Çocuk & Ebeveyn Karnı okşamak bebeğe zarar verir mi? EloNaz Takip Et Xper 1 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilmiyorum belki çok saçmadır soru 😂 Ama yani sormazsam da içim rahat etmeyecek 🙈 Geçen gün eşim karnımı severken ovalama hareketi gibi olduğu için düşüğe sebep olur mu acaba dedi kuzenim inanılmaz aklıma takıldı 😂 Bir şey olur mu ya 🙄 Güncellemeler+1 yıl İçimi rahatlattınız tenks hepinize 💕💕💕💕 Karnı okşamak bebeğe zarar verir mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Serentiy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bastırarak okşarsan doğurursun :D 2 9 Yorumla EloNaz +1 yıl Ay tövbest 😂Doğurmak o kadar kolay mıymış? 😂 Yorumla EloNaz +1 yıl Ya niye böyle dedin ki şimdi parmak ucuyla dokunsa bastırıyor gibi gelecek 😂 Yorumla Serentiy +1 yıl Ya şaka ediyorum 🤣 öyle olurmu hiç okşayınca bir rahatlama geliyor hem Yorumla EloNaz +1 yıl Daha bizimki tekme atmaya başlamadı ya o yüzden çok bir fark olmuyor ama atmaya başladıktan sonra sevince sakinleşiyorlarmış 😂 Yorumla Serentiy +1 yıl Benim karnıma esim dokununca bir rahatlama geliyor herkeste olmuyor sanirım 😀benimki vuruyor pıtır pıtır ama daha babası hissetmedi Yorumla EloNaz +1 yıl 18 haftalık bu haftada hissedenler varmış ama ben hiç hissetmiyorum 🙈 Yorumla EloNaz +1 yıl Sakinlik de gelmiyor zaten gelse bütün gün herhalde uyuşturucu almış gibi gezerim sürekli eli karnımda 😂 Yorumla Serentiy +1 yıl 20. Haftamda hissettim :D 21. Haftamdayım daha bende yeniyim ilk gebelikte zor hissediliyormuş sanırim Yorumla EloNaz +1 yıl Olabilir bilmiyorum valla ama doktor hissedebilirsin bu haftalarda dedi 🤷🏼♀️ 21. levele henüz gelemedim 😂 Yorumla
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Nazikçe ovarak dokunması hem senin hem bebegin hemde eşinin hoşuna gider, zararı olmaz☺️ 0 0 Yorumla
Şükrüüüüüüü Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Hiç bişey olurmu yaaa seninle bebek arasındaki bag kuvvetlenir 😊☺️ 0 0 Yorumla
ichbinbirol Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl gaz mı bu ya ovalayınca çıksın ahahahahah 0 7 Yorumla EloNaz +1 yıl Hiç güleceğim yoktu 😂😂😂 Yorumla ichbinbirol +1 yıl bırak ovalasın adam heves etmiş sjjsj Yorumla EloNaz +1 yıl Bırakmıştım da kuzenim kafamı karıştırdı 😂 Yorumla ichbinbirol +1 yıl sen her duyduğuna takılırsan 9 ay bitmez öyle rahat ol gevşe :)) Yorumla EloNaz +1 yıl Doğru da işte 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Yorumla ichbinbirol +1 yıl bu dönem insan daha çok olumlu seyler duymaya ihtiyaç duyuyor sen olumsuz düşüncelere tıka kulağını Yorumla EloNaz +1 yıl Denerim Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Saçmalama Allahini seversen😅😅 0 1 Yorumla EloNaz +1 yıl Ya ne bileyim ilk hamilelik olunca sürekli kafam karışıyor 😂 Yorumla
LacivertGandalf Takip Et Master Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Yooo 0 1 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Vermez Yorumla
hilalyenice35 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Çok yüklenmese 0 3 Yorumla EloNaz +1 yıl Ya yüklenmekten kastınız ne? 🙈 Yorumla hilalyenice35 +1 yıl Bsstırmasın 😜 Yorumla EloNaz +1 yıl Niye bastırsın be 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bastırarak okşarsan doğurursun :D
Ay tövbest 😂
Doğurmak o kadar kolay mıymış? 😂
Ya niye böyle dedin ki şimdi parmak ucuyla dokunsa bastırıyor gibi gelecek 😂
Ya şaka ediyorum 🤣 öyle olurmu hiç okşayınca bir rahatlama geliyor hem
Daha bizimki tekme atmaya başlamadı ya o yüzden çok bir fark olmuyor ama atmaya başladıktan sonra sevince sakinleşiyorlarmış 😂
Benim karnıma esim dokununca bir rahatlama geliyor herkeste olmuyor sanirım 😀benimki vuruyor pıtır pıtır ama daha babası hissetmedi
18 haftalık bu haftada hissedenler varmış ama ben hiç hissetmiyorum 🙈
Sakinlik de gelmiyor zaten gelse bütün gün herhalde uyuşturucu almış gibi gezerim sürekli eli karnımda 😂
20. Haftamda hissettim :D 21. Haftamdayım daha bende yeniyim ilk gebelikte zor hissediliyormuş sanırim
Olabilir bilmiyorum valla ama doktor hissedebilirsin bu haftalarda dedi 🤷🏼♀️ 21. levele henüz gelemedim 😂
Nazikçe ovarak dokunması hem senin hem bebegin hemde eşinin hoşuna gider, zararı olmaz☺️
Hiç bişey olurmu yaaa seninle bebek arasındaki bag kuvvetlenir 😊☺️
gaz mı bu ya ovalayınca çıksın ahahahahah
Hiç güleceğim yoktu 😂😂😂
bırak ovalasın adam heves etmiş sjjsj
Bırakmıştım da kuzenim kafamı karıştırdı 😂
sen her duyduğuna takılırsan 9 ay bitmez öyle rahat ol gevşe :))
Doğru da işte 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
bu dönem insan daha çok olumlu seyler duymaya ihtiyaç duyuyor sen olumsuz düşüncelere tıka kulağını
Denerim
Saçmalama Allahini seversen😅😅
Ya ne bileyim ilk hamilelik olunca sürekli kafam karışıyor 😂
Bir şey olmaz tabii ki
Yok hicbi sorun olmaz
Fazla bastırmadan yapılsa bir zarar gelmez
Yooo
Vermez
Iyi olur yani bastirmadan
bir şey olmaz be
Çok yüklenmese
Ya yüklenmekten kastınız ne? 🙈