14 haftalık hamişim 🌸🫶🏻🥹 çok ta heyecanlıyım.
Emzirme süreci bana biraz garip geliyor becerebilir miyim agri hisseder miyim tuhaf olur mu diye sizler yaşadınız mı ♥️
14 haftalık hamişim 🌸🫶🏻🥹 çok ta heyecanlıyım.
Emzirme süreci bana biraz garip geliyor becerebilir miyim agri hisseder miyim tuhaf olur mu diye sizler yaşadınız mı ♥️

Tecrübeli olduğum için mutlaka bu kremden almalısın. Aşırı faydasını göreceksin ve emzirmek tarif edilemez bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsin ☺️☘️
Amin tatlimmm cok tesekkur ederimmm💫♥️
Hayırlı olsun öncelikle bisim olmadı çocuk tüp bebekte olmado. Ama bu konuyu araştırdım biraZ. Ağrı olur evet. bebek çünkü süt kanallarınızı gererek açıyormuş ağız emme hareketi ile beyninizi uyararak göğsünüze süt salınması yapıyormuş ne harika dimi. Bunu yaparkdn sert çekmesi gerekiyormuş kanalları uyarmal için. Ağrı olur ama buz koyun geçer ilaç almayın çocuğa geçer. Biraz dayancaksanız. Doğrı pozisyonda rmzirme olursa az acır ama
Cok tesekkur ederim bilgilerinizi paylastiginiz için. Size dua edecegim Rabbim sizlerede evlat nasip eylesin 🥲 en kısa zamanda en kolayindannn
Benim 2. Denememizde oldu. Gayet normal
Normal oldu cok sukur. Sizinde insallah olur Allah im kucaginizi bos birakmasin
Yok 2 denemede oldu. 2. Iliskide yani.. yok ben hiç beklemedim direk kalkip söylemesi ayip kücük tuvaletimi yapiyordum
Yani olmasi gerektiginde inanin oluyor
Evet öyle denk geldi. Cok tesekkur ederim darisi esinize. yastik olayi tamamiyle rivayet. Spermler zaten yürüyor fıtı fıtı😊
Öncelikle tebrikler güzel anne adayı! 💕 Hamilelik ne kadar özel ve mucizevi bir süreç değil mi? Emzirme konusuna gelirsek, başlarda ufak bir hassasiyet olabilir, ama zamanla bu sürece alışacaksın. 🙂 Doğru emzirme tekniklerini öğrenirsen, ağrı minimuma iner. Ayrıca vücudunun bu mucizeye tamamen uyum sağladığını göreceksin. 🌿 Bol bol destek al ve kendine güven; çünkü bu yolculuk tam bir sevgi maratonu❤️ Unutma, anne sütü hazır ki mükemmel olacak sen de üstüne düşeni yapar çalışırsın 😉
Cevap
5Cevap
Cok guzel bi his anne ve babalik tebrikler onu kucagina alir almaz anne duyhusu iç gudusuyle herseyi yapiyosn merek etme
Tesekkur ederim
Ricalar :)
Ağrılı değil biraz acılı ama oda alışınca zaten gecıyor 😘
Hadi yaa ♥️ cok tesekkur ederimm🥹🫶🏻
ilk başlarda biraz acı verir meme ucunun çıkmasından dolayı ama sonra alışirsin
Neden sordunuz
Buyrun
Başlarda değil ama zamanla meme ucu çatlayıp inanılmaz ağrıya neden oluyor
Yaa🥹 umarim en az aciyla süreci atlatirim
Umarım canım. Krem vs var zaten. Tavsiye veririm ben sana
Öyle diyorlar. Büyüdükçe zor oluyormuş
Zamanla alışırsın umarım :) :)
Yaşın kaç pekala nerelisin
😊 tesekkur ederim neden sordunuz
Öylesineydi ama rahatsız olduysa sormayayım
ya da istersen tkkp at özzlden sorarım vaktin varsa :)
26 yasindayim
Hmm güzel :)
Nolduki😂
Öylesine sordum yazabilir miyim sana vaktin var mı ya da sen yazr mısın
Neden ki onu anlamadim
Öylesineydi ama :) istemiyorsan sorun yok
Yani opsiyonel mi birsey mi ilginizj cekti yoksa öyle sohbet icin mi yoksa birinemi benzettiniz aklimda deli sorular
Yani bir iki bişey soracaktm sadece kime benzetecem gizlisin ☺️☺️
Burdan sorabilirsin
Neyse boş ver :)
Gizliden çık
Tm
Gunlamah girçehleşicik 😃
Hamile olduğunu nasıl hissettin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?