Hamileyim bunu merak ediyorum nasıl bebeği olan var mı arkadaşlar?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
- +1 yıl
Özel bir his olsa gerek. Emzirirken de mutlaka bebeğinizin başı vücuduna yüksekte olmalı ve hemen yatay pozisyona getirmemelisiniz. Aksi takdirde bebekler de sık rastlanan reflü rahatsızlığına davetiye çıkartırsınız. İnşallah sağlıklı ve sorunsuz bir doğum sonrası sağlık bir evlada kavuşursunuz. Şimdide tebrikler
00 Yorumla çok acıtıyor dişleri var gibi sanki ama yapıcak birsey yok :D
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Öyle diolar çok güçlü çenesi ☺️
- +1 yıl
Göğüsünü avuç içine al bebek ağzına ucunu aldıktan sonra göğüs ucunu işaret ve başparmağının arasında sık süt çıksın bebeğin damağını çok yorma
00 Yorumla memeni bebeğin ağzına sokacaksın :D emmezsen amcalara emdiririm diyeceksin ;)
02 Yorumla- +1 yıl
hamilesin yakında inş sağlıklı bir doğum olur ve emzirirsin
00 Yorumla - +1 yıl
Eşinin dokunuşlarıyla pek farkı yok aslında fiziksel olarak☺️
00 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 307 cevap paylaştı. Ya benimde oram çok hassas düşünemiyorum bende
22 Yorumla- Soran+1 yıl
Bende aynı 🙄🙄
Ben 3 tane doğurdum 3ünüde emzirdim hiç zor değil gayet güzel Bir duygu
01 Yorumla- +1 yıl
Ablam emzireemedino duyguyu çok istiyodu anneliği hissettiriyo sanırım 🤗
00 Yorumla - +1 yıl
Huylanıyor gibi olursun zamanla alışırsın
01 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Memelerin gidiklanir.😅
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bende merak ediyorum 😂😂
01 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Nasıl kocan hiç emmedi 😳😳😳
- +1 yıl
Doğumdan önce spor yapıyor musun
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Haaa
- +1 yıl
Hazırlasam uygular mısın
- Soran+1 yıl
Anlamadm
- +1 yıl
Program atsam uygular mısıjn
- Soran+1 yıl
Ne programı benim danışmanım var sağ oll
- +1 yıl
İnsan bir tuhaf hisseder diye düşünüyorum
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
abla kocanı emzirmek gibi düşün
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Koca bir sefer emiyor yav , çocuk iki sene
- Cevap sahibi+1 yıl
Koca 1 sefer mi yapma abla her gece emeriz biz zlzhzkz
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kaç aylık
09 Yorumla- Soran+1 yıl
5_-----
- Cevap sahibi+1 yıl
Süt oluşmaya başlamıştır artık
- Cevap sahibi+1 yıl
Konuşabilir miyiz
- Soran+1 yıl
Ne konuscaz
- Cevap sahibi+1 yıl
Sana sormak istediklerim var çıkarım gizliden yazarsan
- Soran+1 yıl
Olabilir
- Cevap sahibi+1 yıl
Burada mısın
- Soran+1 yıl
Evt.
- Cevap sahibi+1 yıl
Çıkıyorum
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Bebek emzirme nasıl bir duygu, doğru emzirme yöntemleri nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Emzirmek, hamile olmak ve doğum kadar doğal bir süreçtir. Çok eski zamanlarda yaşasaydık ve emzirmek hakkında bu kadar bilgiye ulaşamasaydık emzirmek yine bebeğimizi rahat bir şekilde emzirebilirdik. Dediğim gibi; Emzirmek çok doğal bir eylemdir. Bu konu hakkında çok bilginiz olmasa da kolaylıkla içgüdülerinizi dinleyerek bebeğinizi emzirebilirsiniz. Önemli olan içgüdülerinizi fark etmeniz ve emzirmektir.
Kimi anneler emzirmeye çok hevesliyken, kimi anneler daha çekingen ve endişeli olabiliyor. Her annede emzirme süreci farklı olabiliyor. Emzirme sürecinde bizim hislerimiz çok önemli. Emzirme hakkında düşüncelerimiz de çok önemli. Bu yüzden her emzirme hikâyesi aynı olmuyor. Tıpkı doğum hikâyesi gibi biricik ve tek. Eğer çevrenizden bu konu hakkında çok fazla yorum alıyorsanız veya çok fazla emzirme hikâyesi duyuyorsanız kafanız çok karışabilir.
Bu karışıklık içgüdülerinizi dinlemenizi engelleyebilir. O zaman emzirmek doğal bir süreçten çıkabiliyor ve sadece kurallara dayalı emzirme haline gelebiliyor. Bir dizi kurallara bağlı değil kendinizi ve bebeğinizin verdiği sinyallere göre bebeğinize bakmalı ve emzirmelisiniz.
Emzirme konusunda çok endişeli olanlar ne yapmalı?
"Ya emziremezsem, ya sütüm yetmezse?" diyorsanız;
Mutlaka emzirme eğitimine katılmalısınız. Toplumda emzirme eğitimlerini, doğum sonrası bebekle bir alınması ile ilgili bilgi var. Bu doğru değildir. Hamileyken alacağınız emzirme eğitimi bebeğinizi emzirmeye başlarken tam başlamasına ve oluşabilecek boşluklara veya yanlışların oluşmasını engeller. Doğum sonrası hala daha emzirme danışmanına ihtiyaç duyarsanız, ev ziyareti yapan bir emzirme danışmanı size destek verecektir.