni ne yükler kaldırdığını düşününce😄
- 1 yıl
Hoş sohbetin var seninle arkadaş olmak isterdim istersen mesaj atabilirsin. Ara sıra ilişki evlilik tüyoları alırsın👑
Soran1 yılYürü be evli bile değilsin senden ne tüyosu alicam 😃
Soran1 yılBence de hak ediyorum jxjx
- 1 yıl
Dalilim bizimde görmüş geçirmişligimiz var 😄
- 1 yıl
Evlilyim
Soran1 yılEvli misin değil misin jxjxj
- 1 yıl
Evliyim😁
Soran1 yılYalanciii 😆
- 1 yıl
Ama karısını Bilinçsizce ezmeyenlerden😁
- 1 yıl
Niye inanmadın ki
Soran1 yılBilmem inanamadim
- 1 yıl
Nasıl kanıtlayayım pıttık üstünde fotoğraf mı atayım 😁
10 yıllık tecrübe desem ders veririm ders - 1 yıl
Neyse önemli değil biz yola ikna edilmişlere değil inanmışlar da çıkarız
Soran1 yılAllah'ım yaa 😃 iyi peki inandım
- 1 yıl
Niye önemli mi😄
11 ayOoo haklisin sen. Minyonsun degilmi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTammm istediğimmmmm
02 Yorumla
Soran1 yılNe istediğin kafayı yemişsiniz
- 1 yıl
Gel bana
ayrı yat
10 YorumlaFil gibiymis kocan
213 Yorumla
Soran1 yılBoyu da uzun boyuna göre ideal kilosu var ama bana göre şişko tabii
- 1 yıl
Beni ne etiketliyorsun benim değil soruyu soranın kocası
- 1 yıl
Evet maymun adam doğru diyor kütle kütledir şimdi hangi boyda olursa olsun 94 kilo yetişkin insan için cinsiyet farketmeksizin fazladır aynı şekil 45-50 kg zayıftır örnek
Soran1 yılZaten kilolu biri boyuna göre diyorum normal görünüyor ama ağır tabiki de oturduğu yer çöküyor
- 1 yıl
Ay kolay gelsin sana zor ya diyet yaptır ya da altta kalmamaya çalış
- 1 yıl
Evlenirken mi böyleydi niye böyle olduğunu bilerek evlendin ki
Soran1 yıl@inanfikrimyokbilemem etçil insanlar doğulular diyet yaptırmak çok güç ki ztn diyet yapmayı reddediyorlar ailesi de öyle diyetisyen önerdim sadece eşime bu yüzden de tartıştı benimle
- 1 yıl
Birliktelikte çok zorlanırsın ama cidden sende zayıfsın o da aşırı bir kilo üstüne 94 kg çökecek ☹️
Soran1 yıl@inanfikrimyokbilemem kız evlenirken ne bileyim üstüme çıkacağını yatakta çok hareketli uyurken falan kendini kaybediyor
Gizli Üye(30-35)1 yılGörmeden inanmam
00 Yorumla
1 yılkocan shell'in lastik adamı olabilir mi
12 Yorumla- 1 yıl
Ahahahshahgaajauquhqhqhqjqjq
Soran1 yılBilmem ki 😩
Seks yapın sorun kalmaz
02 Yorumla
Soran1 yılTamam
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 412 cevap paylaştı.
1 yılSen kucağına çık
01 Yorumla
Soran1 yılÇıkıyorum uyurken rahatsız olmuyor demek ki
1 yılNe kadar kilolu
04 Yorumla
Soran1 yıl94 kilo ben 49
- 1 yıl
Baya fark var
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Kotu durum
1 yılEvlenirken düşünmedin mi
04 Yorumla
Soran1 yılYok
- 1 yıl
Göbeği içine kaçıyordur ahahahjaj
Soran1 yıl🙄
- 1 yıl
Ski içine kaçıyordur ahahaha
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 493 cevap paylaştı.
1 yılSen üüzerine çık
06 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı
- 1 yıl
@inanfikrimyokbilemem insanda kilo verir ya ben bu kilo alsam dısarda utanırım
Soran1 yılBen rahat etmiyorum
- 1 yıl
Kocanda haklı yandan yapın sizde
Soran1 yılUyurken diyorum uyurken uykuya dalınca var ya hani istemeden üstüme çıkıyor nerdeyde
- 1 yıl
O kötü ya karşılıklı olmalı seks
1 yılBoy kaç senin
07 Yorumla
Soran1 yıl157
- 1 yıl
Onun kaç
- 1 yıl
Boyu
- 1 yıl
Boy kg
Soran1 yıl184
- 1 yıl
Çok kilosu var ama ya
Soran1 yılÖyle
1 yılKucakta olmayı severmisin
00 Yorumla
1 yılYardım edim mi
02 Yorumla
Soran1 yılEtme
- 1 yıl
Gel gör
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Kocam yatarken üstüme çıkıyor kilolu olduğu için eziyor beni yanında uyumuyorum kızıyor haklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler