Hamileyim bunu merak ediyorum nasıl bebeği olan var mı arkadaşlar?
Bebek emzirme nasıl bir duygu, doğru emzirme yöntemleri nelerdir?

Cevap
11Cevap
Özel bir his olsa gerek. Emzirirken de mutlaka bebeğinizin başı vücuduna yüksekte olmalı ve hemen yatay pozisyona getirmemelisiniz. Aksi takdirde bebekler de sık rastlanan reflü rahatsızlığına davetiye çıkartırsınız. İnşallah sağlıklı ve sorunsuz bir doğum sonrası sağlık bir evlada kavuşursunuz. Şimdide tebrikler
çok acıtıyor dişleri var gibi sanki ama yapıcak birsey yok :D
Öyle diolar çok güçlü çenesi ☺️
Göğüsünü avuç içine al bebek ağzına ucunu aldıktan sonra göğüs ucunu işaret ve başparmağının arasında sık süt çıksın bebeğin damağını çok yorma
memeni bebeğin ağzına sokacaksın :D emmezsen amcalara emdiririm diyeceksin ;)
hamilesin yakında inş sağlıklı bir doğum olur ve emzirirsin
Eşinin dokunuşlarıyla pek farkı yok aslında fiziksel olarak☺️
Ya benimde oram çok hassas düşünemiyorum bende
Bende aynı 🙄🙄
Ben 3 tane doğurdum 3ünüde emzirdim hiç zor değil gayet güzel Bir duygu
Ablam emzireemedino duyguyu çok istiyodu anneliği hissettiriyo sanırım 🤗
Huylanıyor gibi olursun zamanla alışırsın
Memelerin gidiklanir.😅
Bende merak ediyorum 😂😂
Nasıl kocan hiç emmedi 😳😳😳
Doğumdan önce spor yapıyor musun
Haaa
Hazırlasam uygular mısın
Anlamadm
Program atsam uygular mısıjn
Ne programı benim danışmanım var sağ oll
İnsan bir tuhaf hisseder diye düşünüyorum
abla kocanı emzirmek gibi düşün
Koca bir sefer emiyor yav , çocuk iki sene
Koca 1 sefer mi yapma abla her gece emeriz biz zlzhzkz
Kaç aylık
5_-----
Süt oluşmaya başlamıştır artık
Konuşabilir miyiz
Ne konuscaz
Sana sormak istediklerim var çıkarım gizliden yazarsan
Olabilir
Burada mısın
Evt.
Çıkıyorum
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Emzirmek, hamile olmak ve doğum kadar doğal bir süreçtir. Çok eski zamanlarda yaşasaydık ve emzirmek hakkında bu kadar bilgiye ulaşamasaydık emzirmek yine bebeğimizi rahat bir şekilde emzirebilirdik. Dediğim gibi; Emzirmek çok doğal bir eylemdir. Bu konu hakkında çok bilginiz olmasa da kolaylıkla içgüdülerinizi dinleyerek bebeğinizi emzirebilirsiniz. Önemli olan içgüdülerinizi fark etmeniz ve emzirmektir.
Kimi anneler emzirmeye çok hevesliyken, kimi anneler daha çekingen ve endişeli olabiliyor. Her annede emzirme süreci farklı olabiliyor. Emzirme sürecinde bizim hislerimiz çok önemli. Emzirme hakkında düşüncelerimiz de çok önemli. Bu yüzden her emzirme hikâyesi aynı olmuyor. Tıpkı doğum hikâyesi gibi biricik ve tek. Eğer çevrenizden bu konu hakkında çok fazla yorum alıyorsanız veya çok fazla emzirme hikâyesi duyuyorsanız kafanız çok karışabilir.
Bu karışıklık içgüdülerinizi dinlemenizi engelleyebilir. O zaman emzirmek doğal bir süreçten çıkabiliyor ve sadece kurallara dayalı emzirme haline gelebiliyor. Bir dizi kurallara bağlı değil kendinizi ve bebeğinizin verdiği sinyallere göre bebeğinize bakmalı ve emzirmelisiniz.
Emzirme konusunda çok endişeli olanlar ne yapmalı?
"Ya emziremezsem, ya sütüm yetmezse?" diyorsanız;
Mutlaka emzirme eğitimine katılmalısınız. Toplumda emzirme eğitimlerini, doğum sonrası bebekle bir alınması ile ilgili bilgi var. Bu doğru değildir. Hamileyken alacağınız emzirme eğitimi bebeğinizi emzirmeye başlarken tam başlamasına ve oluşabilecek boşluklara veya yanlışların oluşmasını engeller. Doğum sonrası hala daha emzirme danışmanına ihtiyaç duyarsanız, ev ziyareti yapan bir emzirme danışmanı size destek verecektir.